Inlägg från: SnartFruSir |Visa alla inlägg
  • SnartFruSir

    Augusti 2011 - del 2

    Fröken T, vad spännande! Har du någon bild på den tilltänkta? :)

    Jag har aldrig köpt kläder på e-bay men jag har handlat från forever21 på nätet. Där hade jag svintur, så tullen tullade mig som industrivaror så tullen gick på hela 21 kr för 2 klänningar och en blus. Så hoppas på något liknande för dig :)

  • SnartFruSir

    Skumboll, vilket tryckeri var det (om man får fråga)? Vi har också tänkt att trycka upp nämligen, så det hade ju varit skönt om det inte var samma...

  • SnartFruSir

    Denna tråd is the shit, när vi väl skriver något... haha

    Men välkommen TheD!

  • SnartFruSir

    @ Skumboll. Ja, det lät som det var i saftigaste laget. Vi hade funderat på att göra allt själva men sedan kom vi på at vi faktiskt har vänner till familjen som äger ett tryckeri. Blir förmodligen att vi pratar med dem istället. När vi fått ett pris så kan jag ju höra av mig, så har du något mer att jämföra med.

    @ TheD vad härligt att ni hittat en så fin lokal. Låter lite Romeo & Julia över balkongen och spegelsalen :) Hur länge får festen hålla på efteråt?

    Senaste news på min front är att jag var på 25-årsfest igår och mår nu som jag förtjänar. Men, eftersom jag tog min e-bay oskuld igår och ropade hem en jättefin slöja så känner jag mig ändå rätt tillfreds med livet :D Lägger in en bild i galleriet för er som vill se!

  • SnartFruSir

    Vi kommer nog skicka ut inbjudan i början på maj med OSA 4 veckor senare. Vi tänker att det är bra att få dem utskickade innan semestern bröjar och skolan slutar. Däremot så är de flesta tillbaka på jobbet V 33, och därför tror vi inte att  det är så många som hunnit plannera att åka utomlands eller dyl då. Annars hade vi nog skickat ut tidigare.

    Jag hade nog aldrig kunnat hålla en sådan grej hemlig så länge. Jag har liksom problem med att itne berätta vad jag köpt i julklapp. Men det kommer såklart verkligen vara väntan värd :)

  • SnartFruSir

    20110820: Jag kan bara utgå från mig själv, och jag hade kanske glömt av OSA om det var väldigt långt mellan inbjudan och deadline...

    Jag har för mig att man har sagt att max 6 veckor mellan inbjudan och OSA. Så baserat på detta tycker jag 1 juni är bättre än 1 juli. Då är väl dessutom nästan alla på semester, och har man dragit ut på att svara, kanske man inte göra det alls?

    Usch, nu låter jag jättehemsk, klart ingen kommer glömma bort att svara. Alla vill ju komma och fira vår stora dag! Men har man alzeimers light så har vi åtminstone lite extra tid på oss att ringa och påminna om de ska komma eller inte...

  • SnartFruSir

    The D! Vad spännande! Du får gärna berätta om hur de reagerade sedan :)

  • SnartFruSir

    Ja, alltså, jag har inte Allzeimers. Men däremot rätt dåligt minne stundtals. Det hade även min mormor och det har min mamma. Så vi brukar skoja och säga att vi har allzeimers light. Så det var på skämt (hoppas ingen tar illa upp ;) )

  • SnartFruSir
    Aylas skrev 2010-12-21 21:10:46 följande:

    När inbjudan skickas ut under senare delen av våren - är ni inte rädda att semestern ska vara bokad? Många bokar ju semestern redan i mars och aug. är ju en ganska het semestermånad. De flesta kring oss har iof. koll på datumet, när folk inte kan hålla tyst på FB så...


    Det beror kanske lite på när man gifter sig i augusti.. Vi gifter oss ju den 20:e och då tror jag alla ska vara tillbaka på jobbet och skolan redan dragit igång. Så därför väntar vi till maj (eventuellt slutet av april). Vi tror helt enkelt att semesterfaran är över. Sedan vet väl nästan alla när det blir, så de flesta väntar bara på en officiell inbjudan helt enkelt.

    Men för er som gifter er 6 eller 13 augusti så tycker jag absolut det finns en poäng med att bjuda in innan man har hunnit boka sin semester.
  • SnartFruSir
    Augustilyckan skrev 2011-01-05 15:13:45 följande:
    Hur går det med träningen då alla augustibrudar?! För mig gick det bra till en början, sen var jag sjuk i drygt 3 veckor, sen kom jul och nyårshelgerna.... Nu har jag nystartat och målet är 3 pass i veckan, har kört 2 pass den här veckan, så det är bara 1 kvar, så det kommer jag att klara! Ska köra igång med viktminskningen också, kör GI from fredag, en bok som heter 6 kilo på 6 veckor, bra sätt att komma igång.
    Här går det bra. Tränar 4 dagar i veckan och mellan 4-6 pass. Kör alltså dubbla pass då och då :) Jag kan tycka att det känns lite jobbigt ibland med att träna typ varje dag i veckan, men de dagar då jag inte tränar så saknar jag det.

    Vi har ändrat oss gällande inbjudningarna. De kommer nog gå ut i februari som det ser ut nu. Vi kom på att många lägger sina semestrar senare nuförtiden och då ville vi inte chansa längre. Vi bjuder inte på boendet och det är ändå ett helt gäng som skulle kunna bo i Göteborg natten och och kanske köra lite weekend-när-man-ändå-måste-hit. Vi vet inte om vi hinner till 14 februari dock, men det hade ju varit mysigt att få ha skickat ut dem till alla hjärtans dag.

    Annars är väl minst största nyhet att vi ska till Dublin med jobbet över helgen. Så här ska det förhoppningsvis inhandlas ett par perfekta bröllopsskor :D
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2