• chabar

    Umebrudar 2011/12

     


    Hur går det för alla nu?


    Igårkväll så insåg jag att vi inte har någon som ska spela eller sjunga i kyrkan. Kan kyrkan hjälpa till med det?


    Eller hur funkar det? Har ni ordnat någon hoch ur hittade ni den personen isf?


    Har liksom inte något stort budgetutrymme kvar..

  • chabar
    granström skrev 2011-12-05 08:06:47 följande:

    Hej!


    Vi gifte oss i Backens Kyrka i augusti i år. Vi frågade om kantorn (Jenny Lindberg) kunde spela piano och sjunga en sång åt oss. Vi ville ha en svensk visa som hon kunde, så det blev jättebra och passade oss.


     


     


    Det låter ju jättebra, tack för tipset. Jag har frågat en kollega och väntar på scvar där, annars ska jag vara i kontakt med min kantor och höra mod e har tips, idéer eller kan spela själv.
  • chabar

    Kort rapport: jag har precis budat hem min ring från Ebay.
    Höll på att kostna mig mina nerver och jag tittade på annonsen ungefär 3000 ggr mellan igår och idag, men tillslut så lyckades jag knipa den!

    Hamnar ett par tusen under ursprunglig budget, vilket såklart är jättebra! Nu har vi lite att röra oss med för oförutsedda utgifter, inga stora, men nån krona i vart fall.

  • chabar
    UmeåAnkan skrev 2011-12-22 20:53:34 följande:
    Tessiej, tyvärr verkar 5 knop ha gått i konkurs.. Ring och prata med dem men det är vad jag hört.. Känner mig rätt trött nu. Först planerade vi vårt bröllop men så stänger storstugan /kyrkstan ner. Så då gjorde vi om alla planer och skulle vara i umeå på 5 knop och nu stänger de också. Bara ta några djupa andetag och börja planera bröllop nummer 3 med lite eld i baken för vi vill ju gärna ha kvar vårt datum... Så om ni har tips på stabila restauranger så berätta gärna :)
    Har ni kollat herggårdarna/wärdshusen (baggböle/brännländs/skeppsvik)? Rex? Bistro le Garage går också att abonnera, jag vet inte vad jag tycker om lokalen men maten är ju riktigt bra.

    Har en kompis som gifte sig på skeppvik, dom bokade bara någon månad innan och fick väldigt fint och trevligt bemötande.
  • chabar

    Vi lär skicka ut våra inbjudningar i slutet av april nångång, bröllopet är den sista juni.
    Tror jag, men så är det väl tänkt justnu.

  • chabar
    SaraJohanna skrev 2012-01-17 22:28:20 följande:
    Hur går det för alla med planeringen? Vi letar fortfarande efter en fotograf, börjar kännas lite segt. Men när det är klart, så är det mest det roliga kvar - så det är ju något att se fram emot!

    Tjaa, vi hade en liten stund idag jag och M2B och pratade igenom vad vi ska göra härnäst. Planen är att förbereda inbjudningarna och utforma dom klart, att åka och kolla på hotellet och börja titta på och kanske beställa hans vigselring (min är klar) inom kort. Måste även vara i kontakt med Baggböle snart igen och börja diskutera maten, sen ska festprogram/ ev. vigselprogram utformas också inom kort. Men det är justnu mycket som vi väntar på - att höra från frisören, prästen etc.
  • chabar

    Yaiks!

    Jag har idag fått ett samtal från ägaren av Baggböle Herrgård och det visar sig att han ska sälja inom kort. Så vår bokning den 30/6 flyttas över till de nya ägarna.

    Borde man börja vara lite orolig? Det är främst maten jag nördar över, eftersom herrgården är väldigt vacker. Men maten! Tänk om maten inte blir bra?

    Nån mer än mig som gifter sig 30/6 i stan (tessiej väl? Nån mer?)

  • chabar
    SaraJohanna skrev 2012-01-26 20:39:13 följande:

    chabar: Oj, ja det är klart att man helst undviker sådana överraskningar... Förhoppningsvis jobbar väl personalen kvar och kanske går det annars att hyra in dem för dagen? Hoppas ni får kontakt med köparna snart i alla fall, håller tummarna för att allt går bra för er!


     


    Tror att några av er kanske hittat min blogg redan... Eftersom vårt bröllop nu är officiellt så är blogen det också, så jag lägger ut länken här och hoppas att ni gör detsamma och ni också bloggar om era bröllop.


    inodochlust.blogg.se


    Kul med en blogg!

    Jo antagligen så går det bra med hela grejjen, men det gäller ju att ha lite is i magen och ta det lite lungt - inte utgå från att det blir kaos precus som fösta reaktionen var ;D

    Ja Synd att Stora Hotellet är stängt! Jag hade span på deras minisviter som verkade jättefina, men det är som sagt stängt.
  • chabar
    SaraJohanna skrev 2012-01-22 17:34:08 följande:

    Nu har vi hittat en fotograf som är både prisvärd och verkar jätteduktig, så nu håller jag bara tummarna på att jag får en bokningsbekräftelse snart! :D


     


    Har börjat kika lite på hotellrum till bröllopsnatten. Hur gör ni? Kommer ni att sova hemma eller på hotell? Är det någon som har koll på vilka hotell som har bröllopssuiter och om det är värt att boka någon sådan?


    Förresten - vem valde ni som fotograf? Vart det Anna från Luleå eller någon annan?
  • chabar
    SaraJohanna skrev 2012-01-27 08:26:17 följande:

    Ja stora hotellet hade vi också ögonen på, hade varit mysigt! : )


     


    Försökte boka Anna, men hon var redan bokad vårt datum. Kanske var lika bra för vi är jättenöjda med vårt slutliga val. Vi tog tillslut en tjej som heter Tina Larsson, hon verkar väldigt duktig och hade väldigt bra priser. Hon jobbar inte som fotograf men är väldigt fotointresserad och har redan fotat en hel del bröllop! Har ni valt någon än?


     


     


    Jag tittade också på Annas portfolio och tyckte hon var väldigt duktig, men tyvärr alldeles över vår prisklass :P
    Vi hat bokat en tjej som heter Nathalie som har gjort en del bröllop, hon vill starta eget och är än så länge rätt billig. Dessutom kommer tärnans fästman att vara inoff. fotograf, han är glad amatör och riktigt duktig. Så det känns bra än så länge.

    Nästa stora grej att ta tag i är att försöka få en frisörtid, och fixa blommorna.
    Kanske nästa vecka!
Svar på tråden Umebrudar 2011/12