Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis, var hittar du alla bloggar!


    Hm, vad ska man hitta på från tjejerna i fars dags present tro. Och till min egen far också. Fast där blir det nog blommor tror jag. Men Iris tycker ju att det är så roligt med presenter att jag tänkte att hon skulle få vara med och handla något. Om jag orkar och hinner vill säga. Annars tycker jag inte att det är så viktigt med present men nu börjar ju Iris gilla det. Nästa år kanske man kan be henne rita något, i år är hon väldigt restriktiv med när hon väljer att rita något och till vem!

  • BrudSommar2006

    Piggelin, det datumet är lite i samma klass som Iris 070605. Det låter som en mycket bra dag att titta ut tycker jag!


    Muggles, barn nr två är ju mycket lättare att föda än nr ett och om man tänker att tvillingar ofta är lite mindre än bara ett barn så är det förmodligen helt ok att föda fram tvilling nr två i säte.

  • BrudSommar2006

    Den där laxstroganoffen gillar jag verkligen! Iris åt faktiskt lite av den sist vad jag minns. Den här veckan prövar vi matkassen.se men jag är inte särskilt imponerad faktiskt. De är dyrast av alla de där matleveransföretagen och så särskilt gott har inte någon rätt varit. Om inte Iris äter och inte Astrid heller så blir det ju typ 100 kr per portion för maken och mig och då kan vi ju lika gärna satsa på restaurangmat...

  • BrudSommar2006

    Astrid är för övrigt pigg och mår vad jag vet bra så det märks inte att hon har dåliga värden. Jag har inte hittat någon information om exakt hur dåliga värdena är heller, det står bara att värdena är i relation till barnets ålder. Fast det verkar vara väldigt vanligt med järnbrist hos barn i alla fall står det på growingpeople, så det kanske inte måste vara någon läskig sjukdom. Läkaren har inte ringt och eftersom jag gissar att det inte är särskilt akut så har jag inte ringt själv heller än.

  • BrudSommar2006

    Telis, åh vad underbart att få vara hemma så länge tillsammans med maken!!! Det är ju helt fantastiskt! För vår del är det tveksamt om vi skulle klara att hålla sams men å andra sidan har vi så mycket vi borde ta tag i att göra här så vi skulle inte få slut på arbetsuppgifter var och en på sitt håll, helt klart, haha.


    Imorgon kommer svärföräldrarna hit, återstår att se om det blir bra eller jobbigt och om de och maken lyckas hålla sams eller hur det blir. Iris ser jättemycket fram emot att de kommer hit för då kommer ju Bamse (hunden) med. Själv ser jag inte fram emot att gå med skyffeln och sopa upp alla högar av hundhår. Tur att han bara får vara i köket och hallen, trots att vi har öppen planlösning är han faktiskt väldigt duktig och går inte in i vardagsrummet.

  • BrudSommar2006

    Liten, skräcken när vi hade problem med att hålla vikten uppe på Astrid när hon skulle skrivas ut från sjukhuset var ju att hon skulle bajsa precis innan vägning, haha! Ser fram emot att få se hur hennes vikt och längd är nu faktiskt men av någon anledning är tiomånaderskontrollen inte förrän sista november så det är flera veckor kvar. Tills dess ska pincettgreppet sitta perfekt tror jag efter alla ärtor hon stoppar i sig!

  • BrudSommar2006

    Fasen vad Astrid har börjat sova efter lunch, snart får jag väcka henne, samma igår, Trots att hon sovit förmiddag också. Trist att behöva väcka henne, hon blir så ledsen stackarn, men ska vi hinna till kl 14 så.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, trevligt med lunch!


    Jag hade väldiga saltlakritscravings när jag var gravid med Iris. Det var gott även med Astrid men då var jag bara tvungen att ha mintkyssar och after eight istället!

  • BrudSommar2006

    Det var drop-in frukost på dagis i morse. Då hade avdelningschefen stått och pratat med Iris om hur fin hennes overall var och då hade Iris tyckt att det var väl bara för henne att gå och köpa sig en då... Ungefär som man går och köper tänder till Astrid eftersom hon inte har några gissar jag.

  • BrudSommar2006

    Muggles, jag är lite mer för att det är tjejer än killar just nu på det lilla vi har att gå på!


    Skräp också, jag lyckades bränna kakan jag skulle baka tills mina föräldrar kom ikväll, något annat har jag inte hemma och vi skulle fira Astrids tio månader. Dubbelskräp.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!