Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Heja AM, heja AM!!! Måtte han få vad han tål!


    Snigeln, inte fixerad än alltså, hm, minns att Iris knappt var fixerad när jag åkte in till förlossningen, kanske inte konstigt att det tog sin lilla tid... plus att hon var en vecka sen. Fast din borde ju vara lite mindre och lite lättare att få ut då.


    PB, eeh, fönsterputs, va e de??

  • BrudSommar2006

    AM, hur går det, är du hemma redan eller har du inte varit iväg än?


    Iris har 38,6 och ligger här och tittar på tv. Att ha henne hemma är egentligen inget problem, hon är ju stor nu, men problemet är att hitta på saker med henne att göra inne utan att Astrid ställer till problem.

  • BrudSommar2006

    AM, ojoj, jag önskar stort lycka till!


    Det går ju bara inte att lämna så små barn, stackarna, vilken jäkla dålig start i livet de har fått och nu vet man ju inte vad som hänt.


    Men när bebisar föds med abstinensbesvär, anmäls det inte någonstans så att de bebisarna blir omhändertagna??


    Ore, jo, det finns gott om saker Iris och jag skulle kunna hitta på men jag vet inte vad jag ska göra med Astrid, hon sitter inte snällt och pysslar med något på golvet eller i sin stol, hon skriker och gråter och lever rövare så att man måste ta upp henne och hålla på med henne. Hela tiden.

  • BrudSommar2006

    Här var det -18 imorse, lite varmare nu på dagen, men jag tror att de har en -10-gräns på dagis, kallare än så och de är inne, så jag gissar att de varit inne idag. Inte för att det spelar någon roll för Iris just idag.

  • BrudSommar2006

    PB, åh vad hemskt, stackars, stackars granne! Kan man få se huset tro?


    Hur har det gått för AM då? Hoho?

  • BrudSommar2006

    Vickan, nja, jag tror inte hon vill ha sådana faktiskt. Höll du uppe amningen i 1,5 vecka och sedan snuttade han lite igen utan problem? Det tar inte slut så fort alltså. Bra att veta, har lite svårt att få bort sista snuttningarna framåt småtimmarna på nätterna.


    Heja AM, vad bra att det verkar lösa sig! Tack för länken.

  • BrudSommar2006

    Piggelin, jag och Iris sitter just nu och äter peppisar!


    Iris är för övrigt feberfri idag men har knappt någon röst så det är ju tveksamt om hon kommer att vara frisk nog för dagis imorgon. Fast nu har jag pratat med Iris fröken och kommit överens om att de flyttar ett barn från torsdagen tills imorgon så att Iris får vara med på torsdag istället så får vi hoppas att hon är frisk nog tills dess i alla fall, de ska nämligen på teater och hon har ju väntat hela hösten på just det så klart.


    Åh vad mysigt med spark, fast jag undrar när jag skulle kunna åka på den så det är nog ingen idé att satsa på det här.


    I eftermiddag ska jag på försenad tiomånaderskontroll med Astrid så maken kommer hem och är hos Iris. Nu håller vi tummarna för att det där jäkla pincettgreppet sitter som det ska och att klossbankningen går fint.

  • BrudSommar2006

    Mackisar är makaroner! Och mellis används här, fast inte så flitigt.


    AM, hoppas att ni blir av med herr och fru Yasuragi snart då!

  • BrudSommar2006

    Inser att vi får öva på att hoppa på ett ben och rita gubbar till i juni.


    Piggis verkar tro att vi pratar dialekt här??!! Jag förstår ingenting?? *Förvirrad*...


    Tiomånaderskontrollen gick bra och det var en vikarie-läkare som inte ens kollade vare sig klossbankning eller pincettgrepp, han bara frågade om hon kunde! Jaja, där fick vi för att vi övat så mycket. Hon är nu 78 cm lång och väger 10,5 kg med tio dagar kvar till elva månader. Att jämföras med Iris som var 5 cm längre och 4 kg tyngre ett par dagar innan tio månader. Vikten har planat lite men längden är lite mer som ett rakt streck än följer kurvan just nu men det är vi ju vana vid, förhoppningsvis sticker hon inte iväg alltför mycket bara.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!