Inlägg från: sophiero |Visa alla inlägg
  • sophiero

    8 juni 2013

    Hej!! Hoppas jag får hoppa in i tråden!! Vore jättekul att få inspiration av er andra.  Vi gifter oss 8 juni 2013 i Tunbridge Wells, England. Min m2b är engelsman så det passar oss att vigas i hans hemort. Måste erkänna att jag är riktigt sugen på ett traditionellt brittiskt bröllop så det blir fest i (ett litet) slott på landsbygden. I helgen åkte jag över och fick se det för första gången,  det var precis så fint som hag hoppats på. Skrattande Vårt tema är blått, och jag planerar att ha ljusblå hortensia blandat med vita rosor i buketten. Är ganska snabb i mina beslut.. men just nu är det klänning, catering och musiken jag går och funderar på.. Vad ska ni ha för låt till bröllopsvalsen?

  • sophiero

    Hej!! Det blir ganska traditionellt engelskt bröllop... stenkyrka och sen ett närliggande slott. Det som gör att vi har råd är att vi få ta med all dricka själva. Sen ställer du upp med bartender, glas, is etc. Verkligen tur. Vi tar inte ut kuvertavgift då många gäster betalat en flygresa och boende.

    Det som är den största skillnaden unde vigseln är kanske att vi faktiskt kommer få slå oss ner vid ett skrivbord och skriva under på att vi gifter oss. Blir en skön paus att få sitta ner en stund, jag tror jag kommer vara supernervös. Sen så kommer jag också gå in med min pappa, och min blivande make har jaquette och hög hatt.

    Fin musik ni valt att dansa till. För vår del har det slutat på Elvis, Can't help falling in love.. kanske lite cheesy.. men jag lyssnade väldigt mycket på den efter vi träffats. Vi möttes och blev förälskade på en middag för nio år sen.. han var på kort besök i sverige. Fick aldrig mer än hans förnamn och visste inte hur jag skulle gå vidare (före facebooks tid!). Så när han besökte Sverige igen för drygt ett år sen... så var det blixtförälskelse igen. Låten passar fint in på det :)
    Aprikos är verkligen en superfin färg, finns det inte rosor i lite aprikosfärg? Liljekonvalj var ju ett jättebra tips, det ska jag också leta efter! Önskar vi fic fixa alla blommor själva men slottet har som regel att man måste ta in någon av deras rekommenderade florister!!

    Ursäkta att mitt svar dröjde.. mitt uppe i att planera flytten till england som går om två veckor! Kram på er!

  • sophiero

    @sanzan: Haha olsen brothers skulle nog få igång festen!! Din bukett låter jättevacker!

  • sophiero

    Jag funderar faktiskt på att skicka ut inbjudningarna i december. Allt är liksom bokat och klart så har inget att vänta på. Sen är det ju så att många av mina gäster behöver boka hotell/flyg och det kan ju vara mer prisvärt att göra det i god tid. Tycker det låter vädigt trevligt att det kommer en inbjudan kring alla hjärtans dag!

  • sophiero

    Jag har köpt min klänning på Lilly i Stockholm. Det var en av de få med axelband som jag hittade, och dessutom är den väldigt smickrande på min figur :) Planerar dock också tappa i alla fall 3 kg till bröllopet.. blir stavgång och situps o.d.

    @tessank: behöver du bh under klänningen? Min är så pass fast i tyget att det nog "hålls fast" ändå! Finns dock bh:ar med speciella spännen som man knäpper längre ner på ryggen!

Svar på tråden 8 juni 2013