• Sivali­nga
    Äldre 29 Aug 13:32
    21806 visningar
    145 svar
    145
    21806

    Umebrud 2011?

    Min älskling har nu friat efter snart 12 år tillsammans! Och vi har som smått börjat planera vårt bröllop. Men de skulle vara roligt att höra hur andra tänker, planerar och resonerar!

    Planerar ni också inför ett bröllop 2011 i umeåtrakten? Berätta gärna hur de går för er, när bröllopet stundar osv.

    Vi har ännu inte bestämt datum, men de lutar åt ett bröllop i februari/mars. Hade tänkt börja ringa runt till veckan och kolla lokaler, kyrka mm.  

  • Svar på tråden Umebrud 2011?
  • Sivali­nga
    Äldre 23 Sep 22:28
    #41

    Slania; Får man fråga vilken sångerska som ni har bokat?

    Vi funderar nämligen också på vem/vilka man skulle kunna anlita till sång i kyrkan... men känner tyvärr inte till så många här i Umeå. Tips mottaget gärna!

  • Slania
    Äldre 24 Sep 18:09
    #42

    Vi har bokat Gennet Vikström ( www.gennet.nu ), hon är rätt känd inom jazz-kretsar och vi bodde granne med henne för ett par år sedan. Nu bor hon i Stockholm, men hon kommer som sagt ursprungligen härifrån.


    Som ett andra alternativ hade vi Erica Hägglund, en bekant till oss som också sjunger jättefint. Hon tar 1000 kr för sång på bröllop, kan ev bli lite dyrare ifall hon måste lära sig nya låtar och köpa noter osv.

  • Äldre 27 Sep 12:58
    #43

    Jag och min fästman har gått i giftastankar länge, men inte satt något definitivt datum. Låter som att den här tråden verkligen är något för oss. Hallå på er allesammans, får jag vara med och dela tankar och annat ;)

  • chimil­le
    Äldre 27 Sep 14:00
    #44

     


    Cuddly skrev 2010-09-27 12:58:31 följande:
    Jag och min fästman har gått i giftastankar länge, men inte satt något definitivt datum. Låter som att den här tråden verkligen är något för oss. Hallå på er allesammans, får jag vara med och dela tankar och annat ;)

    Kul med fler!
    Och jag hoppas att tråden blir lite mer aktiv snart ;)
    Cuddly, har ni bestämt Umeå 2011 eller är även det öppet? :)

  • Loppan­sson
    Äldre 30 Sep 12:40
    #45

    beställde mina örhängen som jag tänkt ha på mig på bröllopet igår!! Hade en bild i huvudet på hur jag ville att de skulle se ut, och så fanns de på tradera!! Jätte skoj! :)

  • chimil­le
    Äldre 30 Sep 13:48
    #46

    tradera är verkligen en guldgruva ;) där hittade jag också mina örhängen, superfina, och supernöjd är jag!
    Det enda jag söker nu är egentligen dekorsten/dekorsand i grått.

    Nu börjar det ju inte finnas så mkt för mig att förbereda och planera vilket känns lite trist *s* Fästmannen sa att jag skulle behöva skaffa mig en hobby när det här är över, haha!

  • Sivali­nga
    Äldre 30 Sep 22:03
    #47

    Vi har kört fast! De gick undan från början, vi bokade kyrka, lokal ,, köpte klänning och spånade på en massa ideér, men nu har de tagit stopp. Vet inte riktigt vad jag ska ta tag i härnäst!

    Vi spånar på cateringföretag... men annars... Vad är viktrigast? De är ganska precis 6 mån kvar. Och de känns som vi har all tid i världen... Men när jag läser tråden så verkar ju alla ha hur mkt som helst att göra. Så snälla hjälp oss!

  • chimil­le
    Äldre 1 Oct 11:53
    #48

     


    Sivalinga skrev 2010-09-30 22:03:51 följande:
    Vi har kört fast! De gick undan från början, vi bokade kyrka, lokal ,, köpte klänning och spånade på en massa ideér, men nu har de tagit stopp. Vet inte riktigt vad jag ska ta tag i härnäst! Vi spånar på cateringföretag... men annars... Vad är viktrigast? De är ganska precis 6 mån kvar. Och de känns som vi har all tid i världen... Men när jag läser tråden så verkar ju alla ha hur mkt som helst att göra. Så snälla hjälp oss!

    Det beror ju lite på hur ni har tänkt det, bara ni vet ju vad ni tycker är viktigast.
    Budget kan ju vara bra att ha koll på långt i förväg och försöka få en bild av hur man vill att ens bröllopsdag skall se ut.
    Sedan tycker jag att det är realistiskt att se över vad som skall göras inför bröllopet och VEM som skall tänkas kunna göra det, så att det inte blir kaos veckorna innan. Kan ju lätt bli stressfaktorer annars. T.ex, så kanske man bestämt att man skall bjuda på något tilltugg, men då bör man också fundera på hur man skall få fram dem till gästerna - vem skall tillverka dem, hur serveras dem, vem har ansvaret? ;) 

  • våran dag 2011
    Äldre 1 Oct 21:58
    #49

    Hej alla!!!

    jag är i från Ö-Vik! har inte lyckas komma i kontakt med fler Ö-viks bor,som tänker gifta sej 2011,men umeå borna  ligger ju inte så långt bort och är trevliga människor.så vi kan ju följas åt! vi tänker gifta oss den 15 :e Juli en fredag.och fira hela helgen....ska bli sååå underbart!

  • kaji
    Äldre 3 Oct 18:21
    #50

    Hej hej!
    vi ska gifta oss den 5 februari i Luleå, det är ju ganska nära Umeå :)
    Vi tar vår bröllopsresa lite tidigare.. far nämligen till NY på lördag. Det ska bli så himla kul och spännande!! så.. bröllopsplanerna är inte det vi är mest fokuserade på nu, men jag var ju tvungen att gå in och kolla lite här endå hihi..
    Lokalen är fixad, cateringen är fixad, klänningen är nästan färdig (syr den själv), inbjudningskorten har skickats... så just nu är det inte så mycket att göra... Kul med en tråd för oss här i norr :)

Svar på tråden Umebrud 2011?