• FreNi
    Äldre 3 Aug 09:56
    280000 visningar
    2767 svar
    2767
    280000

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Det är just nu ett år kvar till den stora dagen, och jag tänkte att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i augusti 2013 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Flört

    Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe  planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka. Hoppas vi får många roliga stunder här i tråden! {#emotions_dlg.flower}

  • Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!
  • Deede
    Äldre 3 Aug 19:48
    #11

    Hoppar oxå in här =) Har bokat kyrka och lokal. (den 3dje aug)


    Vill oxå väldigt gärna börja leta klänning men är gravid och har bf 6 dec, så det får bli typ det sista jag gör... Hoppas hinna gå ner det mesta och komma i form till bröllopet =)


    Har ni berättat för folk än? Vi tänkte vänta med det till jul, har därför ingen jag kan tjata å prata och gnälla på =))

  • Biogra­phic
    Äldre 3 Aug 21:12
    #12

    3 augusti är det som gäller för oss :) kyrka och lokal är bokat, tärnor och marskalker utsedda.. Jag har redan varit och provat klänningar och vet nu vilken modell jag vill ha. Och idag hittade jag drömringen!! När kan man köpa ring? Känns för tidigt nu.. Bukett är bestämt om jag inte ändrar mig. Dekorationer har jag massor av idéer till! Har letat efter bröllopstidningar i varenda affär här i stan men inte hittat en enda! Vill ju bläddra runt.. Vi håller det inte hemligt, de flesta vet. Men tror inte nån kommer lägga sig i vårat bröllop. Hoppas jag iaf!

  • Christ­ineL
    Äldre 4 Aug 15:38
    #13

    Blir nog att ringa en radda samtal imorron, vi har bestämt vigselplats men inte bokat, festlokal är bokad, tärna, solist och toastmaster utsedda, finns en tanke om bestman men är inte tillfrågad ännu, min lillebror är kock och kommer fixa maten. Fotograf blir troligen en morbror till min blivande, han har fotat vid ett par andra bröllop i släkten och har verkligen ordentlig utrustning, men jag vet inte hur han är på att redigera bilder så jag skulle vilja kika på det först innan vi bestämmer nåt. Är ju så fruktansvärt dyrt med fotograf annars!

  • kipso
    Äldre 4 Aug 17:08
    #14

    Här är en till augusti brud 2013. Gifter mig 24:e. Har bokat kapell och lokal och utsett brudtärna, best man och toastmasterpar. Vill ha en traditionell thailändsk brudklänning men det verkar bli svårt, är också gravid så vill inte göra den förrän i vår. Längtar enormt mycket :)

  • Äldre 4 Aug 21:45
    #15

    Vi gifter oss också den 3 augusti, håller ingenting hemligt och bröllopsbloggar.
    vi har bokat kyrka, lokal (betalat handpenning till och med) och bokade fotograf i veckan som gick. "från vigsel till brudskål"- mastiga 6000kr o de blir nog en av bröllopets dyraste poster! :D
    Vi har bestman (tror vi) , tärna, näbbar, toastmaster par klart. jag köper dekorationer på tradera mest hela tiden, har färgtema rosa vitt, svart med inslag av turkos. 
    klänning ska beställas från jenjenhouse.com och där beställs även tärnklänningarna och näbbklänningarna köper jag på ebay. 

    är galet sugen på att det ska bli typ mars så man kan dra igång på allvaraste allvar. 

    Letar också som galning efter bröllopstidning men insett att jag får väntain nästa nummer o då har jag börjat rpenumera på ALLT OM BRÖLLOP, o så får jag köpa bröllopsguiden.
    (den går att besätlla enskilda ex på deras hemsida om man så vil!) 

    http://www.jenjenhouse.com/se/A-linjeformat-Axelbandsloes-Chapel-slaep-Satin-Broellopsklaenningar-Med-Brodering-002004536-g4536 den här klänningen vill jag gärna ha. Jag är ganska stor (fniss, väldigt stor) så jag behöver lite saker som förbryllar ;) och så älskar jag rosa!! :D

    jag kommer göra alla save the date kort och inbjudningar själv, vill dra igång!! :)

    trevlig lördag kväll! 
    Om ett år är jag gift! :)

     


  • Äldre 4 Aug 22:03
    #16

    Hoppar med här också Vi gifter oss 3:e augusti vi med och har bokat lokal och kyrka.


    Har frågat best-man, och vet vilka vi vill ha som tärna, toastmaster och präst, ska bara fråga dem också


     


    Jag har också letat bröllopstidningar som en tok, men de verkar inte komma ut så ofta! Hörde att de kommer typ 2 ggr per år, en på hösten och en på våren eller nåt sånt.

  • Äldre 4 Aug 22:08
    #17

    Postade visst inlägget lite sent, barnen kom emellan


    Det finns alltså tidningar som kommer ut som "vanliga" tidningar? Åh då måste jag fortsätta spana alltså

  • Äldre 4 Aug 22:23
    #18

    lillasofie: tror allt om bröllop kommer ut typ fyra gånger per år eller så..

    O BRÖLLOPSGUIDEN SOM DU SA, TYP TVÅ..

     (caps lock var inte meningen : D)

  • Viirre­L
    Äldre 4 Aug 22:31
    #19

    Många som har 3e som datum tror jag, men de kanske blir augustis bröllopsdag :) och så blir de för oss med,  kyrkan ska bokas på måndag och lokalen ska ses över, tärnan är klar och en möjlig bestman diskuteras. Känns helt underbart att de är dags nu men ett helt år orkar jag vänta så länge, tiden rinner nog iväg när all planering sätts igång på allvar, inbjudningarna kommer jag och min tärna att göra själva pysselgalningar som vi är. :) kollat runt lite på klänningar och vart de finns här runt omkring att pröva :/ finns inte så jätte många ställen.

    Hoppas ni andra är lika lyckliga som jag är.. :D

  • Äldre 4 Aug 22:37
    #20

    Jag är helt lyrisk över att få gifta mig! Va har varit förlovade i 5 år och har 2 barn, men det kändes bara som att det aldrig skulle hända. Att det kommer göra det känns helt fantastiskt!


     


    Vi bestämde oss för några veckor sen, och första 2 veckorna var jag helt galen, satt vid datorn varje ledig stund, till långt in på natten och kunde inte somna på kvällarna för jag låg och planerade i huvudet Nu har jag lugnat ner mig lite, men längtar nåt otroligt att få börja planera och fixa "på riktigt". Har kollat in lokalen, köpt lite dekoration, kollat catering och fantiserat ihop inbjudningar än så länge

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!