Inlägg från: Förälskade |Visa alla inlägg
  • Förälskade

    september 2014

    Nu har jag även köpt en jävla massa knoppa lakan, vll inte ha dem fula blå stolarna som finns i lokalen så det blir till att klä om dem. Hur detta ska gå till vet jag inte än men allt löser sig på något sätt Skrattande Sitter även och filosofierar om festhäftet...det går verkligen inte framåt men jag har ju tid på mi. Det är bara jag som vill ha det klart så fort som möjligt. Kommer en tid framöver gå på timmar och då kan jag juh få jobba hur som helst så är lite rädd för att trotts allt få stressa ihjäl i slutet samma sak med allt annat som behöver planeras och som jag ska sköta. Har la bara lite allmän ångest då inget känns som om det går framåt Rynkar på näsan

  • Förälskade

    Vi önskar oss helst presentkort på IKEA, men vissa av våra gäster verkar mest vilja ge fysiska saker. Så kommer göra en önskelista på önskelista.nu (tror jag det hette) så kan dem bocka av så att andra gäster (inte vi) kan se vad som köpts plus att dem kan själva bestämma vart den kan köpa det utan att vara bundna till en viss butik typ cervera för dem är inte alltid billigast. Vi kommer skriva på ngt fiffit sätt att om dem vill ge oss ngt så kan dem gå in där och kika. Jätte svårt då man tycker det räcker att dem faktiskt tar sig till ens vigsel.

  • Förälskade

    Vaknade imorse av rena paniken! Jag drömde att det var dags för bröllopet bara det att allt gick fel! Var hos frisören 35 min innan vigseln, då hon inte hade gett mig en tid. Kronan var försenad och jag hade glömt beställa brudbukett så fick ringa min far att 10 min innan vigseln ordna det!
    Någon mer än jag som börjar ha sådana drömmar? Det var inte bara panik för i drömmen gjorde ALLA allt för att det skulle bli så bra som möjligt. Men tycker det är tidigt med sådana drömmar...

  • Förälskade

    Var igår iväg och shoppade lite, har köpt underkläderna (förutsatt att BH:n passar under klänningen), har köpt speglarna vi ska ha ljusen på, sitter just nu och letar efter kärlekscitat att skriva på speglarna.
    Letade även efter en slöja utan att hitta någon, dem flesta har tjocka kantband och det är inte jag så förtjust i. Bara att leta vidare, funderar på att beställa från nätet tycker att 600.- för lite brudtyll är att ta i ja just det de sitter i en hårkam.
    Igår var det exakt 6 månader kvar, vart tar tiden vägen? Var natt nu nästan har jag drömmar om bröllopet och allt som kan gå fel. Längtar så till vår turkietresa om en dryg månad så att jag kan få koppla av, är så stressad över alla utgifter och pengar vi ska lyckas få ihop. Har precis blivit varslad och går på timanställning istället för månadsanställning. Man bara måste älska att arbeta inom vården. Ursäktar min bitterhet men det är en sådan dag idag :/

  • Förälskade

    Jag tycker gästlistan varierar hela tiden även om den faktiskt är spikad så vill man lägga till (fast att jag inte får). Jag tror även att jag har löst hur jag ska göra med hur jag ska göra med "bordsplaceringen" lr a korten...där gästerns namn står vid platsen...har hjärnsläpp och kommer inte på det rätta ordet. Men tänkte sätta ihop små favors till var gäst, något som symboliserar oss och som inte samlar damm. Jag ska pyssla ihop små askar där jag sedan ska lägga i papers-seed som jag gör själv. Min sambo älskar blommor och grönt så då symboliserar det väldigt mycket honom sen så är det en gåva som blir väldigt billig om man gör det själv :)

    Jag har fortfarande inte hittat någon florist eller någon som ska göra vår tårta än, är ledig i veckan så får ge mig ut på jakt efter det för det är allt annat än lätt att hitta i denna lilla stad. Tycker att bröllop borde ske titt som tätt här men tydligen ingen större marknad för allt runt omkring. Kan inte förstå att det är under 6 månader kvar!

  • Förälskade
    Anettem skrev 2014-04-01 08:14:22 följande:

    Jag har efter mången tanke kommit fram till att det ska bli solrosor i brudbuketten och i och med det kan jag äntligen kontakta florister. :)


    Åh vad fint! Önskar jag visste vad jag vill ha för blommor. Hur vill du ha den bunden i så fall? Det enda jag vet att jag vill är att buketten ska vara droppformad.
  • Förälskade
    Ninisen - Tack! Tror det var Håkan som en taxichaufför tipsade mig om! Det var hans fabror lr något sådant sen så glömde jag såklart bort namnet innan jag hann skriva upp det.

    Niwen -  Jag tycker "INBJUDER ER ATT VARA MED OCH FIRA DENNA DAG" låter bäst. Borde nog sätta mig ner och pilla med texten oxå...

    dream85 - Grattis och välkommen hit!

    Jag tror jag har hittat mina skor! Frågan är bara, vita eller elfenbensvita. Ska beställa och min klänning är inte kritvit men vet inte riktigt hur stor betydlese det har. Hellre för vita än för mycket åt andra hållet. Eller? Vad tycker ni om dem?
  • Förälskade
    Himla skrev 2014-04-07 08:22:03 följande:

    Jättefina skor, skulle nog inte beställt vita om inte klänningen är vit men det är en smaksak...



    Ja, men blir det inte fulare om skorna är mer "creme" lr vad man ska säga än klänningen? Så svårt detta, kan inte vitt bara vara vitt ;)
Svar på tråden september 2014