• rosemarypatrik

    Bröllop 2015

    Hej, är det några fler än vi som planerar långt i förväg? för vår del är det mycket för ekonomins skull, för vi vill ha ett fint och inte något budgetbröllop. Så vi börjar långt i förväg. Finns det fler som vi?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-06-03 18:49
    Pga ekonomin, så kommer vi nog inte ha bröllopet förän 2018

  • Svar på tråden Bröllop 2015
  • Bride2b

    Oj, har inte kommit så pass långt som till maten :) tror att dom har färdiga sammansatta menyer. Sedan kan man givetvis ändra om man vill. Det kommer ju va Stefano Catenacci som kommer stå för maten (han komponerade kronprinsessans och maddes bröllopsmeny) så vi är inte det minsta oroliga :) jag är själv utbildad kock i grunden, därför är just maten ett viktigt element för mig :) har ni andra börjat kika på brudklänningar än?

  • Sudditjuven

    Ymnighetshorn.. vad fint! Vissa säger att jag inte är mentalt frisk som planerar och har koll såhär tidigt.. Flört Det lär lägga sig över jul och nyår tror jag, då har man ju annat att planera!

    Haha, ja, jag har dille på lavendel.. Och viol! Du får recensera när du provbakat! Skrattande

    Jag har kikat på klänning redan. Det blir antagligen en klänning från JenJen House som de ska få modifiera lite. Det blir troligtvis en kombo av denna;




    med liknande axelband:



    Dock vill jag ta bort alla blommor och ryshrysh i kjolen och bältet, och istället ha flera lager tyll. 
  • Cammyr

    Hej hopp! Vi ska ocksa gifta oss 2015 :) Vi valjer just nu datum. Mamma tyckte INTE 19 juni (midsommar). vad tycker ni om det? Ar det fel att ha det pa midsommar? Det blir inte traditioneligt midsommar firande da. Ska vi andra pa datumet? Tankte det 13 skulle vara trevligt ocksa. Vi bor i England och min m2b ar Australiensare (en valdans blandning har) tyckte 19 va bra for att alla svenskar va lediga anda men da anser min (lite) negativa mamma att mina kusiner nog inte skulle gilla det eftersom dom brukar ha midsommar firandet.... (suck) menmen. SOOOO back to the drawing board! Vad anser ni trevliga manniskor??

  • ellie01
    Bride2b: Oscarskyrkan är så otroligt vacker!! Hade också gärna haft vår vigsel där, och super praktiskt med operaterassen som ligger nära och som har super vacker utsikt! 
    Vi fixar inte riktigt heller nånting själva, utan stället vi gifter oss på fixar allt, rätt skönt :) vi beställer även inbjudningar, programmet, menyn, escortkort etc. 

    Cammyr: Jobbigt dilemma! Men jag håller med dig med att det är praktiskt då alla svenskar är lediga. Dessutom roligt att fira på en sån svensk härlig högtid när så många gäster inte är här ifrån. Midsommar återkommer ju varje år, så man får chansen att ta igen sitt firande nästkommande år medans ett bröllop endast sker en gång. Jag skulle försöka prata med din mamma och försöka övertala henne, men jag vet att när mammor har bestämt sig för något så kan det bli rätt svårt att bryta det ;) :/
    Min mamma var extremt emot att ha vårt bröllop i Grekland, men har nu ändrat sig. Det tog lite tid men nu är hon ombord :) 
     
  • Bride2b

    Ellie01: Ja Jag älskar verkligen oscarskyrkan och operaterassen ska vara jätte fint d med!

    Tänkte dela med mig utav mina brudklänningar! Har även lagt upp dom på VISA DIN KLÄNNING tråd...Jag kommer att byta om efter middagen så det blev två klänningar för min del. Den första är ju lite tung med släp och allt, och jag vill verkligen festa loss sen! Båda har min kära mamma stått för som en gåva (jag e enda barnet)....hoppas ni gillar dom....kram på er alla och lycka till i jakten på eran brudklänning! Nu fattas bara Slöjan och skorna




  • Bride2b

    filibustern: åhhh tack!! Det var kärlek vid första ögonkast på båda Båda är inköpta på bröllopskällan i stockholm!

Svar på tråden Bröllop 2015