• Sskbru­d
    Äldre 10 Aug 10:39
    33484 visningar
    186 svar
    186
    33484

    VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)

    Ska gifta mig i mars så berhöver gå ner enligt mina mått och tankar iaf 20-25 kg på lite drygt fyra månader. Borde gå tycker jag!Vore skönt att ha några att shär och kunna stötta och hjälpa varandra! Ngn här med bra dieter eller som kan berätta hur ni lyckats till erat bröllop eller om ni håller på nu! MOtivatiON Finns nu när bröllopet är bokat men samtisigt så lätt att äta lite onyttigt ändå. har ett tungt arbete som sjukskötersk med tre skif. så ibland är lite socker räddningen-----

  • Svar på tråden VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)
  • Sofie R
    Äldre 21 Aug 15:07
    #41

    Nu har jaktsäsongen äntligen börjat! Så nu får jag variera joggingturerna med hund "promenader" i skogen. Perfekt!

  • Äldre 3 Sep 20:10
    #42

    Här är en till Måste gå ner ca 40 kilo :( har redan gått ner 15. Men jag kämpar o kämpar

  • Äldre 3 Sep 21:42
    #43
    snartfrueriksson88 skrev 2013-09-03 20:10:11 följande:
    Här är en till Måste gå ner ca 40 kilo :( har redan gått ner 15. Men jag kämpar o kämpar
    Kämpa på Glad stark kämpat redan nu och bara känslan att vågen sakta går neråt är underbar, om även overklig iaf för mig Tungan ute

    Ligger på lite + sen i våras.. semester och ryggproblem.. men nu tänkte ja igen ta itu med maten.. försöker minska sockret och öka motionen...
  • Äldre 4 Sep 09:54
    #44

    Ner mellan 7-10 kg är mitt mål inför den stora dagen! Har ett helt år på mig så det borde gå! Diet blir inte aktuellt då vi har små barn hemma och villinte att de undrar varför mamma äter annorlunda.. men dra ner lite på kolhydrater och sött är tanken, sen har jag gjort ett schema som jag tränar efter ca 5 dagar i veckan samt promenad/löpturett par kvällar i veckan är inne på andra veckan än så länge! Vill ju ha resultat nuuu! :) 

  • Äldre 4 Sep 11:14
    #45

    Ni som kämpar och kämpar: har ni testat lågkolhydratkost? Det är ju inte ens jobbigt, och kilona bara rasar! Det är en inkörningsperiod, innan man får in nya vanor med vad man äter istället för ris, pasta och potatis, och att det är både OK och önskvärt att äta fett, men det är så värt det. Ingen hunger, inga blodsockerdippar, ingen koma efter lunch, lugn mage och, som grädde på moset, omedelbar viktnedgång.

    Orkar man inte lägga om hela kosten på en gång, så börja med att skippa sockret. Det är jobbigt om man är beroende, men när vikten vänder ökar motivationen! 

  • Äldre 4 Sep 11:33
    #46

    Skippa allt vad dieter heter och tänk helt enkelt på vad du stoppar i dig. Visst, du rasar ner i vikt men med för hög fetthalt(+ låg kolh) höjer man det farliga kolesterolet, vilket inte är så önskvärt i längden.

    Lättast för mig är att räkna kalorier, visst, det är lite kinkigt ibland men det gäller ju att ha rätt hjälpmedel. :)

    -6kg visar vågen hittills iaf! :D


    2/8 -2014
  • Äldre 4 Sep 12:05
    #47
    Mawlinbry skrev 2013-09-04 11:33:21 följande:
    Skippa allt vad dieter heter och tänk helt enkelt på vad du stoppar i dig. Visst, du rasar ner i vikt men med för hög fetthalt(+ låg kolh) höjer man det farliga kolesterolet, vilket inte är så önskvärt i längden.

    Lättast för mig är att räkna kalorier, visst, det är lite kinkigt ibland men det gäller ju att ha rätt hjälpmedel. :)

    -6kg visar vågen hittills iaf! :D
    2/8 -2014
    Från Kostdoktorn: "Ett högt kolesterolvärde i blodet kan statistiskt innebära en något ökad risk för hjärtsjukdom. Men det beror mycket på. En hög nivå av ”gott” kolesterol, HDL, innebär tvärtom betydligt mindre risk för hjärtsjukdom. Äter du mycket mättat fett stiger vanligen ditt HDL-kolesterol." 

    Att räkna kalorier verkar krångligt, tycker jag. Grundregeln för mig är att socker höjer insulinnivån, och insulinet pausar fettförbränningen. Så länge jag inte äter kolhydrater så håller jag igång fettförbränningen, och då slipper jag tänka på hur mycket jag stoppar i mig.
  • Äldre 5 Sep 23:01
    #48

    Jag hänger oxå på i denna tråden. Kyrkan och lokal bokad, 14juni är det dags. Tills dess hoppas jag ha tappat ca 20kg Fick barn för ca 1år sen, och känner att nu får det vara nog. Vill ju vara snygg på sin bröllopsdag. För min del så kommer det bli Viktväktarna, gymmet och PW med sonen i vagnen Lycka till allihopa!!

  • Äldre 6 Sep 08:44
    #49

    Hoppar in här med. Mitt mål är att tappa 13 kg till 28 juni 2014. Har börjat med appen ShapeUp. Och äter 1300 kalorier per dag. Första veckan var de -0,8, de får jag vara nöjd med. Sakta men säkert är bra :) Till veckan ska jag börja simma 2 dagar / vecka, är de någon annan som simmar? Tänkte att de är bra och skonsam träning.

  • Äldre 6 Sep 08:48
    #50

    Vågen rör sig inte mycket hos mig, men man märker på kläderna. Tror minnsann att rumpan ryker denna ggn. =)

Svar på tråden VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)