Inlägg från: Förälskade |Visa alla inlägg
  • Förälskade

    september 2014

    Har äntligen fixat in bild på kronan jag ska ha på min stora dag!!!



    På denna bilden bärs den för första gången, som ni ser så är den ganska så stor!

  • Förälskade
    Pykkis skrev 2013-12-02 10:17:38 följande:
    Å vad fin!!
    marolo skrev 2013-12-02 10:58:13 följande:
    ja verkligen hur fin som helst! vilken tur du har som får gifta dig i en så gammal och fin klenod :)
    Tack :) Jag är verkligen överlycklig över att få ha den!  Frågan är bara hur vi ska få den till Landskrona, den är skänkt till Visby Domkyrka men min far har lovat att ordna det på något vänster. Jag och mitt kontroll behov vill bara veta hur! Sen så ska jag hitta en bra frisyr oxå, vill även ha slöja nämligen. Och min frisör sa att min hår bör vara uppsatt för att det ska bli någon stabilitet men då får det inte bli någon stor uppsättning eftersom jag vill ha slöjan gåendes från kronan, alltså inte uppsatt under knuten.
  • Förälskade

    Det är ju mycket, men det vet la ni oxå om :) Funderar på att gå på kurs i vals med min m2b. Tror det hade vart mysigt för oss att göra det plus att det är en sak han lovat att göra om vi ngn gång skulle gifta oss. Han tycker inte om att dansa. Någon annan som funderat på det?

  • Förälskade

    Marolo! Jag skulle ha dansat balen när jag tog studenten ifrån ljunkan! Vilken skola gick du på? Jag gick på valsträningarna i någon månad innan jag och min dåvarande gjorde slut! Hade klänning och allt,ångrar verkligen att jag inte gick med en vän som erbjöd sig, det är ju verkligen stort i lkpg.Jag är också ett kontrollfreak men känner att jag måste släppa det och jag litar på att min fars kärlek klarar det, hon har hållt i stora FN-evenemang och grejer, men det är läskigt (och skönt) att släppa det!

  • Förälskade

    Kan inte denna stormen bara försvinna? Är så orolig för hur tågtrafiken kommer gå i helgen! Jga ska ju till Gbg och prova klänningar juh!

  • Förälskade

    Hur ska man lyckas hitta en klänning? Jag var i Gbg och provade igår, provade massa men fastnade för 3 stycken! 3!! Helt olika varandra, en sjöjungfru modell, en trumpetmodell och en som gick ut vid mitten av stussen. Alla i spets men den ena var striktare, mer vintge, den andra var enkel och vacker och den tredje var sagolik. Alla 3 älskade jag, enda är att den sista var på rea på halva priset så nu kostade denb"bara" 7500:- och det var den sista, har namnen på dem olika modellerna så ska försöka leta reda på dem i Skåne för att testa igen. Men det är helt omöjligt att bestämma sig!!

  • Förälskade

    Den jag fastnade mest för kostar normalt 15000 men var nedsatt med 50% fast det var den sista i Gbg och jag vet inte om den finns här nere och just nu har vi inte 7500:- att lägga u t. Ångrar nästan att jag testade den. Dukning är svårt, men hur många gäster blir ni och hur många rymmer lokalen? Är det runda bord LR tänkte ni köra på långbord i typ U LR E form on du förstår vad jag menar. Går ju att gruppera folk i mindre bord oxå även om den är rektangulära. Och man äter ju inte mat hela natten, efter middagen brukar ju folk flytta runt och borden med.

  • Förälskade

    Min karl kan vara romantisk. Han berätta nu att han vill ha våra ljudvågor när vi säger I love you ingraverat i våra vigsrlringar. Någon som vet om det är möjligt? Hade varit underbart med det ingraverat på ringarna.

Svar på tråden september 2014