Inlägg från: Bride2b |Visa alla inlägg
  • Bride2b

    Bröllop 2015

    Hej allihopa!!! Vi planerar också bröllop 2015! Troligtvis i slutet på augusti...Jag tycker också det är sååå roligt att smått börja planera! Vi vet att det är en del jobb med att planera ett bröllop, därför bästämde vi oss för att bara ta det lugnt, njuta utav att vara tillsammans, resa osv...vi tänker nämligen försöka bli gravida direkt efter bröllopet :) så det blir planering från och med nästa sommar! Vi har varit i kontakt med operaterassen och bestämt oss för att ha bröllopsfesten där samt vigseln på oscarskyrkan. Vi är stadsmänniskor som älskar vackra Stockholms innerstad! Väntar just nu på våra förlovningasringar som bör vara klara om ca 3 veckor!! Längtar efter att ha på mig den :) Vet ni andra vilken kyrka ni vill ha vigseln i och festlokalen ni kommer använda er utav?

  • Bride2b

    Ja :) jag antar att den är pampig...mest så tycker jag att den är så otroligt vacker! Och den ligger på gångavstånd till Kungsträdgården där operakällaren ligger! Då slipper det bli åkturer mellan kyrka och festlokal! Plus att vi räknar med ca 150 pers. Min blivande är Italienare och har släktingar som kommer att resa hit för vårt bröllop. Och då behöver vi en stor kyrka :) vi kommer typ inte göra något själva :( därav att vi väljer en restaurang som kommer fixa ALLT! Från mat till dekoration. Ingen av oss är tyvärr pyssliga av oss....vi kommer beställa våra inbjudningskort, vigselprogram osv från Calligraphen! Vi använde oss utav dom när vi beställde inbjudningar till min 30-års dag och korten var outstanding! Och dom var sååå hjälpsamma! Rekommenderar stark!

  • Bride2b

    Oj, har inte kommit så pass långt som till maten :) tror att dom har färdiga sammansatta menyer. Sedan kan man givetvis ändra om man vill. Det kommer ju va Stefano Catenacci som kommer stå för maten (han komponerade kronprinsessans och maddes bröllopsmeny) så vi är inte det minsta oroliga :) jag är själv utbildad kock i grunden, därför är just maten ett viktigt element för mig :) har ni andra börjat kika på brudklänningar än?

  • Bride2b

    Ellie01: Ja Jag älskar verkligen oscarskyrkan och operaterassen ska vara jätte fint d med!

    Tänkte dela med mig utav mina brudklänningar! Har även lagt upp dom på VISA DIN KLÄNNING tråd...Jag kommer att byta om efter middagen så det blev två klänningar för min del. Den första är ju lite tung med släp och allt, och jag vill verkligen festa loss sen! Båda har min kära mamma stått för som en gåva (jag e enda barnet)....hoppas ni gillar dom....kram på er alla och lycka till i jakten på eran brudklänning! Nu fattas bara Slöjan och skorna




  • Bride2b

    filibustern: åhhh tack!! Det var kärlek vid första ögonkast på båda Båda är inköpta på bröllopskällan i stockholm!

Svar på tråden Bröllop 2015