• EmmaoFredrik

    8 juni 2013

    Någon mer som ska gifta sig 8 juni 2013 så vill dela lite tankar och idéer?


    Lycklig
  • Svar på tråden 8 juni 2013
  • fiskin

    Sanzan: Va snyggt! Kul o pyssla själv! Det ska vi oxå - men blir lite både och. Tryckeriet fixar den tryckta informationen, men sen pysslar vi ihop inbjudan med sax och lim samt llite pynt, bland annat ett Leksandsband, fast i rosa färger. Blir mysigt att skicka ut inbjudan snart! Har dock ej planerat exakt när vi ska göra det... men kanske 14/2 är ett bra datum, precis som ni ska. Men tror ej att jag håller mej tills dess... =) Lycka till med pyssleriet!

  • Fial8

    Vi har köpt några rullar retrotapeter (har tre olika) som vi ska göra kuvert och inbjudan av, tror att det kan bli fint! Får bara hoppas att inbjudan inte "krullar ihop sig" när den kommit ur kuvertet men planen är att lägga dem på plattning en stund innan vi skickar iväg dem :)

  • juni2013

    Vi har skickat ut en omgång inbjudningar. Nu är det mest mina släktingar och några av min sambos släkt och vänner kvar. Vi ska nog få ihop dem idag eller imorgon.

    Och så har  vi beställt ring. Det var 20% rabatt och då blev det en del pengar sparade. När vi fastat för samma ring flera gånger, så slog vi till...

    Vi håller på att ragga lite serveringspersonal och annat också. Min sambo har fattat att det närmar sig och när han engagerar sig så blir det lite beslut tagna- jag kan ju inte bestämma de viktiga sakerna själv. Just nu känns det rätt lugnt. Känns som om vi är ute i god tid. men det blir såklart mycket i slutet ändå...

  • PMB

    Hej allihopa.

    Här är en till som ska gifta sig 8 juni. Vi kommer gifta oss i Kivik. Vi skickade ut inbjudningarna i förra veckan så sen i onsdags har jag väntat på att svaren skulle hagla in. Det blev inte riktigt så... De flesta av mina syskon hörde av sig direkt och två kompispar varav det ena inte kunde komma eftersom de var på bröllopsresa men annars har det varit helt tyst. Jag vet om att många inte svarar förrän närmare OSA-datumet men jag hade gärna fått veta det direkt. Flört.

    Nu håller vi mest på att boka in alla möten som man ska ha. Justering av klänning, möte med fotograf, möte med hotellet där festen ska vara, osv. Om två veckor ska vi ha en heldag med brudföljet där vi bland annat ska till bröllopsbutiken i Vinslöv för att kolla vilken färg det var på kravatten som min blivande ska ha. Både tärnan och marskalkerna vill veta vilken nyans av lila vi valt så de kan hitta matchande kläder/accessoarer och tyvärr fick vi inget färgprov när min blivande valde ut sina kläder. Tror det kommer bli mysigt och ett bra tillfälle för tärnan och marskalkerna att lära känna varandra.

  • sanzan

    Hur går det för er? Någon som har beställt hindersprövningen? Här är inbjudningarna redo och ska skickas på onsdag beställt tid för provuppsättning och provsminkning och bokat tid för naglarna. Nu känns det verkligen att det är nära

  • Fial8

    Hah, hindersprövning! Just det ja, hade tänkt beställa den bums när det gick men glömde visst. Kan bero på att jag hela tiden trott att det är fem månader kvar ;o)
    I övrigt så har vi klippt och klistrat ihop över 50 kuvert och klippt till ett antal tapetbitar som ska stoppas i skrivaren sen och bli inlaga, nu ligger allt på press under en helt massa tunga saker. Vi strök dem först men tapeter är sega rackare... 
    Har bestämt ring, dock inte beställt den än, och kämpar med att sy min 50-talsbröllopsklänning tillsammans med en kompis. Just nu är det tyget som är stora frågan, vilken färg ska den vara... önskar lite att jag ville ha en vit tror det skulle vara enklare då.

  • Tilda93

    Ska beställa hindersprövningen nu tänkte jag :) Och snart ska vi skicka inbjudningarna som har varit klara ett tag. I dag fick vi hem ett brev ifrån kyrkan som det stod att vigsel datumet + tiden är bokad för oss och att vi ska på möte där kl 20/2 -13. Och på fredag 15/2 ska jag till silversmeden och kolla på min vigsel ring och betala den Så spännande börjar närma sig nu hihi


  • sanzan

    >>fial8 har ni någon temafärg som kan hjälpa dig i val av tyg? Min ring och klänning ligger/hänger snällt och väntar. Så nu känns det som att det är festhäften, planera maten samt dekoration och kläder till man och barn kvar. Känns rätt lite. Har jag glömt något?

  • Fial8

    Sanzan >> Nej ingen temafärg. Vi ska ha ett rätt så otraditionell bröllop utan "krusiduller". Den ska inte vara vit, men gärna ljus - vilket är svårt då har aldrig har ljusa kläder på mig men ändå tänker att jag ska ha en just då. Har tre tygprover som jag klurar på nu, en beigeaktig, en ljust gröngrå och en ljusgrå (som kanske drar för mkt åt silver). Sidendupion ska det iaf vara, har vi bestämt.

  • juni2013

    Hur går det för alla? Någon som kommit på något som är lätt att glömma?

    Här rullar det på bra. Mina små "ångestar" börjar lösa sig.

    Hur gör ni med efternamn? Det blir nog så att jag har moitt nuvarnade som mellannamn och han som efternamn. Mitt är vi bara ett tiotal som helter, medans hans är halv-vanligt. Mitt är krångligt att stava/uttla, så det blir skönt att kunna slippa bokstavera det, samtidligt som jag inte vill lämna det helt.

    Sak någon av er ha band?

    Några roliga/fina inslag under vigseln?

Svar på tråden 8 juni 2013