Inlägg från: Förälskade |Visa alla inlägg
  • Förälskade

    september 2014

    Jag börjar tro att jag inte kommer bli hippad. Tre veckor på sig detsamma gäller för min sambo. Lite trist då han verkligen såg fram emot det

  • Förälskade

    Hör och häpna jag tror nästan helvetet har frusit till is och att grisar kan flyga! Som jag har skrivit innan så är relationerna på min blivande sida väldigt infekterade. Speciellt mellan hans mor och far, men för någon vecka sedan pratade jag med min blivande svärfar och han började fråga om bröllops present. Sen i nästa stund kläcker han ur sig att han ska kontakta min blivande mamma för att se om dem kan ge något ihop! Jag höll på att tappa telefonen när han berättade det! Sen var vi på kalas för min blivande mammas man och då dök mormor upp! Min svärmor och hennes mamma kan inte umgås, även där är väldigt infekterat. Men av någon anledning verkar vårt bröllop bygga ihop trasiga relationer igen!

  • Förälskade

    Jag testade klänningen i fredags och den satt perfekt! Har den hängande hos min sons farmor och farfar. Och jag blev alldeles rörd då min sons farmor nästan började gråta! Dem är alltså mitt ex föräldrar och jag står dem väldigt nära. Tyvärr kan inte dem komma på bröllopet tyckerverkligen det är jätte tråkigt men deras dotter med sambo kommer iaf :)

  • Förälskade
    klonk skrev 2014-09-02 21:05:07 följande:

    Och jag börjar bli trött på (och nervös av) frågan: "Nu är det inte så långt kvar... Hur känns det? Är du nervös?". Om jag inte var nervös innan, så blir jag det av att folk frågar så fort de säger hej. Haha. Bara ett par dagar kvar... På lördag smäller det!


    Vad är det med människor och den frågan? Det är nästan så man börjar undra om dem vill att man ska få kalla fötter och springa iväg.
  • Förälskade
    Anettem skrev 2014-09-03 10:11:44 följande:

    Klonk och förälskade: Lustigt det där, för precis samma sak går mig och min blivande på nerverna. En del låter nästan själva som att de håller på att krypa ur skinnet när de frågar. Exakt vad ska man vara nervös för? :p


    Jag är inte nervös för jag vet att vi båda kommer säga ja och det är allt som behövs försatt det ska bli ett lyckat bröllop!
  • Förälskade
    Septemberbrud skrev 2014-09-07 22:01:07 följande:

    Åh stort grattis till er och Gud vilka fina bilder!

    Nu är det 6 dagar kvar tills vi gifter oss ????

    I lördags så var jag hemma hos mamma och gjorde den sista provningen av klänningen samt så passade jag på att prova att göra frisyren och sminkningen samtidigt.

    Måste erkänna att jag känner mig lite små stressad, är en del kvar att göra och nu så hittar jag inte cd med låten som vi ska ha som ingångsmusik. Så får snällt ringa prästen och fråga om vi kan spela den via datorn på något set! Annars så får jag panik men det är väl klart att något ska gå lite snett när man har planerat allt på 2 månader!


    Bara 6 dagar? Förstår att du är stressad då. Här är det 11 dra kvar och jag håller på att gå upp i molekyler. Allt med vigseln är färdigt utom programmen. Men musik och texter är äntligen bestämt. Detta har jag kvar:

    Fixa stolsband

    stryka 57 lakan (till stolarna)

    sy den sista tärnklänningen

    lägga upp den första klänningen

    Fixa bordsplaceringen

    Beställa servetterna

    Skriva namnskyltarna till bordsplaceringen

    Det är vad jag kommer på nu.
  • Förälskade

    Åh! Ni so lägger upp bilder från eran dag ger ger mig tårar i ögonen! Stort grattis!

    Jag slåss med vigsel programmen vilka punkter hade ni med?

  • Förälskade

    Okej, jag och min envishet sätter käppar i hjulen ibland. I onsdags ringde min sons pappas sambo och frågade om dem kunde ta han idag då dem skulle på ngn middag. Eftersom min blivande är i Tyskland nu och köper alkohol så sa jag att det inte gick då vi skulle ha en mor och son dag. Har känt att min son hamnat i andra hand nu när jag jobbat och planerat så mycket. Hon förstod och sen var det inte mer med det, efter ett tag ringer min sons farmor och frågar om dem kan ta honom då dem ska passa hans kusin. Jag sa återigen att det inte gick då jag ville mysa med sonen, min sambo tyckte jag skulle ta chansen och vila upp mig då jag har börjat få ont i ryggen och är konstant stressad. HAn lyckades inte övertala mig, tillslut så kläcker min ena tärna av sig (hon var nere på kaffe) "Det är för fan din möhippa på lördag så du har inget val!". Jaha, så då förstörde jag den överraskningen, nu väntar frukost, frisören med sonen och sedan ngn gång under dagen blir min möhippa. Nervös? absolut speciellt när jag fick beskedet att ha svarta underkläder! Önska mig lycka till ;)

  • Förälskade
    Rin skrev 2014-09-13 10:06:06 följande:

    Haha! Sånt där är en anledning till att jag sa att jag ville veta vilken dag det blir. Min ena tärna avskyr överraskningar, så jag har fått önska precis vad jag ville. Så nu sitter jag spänt och väntar på att de ska dyka upp.

    På min lista över saker jag ska ha med mig finns bl.a. pass, tandborste och ficklampa!


    Det låter verkligen intressant! Spännande detta, skulle även köpa en box vin. Hallå baksmälla!
  • Förälskade

    Blev ju hippad igår, fy fan vad jag mådde idag. Eftersom jag fick reda på det ändrade dem om och blev lite elakare än vad som var tänkt från början! Men det var fullt med skratt och uppdrag, skulle bland annat sälja kramar och godis. Lyckades få in över 1000 kr :) Kanske skulle skaffa sig det som yrke. Fick även jaga "kaniner" två karlar i kalsonger med toffs och öron över teaterscenen med målet att måla dem med färg. Vi tog tåget till Helsingborg där jag fick en hel tåg vagn att sjunga små grodorna med mig! Därefter turade vi över till Helsingör. Hela kvällen avslutades på ett uteställe i Landskrona där min blivande satt och väntade på mig.

    Bjuder på en bild

  • Förälskade

    Septemberbrud, stort grattis! Kan tänka mig att det känns overkligt!

    Ni som gift er nu, har ni några tips att tänka på inför våra dag?

  • Förälskade

    På lördag är det dags. Har inte tid med några nerver här inte, är konstigt nog väldigt mycket som ska fixas nu. Klänningarna är så gott so klara, lite små fix på dem bara. Min krona är äntligen hemma hos mig i tryggt förvar. Bordsplacerings tavlan blev klar nu ikväll, min ena tärna stryker alla lakan, den andra har hjälpt mig städa här hemma. Mycket småsaker kvar som ska vara klart tills på fredag men det kommer gå undan. Jag önskar bara att dygnet hade lite fler timmar. Utöver all stress så ska min blivande svensexa hållas på fredag dagen innan. Jag är måttligt glad över detta kan jag lova! Dem har lovat att ta det lugnt men jag känner dem. Har hotat dem lite lätt om min blivande inte är fint for fight på lördagen.

  • Förälskade

    Stort grattis dream85!

    I lördags av vår dag också, jag har svårt att fatta det. Men dagen var som en dröm inga skandaler eller problem allt bara flöt på under hela dagen och kvällen. Med nära till tårar var femte sekund men jag höll mig från att gråta.

    Ett utav mina favoritstunder från dagen var när jag såg en vårdtagare i kyrkan (jag arbetar inom hemtjänsten). Jag blev så rörd över detta att det är helt underbart!

    Lite bilder som gästerna tagit!


    Denna underbart goda tårta!



    Min bästa vän spelade "All of me" till vår första dans

Svar på tråden september 2014