Inlägg från: rosemarypatrik |Visa alla inlägg
  • rosemarypatrik

    Bröllop 2015

    Hej, är det några fler än vi som planerar långt i förväg? för vår del är det mycket för ekonomins skull, för vi vill ha ett fint och inte något budgetbröllop. Så vi börjar långt i förväg. Finns det fler som vi?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-06-03 18:49
    Pga ekonomin, så kommer vi nog inte ha bröllopet förän 2018

  • Svar på tråden Bröllop 2015
  • rosemarypatrik

    Kul, när har ni planerat att gifta er och var?


     


    Jag har redan hittat min drömklänning, men vi ligger ungefär 3.400:- back för det

  • rosemarypatrik

    Ja, man hoppas ju på det bästa. Vi själva bor i Katrineholm, men planerar att gifta oss i sthlm pga att min mamma är sjuk och hon ska slippa åka långt och slippa riksfärdtjänst, vi båda har rötter till sthlms förorter.

  • rosemarypatrik
    BellaBella skrev 2013-04-15 13:35:30 följande:
    Oj, vad är det för klänning? Har du bild?
    Inte än, de ligger kvar i killens kamera
  • rosemarypatrik

    Vi småplanerar. Hittat en kyrka som vi ska kolla upp i sommar, då vi ska gifta oss i sthlm men bor i katrineholm, det är för att det ska vara enkelt för min mamma som är rullstolsburen och ska slippa riksfärdstjänst. hoppas nu bara på att hitta en bra lokal också, blir mer intensivare i sommar, just nu planerar vi lite grann och gör dekorationer till bröllopet

  • rosemarypatrik
    Mariaa skrev 2013-04-16 13:29:48 följande:
    Åååååååh, Stockholm som har dom finaste lokalerna och bästa alternativen.. *Avis* Flört
    Vart i Stockholm ska ni vara? Jag är nyfiken i en strut eftersom jag bor och jobbar där/här i veckorna som servitris. Jag bodde på heltid i Stockholm i flera år men jag bor inte här på heltid längre utan på helgerna bor jag i vårt hus i dalarna så jag är en pendlare. Solig
    Vi har funderat på Eds kyrka, ligger i Upplands väsby kommun. Vi hoppas kunna hitta en lokal i närheten för festen. Jag kommer ursprungligen från Kungsängen.
  • rosemarypatrik
    BellaBella skrev 2013-04-20 22:00:09 följande:
    Halloj! Jobbat 13 timmar och nyss hemkommen. Ett glas vin och bröllopssurf får en på humör igen!
    Vi funderar också på tält, visst det är dyrt men tänk vilken frihet både gällandes dekorationer och tid. I lokal får man oftast anpassa sig efter deras regler och tider. Ja det finns ju både för och nackdelar!

    Oj det här med klänning...... hur tänker ni? Vart går er smärtgräns angående summan? Jag vill lägga krutet på ringar, mat och fotograf, men KLÄNNINGEN är ju också sjukt viktig. Jäklar va pengar det går åt till att ställa till med bröllop haha
    Man kan ju beställa klänning från Kina, det behöver inte bli så dyrt. Sen finns det ju minst 2 outlet i sthlm i alla fall man kan kolla. Jag vill ju ha en vinröd klänning, så det kan bli svårare, jag tycker verkligen inte om helvita klänningar
  • rosemarypatrik
    BellaBella skrev 2013-04-23 20:21:25 följande:
    Jo de e sant. Har sett folk prata om kinaklänningar i trådarna. Jag kommer ha 2 klänningar så vi får se hur det blir. Vinröd? Jaha, vad tittar du på då? Spännande.

    Mariaa,
    Bra jobbat med datumen
    Åh jag är såååååå sugen på att prova klänningar!!! Jag ska också ha 2 minst haha!
    Sottero och provinias har absolut fina saker, jag kollar mkt på spanska sidor som aire barcelona och rosaclara.
    Finns såååå mkt vackert!
    Jag har prövat en vinröd brudklänning här i stan, men jag har tyvärr inte råd med den och den är redan på rea så den kommer nog försvinna, men jag kommer försöka hitta nått liknande, om man inte kan be dem hålla den på nått vis, har lyckats sparat till en tredjedel nästan just nu.
  • rosemarypatrik
    carlsdotter skrev 2013-04-24 15:20:29 följande:
    Här kommer ett par till som planerar bröllop 2015! Solig

    Vi har inte bestämt särskilt mycket överhuvud taget ännu, vi ville först gifta oss till sommar 2014, men insåg rätt snabbt att vi inte skulle hinna med att spara till det bröllop vi vill ha till nästa sommar. Vi vill ju inte behöva snåla med övrigt sparande.

    Det enda vi i stort har bestämt är att vi vill gifta oss i Skåne, min blivande kommer därifrån, trots att vi bor i Stockholm.. Följer gärna med i den här tråden så kan vi hjälpas åt med planeringen :)

    Just nu bara drömmer jag om vår dag och framtid som man och fru :)
    Välkommen till tråden
  • rosemarypatrik
    Mariaa skrev 2013-04-24 22:35:20 följande:
    Nu blev det bestämt!!!!! Skål

    Lördagen den 6:e juni är vårt datum!!! Skrattande

    6/6-2015 blir vi man och hustru!!!!! Hjärta
    Grattis till datumsättningen!
Svar på tråden Bröllop 2015