Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ja, nu är väl alla ute och svirar och här sitter jag själv med två barn, snyft. Fast inatt lyckades jag få Astrid att somna med bara napp och behövde inte snutta första gången förrän vid tre, så någon gång nästa år har jag väl lyckats sluta amma...

  • BrudSommar2006

    Ser fram emot att Astrid ska bli lite mindre beroende av mig och klara sig bättre med maken, även på kvällarna då hon är som grinigast, så att jag kan börja göra saker igen jag också, men samtidigt är ju den är tiden så kort egentligen.


    Iris kräktes inatt, jobbigt när man måste sanera hela henne och sängen, så idag är hon så klart hemma från dagis. Maken sitter visserligen hemma och jobbar så han har varit till viss hjälp men inte så mycket ändå eftersom det som sagt är meningen att han ska jobba. Sedan går man ju och känner efter själv hela tiden och väntar på att man själv ska bli sjuk.


    Klockarbol, usch vilka val. När vi tittade på hus var det ju sorgligt nog många som var till salu för att de som bodde där skulle skilja sig. Hoppas att du slipper välja det valet men jag vet ju inte vad som är bäst för dig så klart.

  • BrudSommar2006

    Zozo, hur kommer det sig att de inte är utomhus? Har de ingenstans att gå? Är det för varmt?


    Grattis Moa!


    Såg att det lät mer positivt med lilla Elilse i granntråden. Jag har ju inte varit inne i prematursvängen mer än för Astrids solning och det är jag otroligt tacksam för. Vi fick precis ett formulär de ville att vi skulle fylla i om hur det gått med amningen efter vecka två eller vad det var men Astrid är ju inte prematur, det råkade bara vara enda stället med plats för solning, så det förstör väl deras statistik om vi fyller i det. Tänkte ringa och fråga.


    Urtrist salladsmiddag idag, sista veckan med Matkassen, de har varit urusla. Det är nog bara att inse att äter man inte kött men dessutom har småbarn är det kört med att använda de här företagen.

  • BrudSommar2006

    Jag tar ut fem dagar i veckan just nu men vi har ju hoppats på att få dagisplats från maj men just nu ser det ut som att det blir från 8:e augusti så det kanske blir att dra ner på dagarna ytterligare.

  • BrudSommar2006

    Själv skulle jag absolut inte ha något emot bebisjulkort men det är inte ofta man får något. Naken bebis tror jag inte att jag råkat ut för alls tyvärr. Så inga allergier över det här inte.


    Men nu till PB, neeeej, vilket jäkla, förbannade skit och skräp! Det får inte vara sant.


     

  • BrudSommar2006

    Snigeln, själv blev jag bara större och större på slutet vad jag minns så du har tur!


    Mina föräldrar har idag blivit med hund, eller ja, den är bara en vecka gammal än, en Finsk Lapphund. Det känns lite som att jag blivit med hund för jag ska få hjälpa till med den, ställa ut några gånger tänkte jag prova och så. Har aldrig gjort det men har blivit lite taggad av att det går så bra för svärisarna med deras Berner.


    Astrid är så lös i magen, har varit i flera dagar nu, hoppas att det ordnar till sig snart. Kan ju vara tänderna eller vad som helst antar jag.


    Ingen av oss andra blev kräksjuka, Iris själv kräktes ju bara en gång så det var nog något annat. Idag är de på naturhistoriska men vad jag förstår så tycker Iris att det är rätt trist.

  • BrudSommar2006

    Jag såg rabattchecken från PoP och har inte hunnit handla än så det var ju tur!


    Såg att det skulle komma fotograf till Babyland nästa vecka, vad bra, då kanske jag får Astrid fotad trots allt, Iris har ju fotat sig på dagis.

  • BrudSommar2006

    Fortfarande ingen PB? Usch.


    Snigeln, ja alla hundar är väl krävande på sitt sätt men de valde ändå den finska eftersom den ska vara lugnare än den svenska och mindre krävande. Får väl se hur det gårför dem! De funderade faktiskt lite på en Korv innan.

  • BrudSommar2006

    Ja PB, du vet att vi tänker på dig och kommer så fortsätta.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!