Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Heja trådstarten AM! Du har väl skrivit en massa bra saker om Hektor och hans konstnärliga sidor?


    Pust, Astrid ska hålla sig i gåstolen och gå nu, bara det att det klarar hon ju inte själv, så man får gå efter henne och hålla henne under armarna. Jäklar vad paj man blir i ryggen fort.


    Ellos, jo det är väl OK, bra när man hittar något man specifikt letar efter. Mycket är bra men mycket är också väldigt tunt och sladdrigt i tyget. Fast nu tycker jag att man har lärt sig se på bilderna när det kan tänkas inträffa.


    Vad det gäller foglossning så har jag fortfarande sjukt ont i svanskotan, har jag suttit ner en stund så får jag typ profylaxandas för att klara att resa mig.

  • BrudSommar2006

    Mäh, vad värdelöst, de har tagit bort laxstroganoffreceptet från sin hemsida. Får scanna det eller om jag orkar skriva av det då, kommer så småningom.

  • BrudSommar2006

    Telis, så himlans företagsamt, så otroligt bra! Nu har jag kopierat det och sparat det, länkar ska man inte lita på.


    Röding var det ett tag sedan vi hade, har inte varit i någon sådan affär på ett tag. Ska ha det i åtanke nu när jag ska till och pausa matlådorna. Ska provadet där andra stället där man kunde få blandat fisk och vegetariskt hade jag tänkt men jag vet inte om jag kommer att lyckas passa in utan avbrott, vi får se.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, jag hade tänkt skriva ett meddelande med förfrågan på FB men meddelandet bara for iväg! Hursom, Vickan har ett dokument med alla tror jag. Någonstans borde jag ha det också för jag fick det av henne för ett tag sedan men hon kanske hittar sitt fortare? Läggdags för mig nu men jag kan leta imorgon annars! Jag är fortfarande lätt förrvirrad!

  • BrudSommar2006

    Hej alla!


    Muggles, det känns som att HCHF är det enda som håller illamåendet borta, vad jag minns i alla fall! Fast du har väl inga direkta anlag att lägga på dig i alla fall förhoppningsvis?


    PB, det verkar ju som att några här höjt dosen mitt i och fått bra resultat i slutändan i alla fall?


    Igår var det studiedag på dagis, skönt att det är gjort nu i alla fall.

  • BrudSommar2006

    God morgon alla!


    Snorkis, vilket elände att behöva råka ut för två sådana obetänksamma typer, skräp! Fast din chef verkar vara väldigt bra, önskar att jag hade en sådan chef (tror jag?). Där jag jobbar blir man chef på andra meriter än att man faktistk är bra chefsämne.


    Jag ser fram emot att börja bruncha med er igen när det blir lättare för någon annan att ha hand om skrik-Astrid. Som det är nu börjar hon storgråta om jag så bara går in i ett annat rum och kryper efter vilt snyftandes och drar mig i byxbenen.


    Fast jag har faktiskt precis bokat biljetter åt mig och maken för att gå på julkonsert så då blir min mamma tvungen att försöka klara av henne ett par timmar. Jag tog eftermiddagsföreställningen i alla fall och så får vi skynda oss hem. Anledningen att jag alls bokade är att vi varje år har lyckats komma iväg på just den konserten och det är en sådan tradition vi helst inte vill missa. Lite svettigt blir det ju för stackars mamma som får gå och bära på en ledsen bebis men, men.

  • BrudSommar2006

    AM, fast lite elak är han väl i alla fall, den där Yasuragi?!


    Jocke har fått flytta ut i uterummet, jätteskönt. Visserligen gick det bra när maken tog sina allergitabletter men det blev ju ändå så jäkla skräpigt i vardagsrummet så jag fick gå och sopa hela tiden eftersom han envisas med att hoppa upp och sätta sig på sitt hus och bajsa och sedan när han hoppar ner far pluttarna åt alla håll, suck. Sedan kan inte makens mamma komma och hälsa på så länge kaninen bor inne och det var ju bättre att sätta ut honom nu så att han hinner vänja sig vid att det blir kallt där. Bra också tänkte jag att vi kan ha luckan framtill öppen på dagarna så kan han hoppa in och ur buren som han vill. Fast där tänkte jag tydligen fel för han har inte klivit ur buren alls än och dagarna går... Till och med när jag lyfter av hela gallret för att göra rent stannar han i buren så det där med att hoppa runt och se sig omkring verkar inte vara hans grej. När jag inte lyfter ur honom vill säga, för då går det ju inte att få tag på honom.

  • BrudSommar2006

    Igår försökte jag influensavaccinera mig men då var vaccinet slut. Ska försöka göra ett nytt försök efter lunch idag om jag hinner.


    Igår inhandlades en bunt byxor till Astrid i storlek 86 och första paret används idag och de var absolut inte för långa i benen. Så det är nog bara att inse att 80 inte kommer att vara hela vintern som jag varit övertygad om. Har plockat fram Iris gamla kläder, men det är som vanligt, att jag inte begriper vad vi egentligen hade på henne, en massa fula och konstiga saker är det!


    Ja, så nu börjar det kännas tveksamt om jag kommer att få användning för overallen i storlek 80 som jag inhandlat, får nog ge mig ut och köpa på mig en i 86 istället.

  • BrudSommar2006

    Vädret är rätt fint här, solen ligger på och lyser upp de gula löven så fint. Snart är det väl inga löv kvar.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!