Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag har missat att hon försvunnit från FB, jag såg ju hennes bilder bara för några dagar sedan?

  • BrudSommar2006

    Det var i alla fall lite samma färgskala på Telis nu så man inte blir helt förvirrad!


    Iris får godis på lördagar men vi håller nere mängden. Ett tag frågade hon efter glass hela tiden men tack och lov har hon slutat tjata om det hela tiden nu.


    Ikväll kräktes hon lite stackarn men det kan inte vara magsjuka, hon har ju varit hemma en hel vecka nu, det måste vara förkylningen som gjorde det, hon hostar ju och har en massa slem i halsen, hon är ju fortfarande hes. Inte åt hon någon middag heller för jag var hård och gjorde inget annat åt henne fast hon protesterade och inte ville ens smaka för det var vegetariskt, hon åt två skedar ris bara. Hon brukar fråga efter en smörgås då men det gjorde hon aldrig ikväll. Först somnade hon i sacco-säcken, sedan skulle vi duscha och borsta tänderna och sedan var det läggdags utan att någon hann tänka på det.

  • BrudSommar2006

    AM, jag tänkte direkt på dig när jag läste den där beskrivningen, haha!!! Kan delvis passa in på mig också.


    PB, om det nu är så att någon känner till ditt hus och vet var du bor så är det ju inget du behöver skämmas för direkt, ditt hus är ju så vackert!

  • BrudSommar2006

    Snigeln, och Varmis???


    Har just bytt blöjis på Astrid och satt på pyamisen!


    Iris verkar aldrig bli frisk så det blir ingen simning imorgon. Fast vi ska ut till mina föräldrar och baka bullar i alla fall och sedan ska Iris sova där, ska bli skönt med bara ett barn hemma en natt, även om det är det mest besvärliga av dem vi får behålla.

  • BrudSommar2006

    Klockis, vad bra med en psykopat, det hjälpte ju Muggles, även om situationen inte var densamma. Bra med deltidssjukskrivning också. Säkert inte dumt att vänta lite med att bestämma dig för om han ska stanna i ditt liv eller inte, det är väl bra att ta sin tid med att fatta det beslutet. Fast vad vet jag, kram på dig i alla fall och bra att du tittar in här så att vi slipper vara oroliga.


    Idag är jag sjuk men överlever, vi ska ut till mina föräldrar i alla fall och Iris ska sova där som planerat. Fast vilket jäkla väder, fasen vad det verkar blåsa därute.

  • BrudSommar2006

    Vickan, Skype har tydligen ett aktivt forum där man kan ställa frågor, på något sätt måste man väl kunna ställa in brandväggen så att den blir lättare för Skype men du kan ju inte vara den första som råkat ut för det här problemet.


    Luggproblem verkar jag inte ha råkat ut för efter graviditeten, däremot torrt och slitet hår nu i vintertid.


    Jäkla Oskar lyckades ta en fågel igår så nu har han i det närmaste utegångsförbud, han är ju rätt bra maskerad nu när det är snö.


    Usch vad jag är förkyld, tillbaka till filten.

  • BrudSommar2006

    Om jag ska skicka efter en dansdräkt till Iris, är det då bättre med lycra eller bomull/elastan?

  • BrudSommar2006

    Undrar om inte det där med njurbäckenet är något min bror och hans sambo också råkat ut för med sin bebis, något med risk för urinvägsinfektioner när bebisen föds är det i alla fall, fast då skulle man ge antibiotika direkt efter födseln så kanske inte samma ändå.


    Inte ska det väl bli plusgrader nu när det kommit så mycket snö, minus en halv grad här nu.


    Eftersom Iris sov borta inatt så hade jag sagt till maken att när Astrid vaknar får du gå upp med henne så att jag får sovmorgon. Så fort Astrid bökade, typ redan vid fyra inatt så började han fråga Ska jag ta henne nu? Ska jag ta henne nu?

  • BrudSommar2006

    Jag förstår inte riktigt varför man säger att svängbara hjul fungerar så dåligt i snö och terräng och de som med bestämdhet hävdar det verkar vara de som heller inte provat? Egentligen bryr jag mig inte om vilket men vi har en terrängvagn, det är en trehjuling med svängbart framhjul. Den går över stock och sten, snö och sand och välter aldrig och vänder på en femöring. Den väger nästan ingenting och blir platt som en pannkaka när man lastar den i bilen. Däremot är den aningens längre än vissa andra vagnar så har man en liten bil får man vinkla ner handtaget för att få in den och bakhulen är lite bredare än vissa andra vagnar också så i klädaffärer kommer man inte fram precis mellan varenda hylla men det problemet verkar alla andra ha också. Hos AM var det på håret att jag kom in genom porten utan att öppna båda dörrhalvorna men det gick precis och den gick ju inte in i hissen, fast eftersom den är så lätt att fälla och blir så platt ihopfälld så var det ju inga problem, jag ställde den lutad mot ena hissväggen när vi åkte upp bara. Dessutom tror jag inte att det finns någon vagn med svängbara hjul där de inte också går att låsa lätt. Det jag kan tänka mig spelar roll är storleken på hjulen och där kan det kanske vara så att det är många svängbara som har mindre hjul, det vet jag inte. Våra hjul är i alla fall riktigt stora. Jaja, nog om detta.

  • BrudSommar2006

    Noterar frieri- och bröllopsdiskussioner, det är ju inte så ofta här! Kul att Piggelin ska slå till!


    När jag var höggravid kunde jag knappt gå alls och Snigeln har tydligen varit ute och hoppat över stock och sten.


    Parnassia, trist med utslag. Kan meddela att sömnen gått och skogen här med, just nu går det sämre än någonsin och från att ha trott att jag skulle kunna sluta amma vilken dag som helst är storsnuttaren i högform, särskilt på nätterna. Jag fattar inte vad som gick snett, suck.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!