Inlägg från: lillasofie |Visa alla inlägg
  • lillasofie

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Hoppar med här också Vi gifter oss 3:e augusti vi med och har bokat lokal och kyrka.


    Har frågat best-man, och vet vilka vi vill ha som tärna, toastmaster och präst, ska bara fråga dem också


     


    Jag har också letat bröllopstidningar som en tok, men de verkar inte komma ut så ofta! Hörde att de kommer typ 2 ggr per år, en på hösten och en på våren eller nåt sånt.

  • lillasofie

    Postade visst inlägget lite sent, barnen kom emellan


    Det finns alltså tidningar som kommer ut som "vanliga" tidningar? Åh då måste jag fortsätta spana alltså

  • lillasofie

    Jag är helt lyrisk över att få gifta mig! Va har varit förlovade i 5 år och har 2 barn, men det kändes bara som att det aldrig skulle hända. Att det kommer göra det känns helt fantastiskt!


     


    Vi bestämde oss för några veckor sen, och första 2 veckorna var jag helt galen, satt vid datorn varje ledig stund, till långt in på natten och kunde inte somna på kvällarna för jag låg och planerade i huvudet Nu har jag lugnat ner mig lite, men längtar nåt otroligt att få börja planera och fixa "på riktigt". Har kollat in lokalen, köpt lite dekoration, kollat catering och fantiserat ihop inbjudningar än så länge

  • lillasofie
    Makeupmyday skrev 2012-08-05 12:25:08 följande:

     


    Jag har en sak dock som jag sitter och grubblar på, just nu ligger vår gästlista på 100 pers. Och vi kan verkligen inte bjuda in fler även om vi skulle vilja. Men om det är folk som sen tackar nej, kan man då bjuda in några till eller är det dålig stil?


    Det funderar jag också på. Vi har nu 95 pers på gästlistan, och det är egentligen lite för många tycker jag, men då ör det ändå minst 5 till som vi skulle vilja bjuda! På listan är det ett per stycken jag inte tror kommer, men det kan man ju inte räkna med liksom.


     


    Angående mat blir det nog 2-rätters och sen tårta på det.


     


    Jag är också jättesugen på att beställa från jenjenhouse, men vet inte om jag vågar! De allra flesta är ju nöjda, men så hör man om de som är missnöjda, och jag skulle säkert vara en av de som får en måndagsex Och budgeten är ju inte jättestor, så blir man tvungen att köpa en till klänning sen så spricker den nog.


     


    Jag sitter och planerar in i minsta detalj hela tiden, typ vem som ska lämna barnen till barnvakt, så de inte blir ledsna om vi lämnar dem

  • lillasofie
    Makeupmyday skrev 2012-08-07 20:15:39 följande:

    Jag ligger i hårdträning just nu, ska göra en secret box-fotografering om 2 veckor!


    Någon annan av er augustibrudar som kämpar med att komma i form??


    Jag vill bli av med ett par kilon, just nu runt 8, men vet inte om det kommer bli så många. Nöjer mig med5,5 Skulle väl i och för sig mest vilja få bort magen, så här kör vi plankan en stund varje kväll
  • lillasofie
    Makeupmyday skrev 2012-08-09 22:18:01 följande:
    Ojoj, första gropen i vägen på väg till vårt bröllop, vår toastmadame har just dumpat vår toastmaster! :(

    Åh nej vad jobbigt!


    Angående toastmaster/toastmadame och värdpar. Alltså en toastmaster trodde jag var den som höll i tal, sånger och ordning under middan. Eller är det mer? Och vad gör ett värdpar egentligen? Haha, har varit på säkert 10 bröllop de senaste åren men har inte riktigt tänkt på vad de egentligen gör Nån som har någon koll?

  • lillasofie

    Vi la ingen tid eller pengar på save-the-date utan jag skrev ett mail till mina vänner bara för att de skulle just spara datumet. Familjen vet redan.


     


    Jag planerar en hel del redan, tänker dagligen på allt från dukning till musik på festen etc etc. Men de jag har pratat med tycker det är bra att fundera en del så man vet vad man vill. Inte så mycket som är bokat än förutom lokal och kyrka.

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!