Inlägg från: Biographic |Visa alla inlägg
  • Biographic

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    3 augusti är det som gäller för oss :) kyrka och lokal är bokat, tärnor och marskalker utsedda.. Jag har redan varit och provat klänningar och vet nu vilken modell jag vill ha. Och idag hittade jag drömringen!! När kan man köpa ring? Känns för tidigt nu.. Bukett är bestämt om jag inte ändrar mig. Dekorationer har jag massor av idéer till! Har letat efter bröllopstidningar i varenda affär här i stan men inte hittat en enda! Vill ju bläddra runt.. Vi håller det inte hemligt, de flesta vet. Men tror inte nån kommer lägga sig i vårat bröllop. Hoppas jag iaf!

  • Biographic

    Vårat färgtema kommer vara vitt, champagne och aprikos/gammelrosa. Har inte bestämt mellan aprikos eller gammelrosa än och velar fram och tillbaka.. Kommer nog sluta med båda färgerna :P

  • Biographic

    Hittade klänning idag! Jag ska bara ha den. Tyvärr kostar den 9450.... Jag ringde samvon och berättade priset och till min förvåning sa han "det var väl inte så jättedyrt". Haha. Googlade på den och hittade en amerikansk sida som säljer den för $350?!?! Nåt måste väl vara fel då?

  • Biographic

    Åh, vill börja pyssla med inbjudningskorten nu!! Men ska vänta nån vecka till. Jag tror att det mesta är bestämt nu, förutom tärnklänningarna.

  • Biographic

    Våran lokal är gratis. Prostgården som hör till kyrkan. Vi kommer stå för allt utom bord och stolar.

  • Biographic

    Tänker dela ut uppgifter till nära och kära ;) typ ta emot cateringen, betala, duka fram tårta och kaffe, se till så alla är nöjda med dryck osv. Disk hoppas jag nån vill fixa för en slant :) typ systers kompisar eller liknande. Skulle vilja ha serveringspersonal också...

  • Biographic

    Vad är det för idéer folk skrattar bort? Om du känner att du är själv i planeringen och blir skrattad åt så förstår jag att lusten inte finns där.

  • Biographic

    Hej tjejer! Här hemma går bröllopstankarna runt. Jag har börjat tänka på mer praktiska saker, som transport, städning av lokal, kylboxar, högtalare osv.
    Klänningen beställde jag för någon vecka sen och borde komma i mitten på november, är så pirrig! Snart ska jag sätta igång med tillverkning av inbjudningskorten också, har gjort en prototyp som känns bra.

    Jag funderar på serveringspersonal.. Jag har bett min syster fråga två kompisar om de vill fixa korv med bröd till barnen för en slant men vi ska ha förrätt och varmrätt till de vuxna från ett cateringföretag så vi måste fixa serveringspersonal. Det blir runt 50 st vuxna, hur många tror ni vi behöver ha som serverar då? Dryck kommer redan stå på borden. Kan serveringspersonalen fixa kaffe och tårta också? Det kommer antagligen dukas upp i ett rum bredvid själva festrummet och sen får man ta med sin tallrik till bordet är det tänkt.

  • Biographic

    Köpt: Klänning Tärnklänningar Ring Bh Slipsar Dukar Ljuslyktor Skor också visserligen, men de ska skickas tillbaks.

  • Biographic

    Jag fick hem min vigselring idag! Jag älskar den. Den är helt underbar. Tyvärr måste jag ta in den då den är för stor. Men det ska väl inte kosta så mycket?

    Vi fick hem slipsarna häromdagen också. Tyvärr hade jag missat att ändra antal så två är på väg hem nu. De var inte alls i samma färg som tärnklänningarna, vilket jag hade hoppats. Fast vi har två temafärger, aprikos/peach och gammelrosa. Tärnklänningarna är gammelrosa och slipsarna aprikosa. Men jag tänkte att tärnorna kan ha aprikosa buketter så matchar de ändå. Jag kommer ha cremefärgade, gammelrosa och aprikosa blommor i min bukett.

  • Biographic



    Här är min ring. Bilderna är lite suddiga då de är tagna med telefonen.
  • Biographic

    HjärtaBrudar 2013Hjärta

    3 augusti

    ¤ Deede
    ¤ Fröken Finemang, Karlstad
    ¤ lillasofie, Västerås
    ¤ PiaB, Stockholm
    ¤ SZ2013
    ¤ Biographic, Borlänge
    ¤ Mandala
    ¤ sessa
    ¤ sophiebus västerås
    ¤ Hobevi 
    ¤ Anaa
    ¤ ViirreL Söderbärke
    ¤ Tösen
    ¤ Marlon
    ¤ L och J, Jönköping


     


    10 augusti
    ¤ Makeupmyday, Åland
    ¤ Schumeline, Uppsala
    ¤ Augusti13
    ¤ Laures
    ¤ Stefan och Caroline


    17 augusti
    ¤ Pifa, Lund
    ¤ SOSO, Uppsala
    ¤ Sjörå, Mölnlycke 
    ¤ malli716 Linköping 

     


    24 augusti
    ¤ FreNi
    ¤ Kipso, Gävle 
    ¤ Confuzed86
    ¤ JossanKossan

     


    24 augusti
    ¤ GBG2013
    ¤ Lally
    ¤ Skogus, Järna (men gifter sig i Västervik)


     


    31 augusti 
    ¤ Brudiframtiden
    ¤ Helchem, Stockholm
    ¤ ChristineL
    ¤ sommaren13
    ¤ Linaangelica1
    ¤ Wardelli
    ¤ Hannis23, Karlstad 
    ¤ Ememem


  • Biographic

    Det känns som det tillkommit många på slutet, kan ni inte skriva in er i listan över datum? :)

  • Biographic

    Vi funderar på att posta inbjudningarna i mellandagarna och sen ha osa 1 maj, är det för tidigt?

  • Biographic

    Vi har vitt, champagne, gammelrosa och aprikos/peach som färgtema :)

  • Biographic

    Jag har inga planer på att gå ner i vikt. Jag väger rätt okej (tror jag?) men magen visar fortfarande spår efter graviditeten. Som tur är syns inte det i klänningen :) jag skulle dock vilja ha lite mer vältränade armar så det ska jag satsa på!

  • Biographic
    Hannis23 skrev 2013-03-05 21:00:21 följande:
    Idag var vi och kollade på lokalen (en hembygsgård). Jag har varit där förut, men det är ju alltid bra att få kolla hur det ser ut när det är tomt och mäta lite :) Det känns jättebra, och miljön är sådär mysigt gammeldags! Nu kan jag börja planera lite på dukning och bordsplacering... :)

    Jag fick hem min ring idag också. Har beställt från USA, och det gick riktigt snabbt att få hem den - 6 dagar! :) Tyvärr var den för stor, trots olika mätningar. Jag började fundera lite kring om den är för "blingig"...? Den är otroligt nätt och även om det är 2 ringar så tycker jag inte att det ser så stort ut heller, men  det är just om det är för mycket stenar... Vad tycker ni? Var ärliga! :)


    WOW!!! De är helt underbara!! Det är nästan så jag börjar tvivla på min ring nu och vill ha en sån här istället.....!
  • Biographic

    Nu har jag inte skrivit här på flera månader. Angående blommor har jag fake-rosor i min bukett, tärnornas buketter och m2bs corsage. Jag beställde först min bukett (av en tjej i usa) och blev så nöjd så nu har hon gjort de andra också! Väntar med spänning på att de ska komma om någon vecka.

    Vi har bestämt meny och fått en offert av cateringföretaget men vi funderar över serveringspersonal.. Om vi hyr in av cateringföretaget kostar det 300:-/timmen per person och han vi pratade med sa att vi kommer behöva 2 personal i ca 10 timmar (!), viket känns väldigt dyrt.
    Det finns dock ett gymnasie här i stan som man kan "hyra" elever från och man betalar då valfri summa. Eleverna går alltså Hotell och Restaurang-linjen. Vi har i sånna fall tänkt "hyra" tre elever och betala dem 1000:- var, vilket blir halva priset mot cateringföretagets personal. Samtidigt känns det liiiiite osäkert.. Tänk om de inte kommer eller blir sjuka?! Ett cateringföretag fixar ju sånt men inte privatpersoner..

    Jag börjar tröttna på blocket och tradera nu också.. Jag har försökt få min brudklänning som jag köpte först såld i fleeeera månader nu men ingen nappar! Jag har lagt ut den billigt också. Jag hoppas att någon nappar snart för någon extra tusenlapp in på bröllopskontot vore ju inte fel!

    Vi har börjat tänka på toastmaster nu. Jag frågade en vän för några månader sen men nu har relationen blivit konstig mellan oss och vi har ännu inte fått något svar. Vi vet inte vem vi ska fråga! Det lutar mest åt m2bs mamma just nu då min mamma ska "hålla koll på" sonen under hela bröllopsdagen och m2bs pappa är så himla glömsk, haha!

  • Biographic

    Johannaty: Nu vet jag ju vem du är för att jag följer dig på instagram och läser din blogg (förlåt om det känns jobbigt att någon vet vem du är i det här forumet) och jag förstår att han inte kan missa matchen. Och att ni inte vill gifta er utan honom!
    Jag skulle, som du skrev, ringt runt till de som ni anser vara viktigast och närmast och hört vad de tycker om det nya datumet. Jag hade försökt byta datum till ett där i alla fall alla av era närmsta kan närvara.

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!