• rosemarypatrik

    Bröllop 2015

    Hej, är det några fler än vi som planerar långt i förväg? för vår del är det mycket för ekonomins skull, för vi vill ha ett fint och inte något budgetbröllop. Så vi börjar långt i förväg. Finns det fler som vi?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-06-03 18:49
    Pga ekonomin, så kommer vi nog inte ha bröllopet förän 2018

  • Svar på tråden Bröllop 2015
  • Artemiss

    De ser supercoola ut! Du får berätta vad det är för nån show/tillställning/band/livsstil.  :)
    Nattinatti

  • Sudditjuven

    Jag är med i en burleskgrupp och vi skulle uppträda på en klubb som heter Carnevalesque, som i korta drag är en klubb med fokus på det dekadenta, extravaganta, burleska och.. ja, den där guldkanten på tillvaron helt enkelt. Just denna gången var det 20-talstema. :) 

    Natti! 

  • ellie01
    Artemiss vilka otroligt snygga kuvert!! Vilken rolig ide! Den ska jag ta med mig!! 
    Och vad roligt att fästmannen visar intresse! Jag försöker luska ut vad min vill ha för kläder samt färger på hans groomsmen. Hans svar: Jag behöver tänka lite på det. 
    Mitt svar: tänk nu! :)

    Vi ska ju titta på lokaler i oktober, och förhoppningsvis boka strax därpå, sen hoppas på att jag får jobb efter examen i januari så vi kan börja spara ordentligt. 

    När blir ni klara med studierna? Vad läser ni till? 
  • ellie01
    Sudditjuven jag har nog kollat på eran film minst 3 gånger och börjar gråta varje gång! SÅ otroligt fint! och modigt av din fästman! Min svärmor fångade vårat moment på bilder vilket är super! 
  • Artemiss

    Åh vad roligt för er att ni har bilder! Vi har inte några, men jag kommer för alltid att ha minnesbilden av killen som går ner på båda knäna. ;))

    Jag blir klar i januari 2016. Läser till läkare så jag hoppas att jag får jobb snabbt då vi lär få leva på knäckebröd i ett halvår efter bröllopet. ;) 

    Suddis - det låter väldigt roligt det där. Har aldrig sett något sådant förutom på film. Är det musik och dans och sketcher och sånt ni gör? Är det något man skulle boka till bröllopet eller möhippan/svensexan? :) 

  • Sudditjuven

    ellie01 - Tror att det bästa är att ge dem lite färgalternativ om man är otålig. Jag vet att min sambo har rätt svårt att komma på färger bara sådär ur tomma intet. :)

    Jag läser genusvetenskapligt kandidatprogram och kommer att vara färdig 2015. Vad jag ska bli efter det? Eeeeh... :D

    Kan du inte lägga upp bilder föresten? :)

    Artemiss - Yes, hela rubbet! Och absolut! :) Jag tänkte faktiskt lägga ut en annons här på BT ganska snart. Vår hemsida är lite amatörmässig (det är jag som har gjort den), men har all info; http://ravishingbyrds.wix.com/ravishingbyrds 

  • ellie01
    Sudditjuven vem och på vad ville du se bilder på? :) frieriet? absolut!

    Vad intressant med genusvetenskap! det är ju verkligen ett aktuellt ämne

    Vad häftigt med Brulesk! Du måste ju ge din m2b en privat liten show på bröllopsnatten! I ett stort champangeglas! haha! Jag har sett alldeles för mycket på tv ;)  



    Det kan ha varit den mest konstigaste, "utomkroppsligaste" känsla jag någonsin känt. Blev så överraskad och trodde att han skämtade. 
     
  • Artemiss

    Vad fint ellie! Var är det någonstans? Suddis - inget fel på den hemsidan! Informativ, trevlig med era presentationer och inspirerande med bilderna. Jag tycker det är fränt det ni gör. I'm in awe. ;)

  • Sudditjuven

    ellie - Ååh vad fint! :) Tänker genast på Arizona.. har jag rätt?
    Haha, han har sett mig uppträda ett par gånger så tycker att det borde räcka. ;) Har dock lagt det på hyllan ett tag framöver då jag har himla mycket annat att göra.. Trist, men det finns en tid för allt!  

    Artemiss - Här är för övrigt bröllopshemsidan (om jag inte har visat den förut.. /senil)! www.weddingwire.com/sarahjoachim . Lösenordet är majsanx :)

  • ellie01

    Helt rätt med Arizona! Vi är i en stad som heter Sedoma ca 1 h syd om Grand Canyons. Min fästmans familj bor i Scottsdale AZ.

    Det ser ut som att jag tar ringen ur asken, när det borde varit han kanske men båda fick blackouts och visste inte riktigt vad vi skulle göra haha. Jag minns att jag frågade om det var jag eller han som tar ringen, men då påminde han mig att jag inte ens hade svarat "ja"än. hehe, Helt borta :P  

Svar på tråden Bröllop 2015