• rosemarypatrik

    Bröllop 2015

    Hej, är det några fler än vi som planerar långt i förväg? för vår del är det mycket för ekonomins skull, för vi vill ha ett fint och inte något budgetbröllop. Så vi börjar långt i förväg. Finns det fler som vi?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-06-03 18:49
    Pga ekonomin, så kommer vi nog inte ha bröllopet förän 2018

  • Svar på tråden Bröllop 2015
  • Artemiss

    Tack för tipsen ellie!
    Väldigt fina macarons också. Använder du sådan speciell bakplatta för att få dem så fina i formen?

    Idag provdukade jag lite bara för att se något så när hur det skulle kunna bli och det var inte förjävligt iaf. :) Testade med ett vanligt vitt lakan som duk. Har varit lite misstänksam mot alla som använder det men det var faktiskt inte så pjåkigt, särskilt med tanke på hur lite duk som faktiskt kommer att synas under löpare, tallrikar, glas, festhäfte och dekorationer. Ska verkligen hålla på att inte fixa tusen olika dekorationer. Nu hade jag ljus, lime och en annan grej och mer än så skulle nog bara bli plottrigt och för mycket för vårt tema. Nu undrar jag bara hur stolarna ser ut för om de behöver överdrag så får jag nog snart gå med i gruppen "Knoppa är brudens bästa vän". ;)  

  • ellie01
    Artemiss Tack så mycket! har inte använt mig av en sån där silikon platta, skulle dock vilja ha en! Jag gjorde för några dagar sen 3 st bakplåtspapper till mallar (med just små cirklar) så vi får se hur bra dom fungerar :)

    Dekorationen låter jätte fin! Och precis som du säger så kommer man nog inte se den vita duken, och ännu mindre tänka på den. :)
  • Artemiss

    ellie - Berätta gärna hur det funkar när du har använt dem. Jag är idel öra för mina macarons behöver verkligen förbättras!

    Häromdagen skulle jag ut med lite grejer i förrådet och fick då ögonen på några gamla tapetrullar så då tog jag Sudditjuvens tips om att göra egna kuvert av dem. Jag gör bara av en sort (om rullen räcker) och väldigt oavancerat men jag tycker de blir fina. :)
    Jag är inne i pysslartagen just nu så jag undrar om någon annan har gjort något och om ni har bilder att visa? Tycker det är så roligt att se vad alla hittar på. :) 

  • Sudditjuven

    Artemiss - visa gärna bilder! :) Jag ska komma igång och pyssla så snart jag har en hållbar ekonomi igen, student utan sommarjobb är inte SÅ roligt. 

    Vi ska fotograferas till våren på stället där det är tänkt att vi ska vigas. Så.. kanske dags att ta tag i de där fyra kilorna som ligger på låren och allt wobblande på magen. Har absolut inget mot min kropp meeeen det har kanske satt sig lite för mycket av livets goda på ställen där de inte bör sitta. Obestämd 

  • Artemiss

    Om någon vet hur man förminskar bilder så får ni gärna lära mig!



    Sådana tänkte jag göra för att ha som servettringar, matchar en annan dekoration lite i den maritima delen av temat. 


    och vykorten, som behöver ligga lite mer i bokpress. Tänkte sedan skriva adresserna med guldpenna och eventuellt försluta kuverten med ett guldsigill för att göra det lite tjusigare.

    Förstår dig precis! Jag är ju också student utan sommarjobb, helt självvalt dock för jag har jobbat extra nästan hela utbildningen så här långt och nu det senaste året varit väldigt stressad och sovit dåligt så jag har en "terapisommar" där jag får chansen att göra allt jag annars ofta inte hinner med och försöka slappna av. Så jag har enormt mycket tid till allt bröllopigt. :)) Som tur är bröllopskontot betydligt mer välfyllt än mitt eget så det är inte direkt något problem, vill bara försöka hålla lite broms på mig själv och inte köpa för dyra saker så här långt innan ifall jag ändrar mig med något. 
  • Artemiss

    Och jag skulle inte heller ha något emot av att tappa några kilon så vi kan väl peppa varandra så gott det går? :)

  • Artemiss

    Jag gjorde en mall utifrån måtten på inbjudningskortet jag gjort tidigare så nu kör jag bara med blyerts på baksidan av tapeten, runt kanten och på vikstrecken. Det är det mest effektiva sättet jag har kommit på iaf :)

Svar på tråden Bröllop 2015