• EmmaoF­redrik
    Äldre 8 Sep 22:23
    23513 visningar
    128 svar
    128
    23513

    8 juni 2013

    Någon mer som ska gifta sig 8 juni 2013 så vill dela lite tankar och idéer?


    Lycklig
  • Svar på tråden 8 juni 2013
  • sophie­ro
    Äldre 19 Oct 19:32
    #21

    @sanzan: Haha olsen brothers skulle nog få igång festen!! Din bukett låter jättevacker!

  • sanzan
    Äldre 21 Oct 19:23
    #22

    Oh vad jag älskar att telefonen ändrar ord. NOT! Det där med låt är verkligen jättesvårt. Vi har en solist i kyrkan som ska sjunga minst två låtar så det gäller att verkligen komma på något riktigt bra. När har ni tänkt att skicka ut inbjudningarna? Jag är lite inne på att skicka till alla hjärtans dag, men det kanske är sent? Våra datum ligger iofs inte mitt i semestern så det behöver ju inte planeras så mycket för gästerna. Hur tänker ni?

  • sophie­ro
    Äldre 26 Oct 22:56
    #23

    Jag funderar faktiskt på att skicka ut inbjudningarna i december. Allt är liksom bokat och klart så har inget att vänta på. Sen är det ju så att många av mina gäster behöver boka hotell/flyg och det kan ju vara mer prisvärt att göra det i god tid. Tycker det låter vädigt trevligt att det kommer en inbjudan kring alla hjärtans dag!

  • EmmaoF­redrik
    Äldre 30 Oct 21:50
    #24

    Hej på er tjejer!!


    jag som startade tråden har knappt visstas här.. men de beror på att ja börjat jobba vi har skolat in minsta på dagis.. så nu börjar man komma in me alla rutiner..


    ja har börjat klura lite på inbjudningskorten! de är svårt tycker ja.. men samtidigt jätte kul...


    tänk snart 7 månader kvar.. vart har tiden tagit vägen..


     


    har ni tjejer fixat bröllopskläder än?? ja har en dröm att gå ner tio kilo innan ja vill skaffa mig en klänning..


     


     

  • sanzan
    Äldre 30 Oct 22:28
    #25

    Min klänning hänger i garderoben. Planen är att degmagen ska bort innan bröllopet, så snörningen i ryggen känns rätt

  • fiskin
    Äldre 1 Nov 20:14
    #26

    Jihoo!! Jag har köpt bröllopsklänning! En "grekisk gudinneklänning" med chiffong. Såg den ena veckan på resa till Sthlm, och sen var jag där veckan efter på konferens och köpte den - bara sådär! Men ack så nöjd jag blev! Den ska bara sys in lite - men det får bli till våren när man vet hur "formen" ser ut


    Åker uppöver till Dalarna i helgen för att kolla in vigselförrättare, lokal (som vi redan bokat) samt ev catering lite närmare, samt att svänga inom guldsmeden för att se vigselring. Ska er blivande man ha "ytterligare" en ring på fingret?


    Vad ska ni andra ha för blommor i buketten? Jag tänker på liljekonvaljer och nåt mer - förslag? Men hur gör man inomhus, då liljekonvaljer doftar så mycket kan man nog inte ha fööör många där. Hur skulle ni tänka?


    Ha en god Allahelgonahelg!


     

  • sanzan
    Äldre 5 Nov 08:11
    #27

    Här har 1 1/2 grej till fixats. Två av våra gamla spelare ska ha en barnhörna under bröllopsfesten. Den halva är också en gammal spelare som vi frågade om att fotografera. Hon ville fundera på saken, därför bara halvan

  • tessan­k
    Äldre 5 Nov 09:30
    #28

    Hej Här har ni ett par till som gifter sig 8 juni 2013:) Datumet är valt pga att jag o sambon firar 13 år tillsammans då :) o 6 år som förlovade, då det är verkligen på tiden nu:) o därför satsar vi allt på samma datum. Vi fyller båda 30 nästa år o vi har två helt fantastiska döttrar tillsammans (2 & 4 år på bröllopet) Har redan hunnit med en heldel i bröllopsplanerna: :) ?Min drömmklänning hänger i garderoben, kan kanske behövas sys in lite men avvaktar tills vi kommer närmare den stora dagen. ?Ringen är inköpt ?kyrkan bokad ?feststället prel bokat. Ska ringa idag o bekräfta att vi vill vara där. (Blir på ett slott) ?skor o accessoarer klara ?gästlistan är klar Temat vi kör på är vitt turkost med lite inslag av silver Blommorna har jag vart iväg o fått prisförslag på:) De jag nu håller på att klura på är underkläderna, då klänningen är ganska urringad i ryggen behöver jag lösa problemet med att bh knäppningen syns:( Känns som vi har det mesta under kontroll o känner att jag är glad att man har lång tid på sig att planera

  • sophie­ro
    Äldre 5 Nov 21:26
    #29

    Jag har köpt min klänning på Lilly i Stockholm. Det var en av de få med axelband som jag hittade, och dessutom är den väldigt smickrande på min figur :) Planerar dock också tappa i alla fall 3 kg till bröllopet.. blir stavgång och situps o.d.

    @tessank: behöver du bh under klänningen? Min är så pass fast i tyget att det nog "hålls fast" ändå! Finns dock bh:ar med speciella spännen som man knäpper längre ner på ryggen!

  • tessan­k
    Äldre 7 Nov 12:13
    #30

    Ja vill nog gärna ha bh under, känns så bart annars :) Har varit o köpt sånadär band man korsknäpper så man kan knäppa den längre ner men vet inte om det funkar eftersom bh även måste vara utan axelband. Har små bröst o då håller inte bh:n upp när jag knäpper med den knäppningen och tar bort axelbanden. Ska testa o köpa en freebra o se hur den funkar. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till :(

Svar på tråden 8 juni 2013