• Slania

    Umebrud 2011?

    Hej på er! Jag bor i Umeå och planerar bröllop till nästa sommar, dock kommer vigseln ej äga rum här... Känner mig något nervös inför detta, så mycket man ska tänka på och så mycket som ska klaffa. Kommer inte ha den generösaste budgeten heller, men ska försöka göra det bästa av det lilla vi har att röra oss med (drygt 20 000). Att ta kuvertavgift känns fel för oss, vi vill gärna bjuda våra gäster på åtminstone mat och dryck. Sen får det bli dryck till självkostnadspris till festen....


    Idag blev det klart att den absolut bästa sångerskan jag vet (som är ganska känd dessutom) kommer sjunga på bröllopet - helt gratis! Vi får det som gåva av henne och bättre gåva än det hade vi nog inte kunnat få tror jag Så nu sitter jag för fullt och letar tänkbara låtval för henne att sjunga. Vad kommer ni för ha för musik?

  • Slania

    Vi har bokat Gennet Vikström ( www.gennet.nu ), hon är rätt känd inom jazz-kretsar och vi bodde granne med henne för ett par år sedan. Nu bor hon i Stockholm, men hon kommer som sagt ursprungligen härifrån.


    Som ett andra alternativ hade vi Erica Hägglund, en bekant till oss som också sjunger jättefint. Hon tar 1000 kr för sång på bröllop, kan ev bli lite dyrare ifall hon måste lära sig nya låtar och köpa noter osv.

  • Slania

    Ber om ursäkt för min inaktivitet.... är inne och läser lite då och då men tar mig aldrig tid att skriva nåt :) Lägger till mig på listan så länge...


     


    Sivalinga: 2011.03.19 Stadskyrkan-Göstas loge 
    chimille: 2011.05.28 Fabriken
    Slania: 2011.07.16 Malå kyrka
    granström: 2011.08.20 Backens Kyrka
    cuddly: 2012.02.04 Helena Elisabeth - Sävargården
    lebendig: 2012.08.04 Ännu inte bestämt kyrka/festlokal troligtvis i Åmsele


     


    Vad gäller forumtrådarnas livslängd så har de ju ändrat på familjeliv nu så där har trådarna oändlig livslängd, inte bara 3 månader som det var förut. Törs inte svara på om det är likadant här men det är väl bara att kolla på startdatumet på någon annan gammal tråd som är äldre än 3 månader?

Svar på tråden Umebrud 2011?