• Sivali­nga
    Äldre 29 Aug 13:32
    22211 visningar
    145 svar
    145
    22211

    Umebrud 2011?

    Min älskling har nu friat efter snart 12 år tillsammans! Och vi har som smått börjat planera vårt bröllop. Men de skulle vara roligt att höra hur andra tänker, planerar och resonerar!

    Planerar ni också inför ett bröllop 2011 i umeåtrakten? Berätta gärna hur de går för er, när bröllopet stundar osv.

    Vi har ännu inte bestämt datum, men de lutar åt ett bröllop i februari/mars. Hade tänkt börja ringa runt till veckan och kolla lokaler, kyrka mm.  

  • Svar på tråden Umebrud 2011?
  • chimil­le
    Äldre 12 Sep 22:39
    #11

    Hur mkt har ni alla i denna tråden bestämt kring ert kommande bröllop? skulle vara intressant att höra alla era planer och visioner :)

  • Sivali­nga
    Äldre 13 Sep 21:15
    #12

    Vi har bokat kyrkan och lokal. Förra veckan inhandlade vi brudklänning, tiara och väst, skjorta och kravatt till gubben. Så långt har vi kommit... de återstår ju en del. Men jag känner mig väldigt lugn :) Har även många ideér på papper, gästlistan är påbörjad och ideérna sprudlar...

    Vi ska snart ta tag i maten. Funderar på att anlita catering. Om ni anlitar catering, vilka anlitar ni och varför?

  • chimil­le
    Äldre 13 Sep 21:54
    #13

    Då jag har två mkt driftiga kockkusiner anlitar vi alltid dem, men de gör inte bröllop, så jag har inte provat några andra.
    Dock har jag hört väldigt mkt gott om Annas fest & mat, men också att de är så extremt anlitade att hon kan upplevas stressad och svår att få tag i (kan vara bra att veta för de som gifter sig i "bröllopstider" iaf, säkert något bättre under andra tider på året).

    Vi kommer att anlita Jöstas Kök på Fabriken och en gammal kollega höll sin 50-årsfest där, och catering från honom, och det var alldeles fantastiskt tyckte hon - så Jöstas kök skulle jag nog kunna rekommendera utan att ha ätit hans mat - enbart hans mailkontakt hittills har varit 5+.

  • granst­röm
    Äldre 14 Sep 09:55
    #14

    Hej!
    Vi gifter oss den 20 augusti i Backens Kyrka.
    Har inte bestämt festlokal än då vi inte är säkra på vilka som kommer komma eller inte. Första utformningen på inbjudningskort är klara (ska göra dessa själv). Musik i kyrkan är bestämd och brudfölje är bestämt. (tärna och två näbbar)

  • Gefjyn
    Äldre 14 Sep 15:00
    #15

    Vi gifter oss den 26 Mars och vi håller just nu på att fundera på om viska anlita catering eller laga maten själva..


    Klänning har jag köpt, dock inget annat ännu. Phu känner verkligen hur stressen kommer krypande även om vi ska ha världens minsta bröllop=)

  • chimil­le
    Äldre 14 Sep 17:22
    #16

     


    Gefjyn skrev 2010-09-14 15:00:17 följande:
    Vi gifter oss den 26 Mars och vi håller just nu på att fundera på om viska anlita catering eller laga maten själva.. Klänning har jag köpt, dock inget annat ännu. Phu känner verkligen hur stressen kommer krypande även om vi ska ha världens minsta bröllop=)

    Så ni har bestämt er för ett litet och intimt bröllop - är det endast närmaste familj, släkt och vänner då?
    Har ni pratat om hur ni vill ha det, typ ett lugnare bröllop utan någon uttalad fest som kanske inte sträcker sig så lång in på kvällen/natten eller vill ni ha fest och hela köret? :)

    Om ni skall gifta er i Vännäsby kanske Hotell Vännäs kan vara ett alternativ? Cathrine (eller hur hon nu stavar) är fenomenal att ha och göra med och de  kan ordna mycket fint :) Och de har en bröllopssvit ;)

  • granst­röm
    Äldre 15 Sep 11:10
    #17

     


    Gefjyn skrev 2010-09-14 15:00:17 följande:
    Vi gifter oss den 26 Mars och vi håller just nu på att fundera på om viska anlita catering eller laga maten själva.. Klänning har jag köpt, dock inget annat ännu. Phu känner verkligen hur stressen kommer krypande även om vi ska ha världens minsta bröllop=)

    Känner som dig. Och vi ska inte gifta oss förrän i augusti, vilket känns som det är evigheter kvar. Men ändå vill jag få klart så mycket som möjligt så snart som möjligt.
    Vi kommer också ha världens minsta bröllop känns det som. vi bjuder enbart våra föräldrar och syskon med respektive. Kommer hyra lokal och fixa maten själva.

  • Gefjyn
    Äldre 15 Sep 12:45
    #18

    "Om ni skall gifta er i Vännäsby kanske Hotell Vännäs kan vara ett alternativ? Cathrine (eller hur hon nu stavar) är fenomenal att ha och göra med och de  kan ordna mycket fint :) Och de har en bröllopssvit ;)"


    Vi har faktiskt funderat på att anlita hotell vännäs catering=) Jag gillade deras italienska buffe dom hade för 175 kr per person. Me när jag pratade med dem sa de att den var någon som hette Lisa som var deras huvudkock. Jo jag har hört om deras bröllopssvit men det kändes inte sååå roligt att bo på hotell 100 meter hemifrån! Tror att vi kanske bokar hotell helgen efter och tar en hel dag som barnfria och spenderar den på hotellet=)


    Till själva cermonin tror vi att vi har tänkt bjuda alla, dvs släktingar från både upp och ner och vänner, men till middagen så kommer det bara att vara närmaste familjerna samt min mormor och farfar. Hand hade gärna fått komma också men de är tyvärr döda.


    Granström: Gifter du dig i vännäs lr umeå? Känns omöjligt att hitta en liten lokal för ca 20 personer..

  • granst­röm
    Äldre 15 Sep 13:16
    #19

    Vi gifter oss i Umeå. Backens Kyrka.
    Vi kommer förmodligen att hyra en samlingslokal från någon bostadsrättsförening. Inte så vidare tjusigt, men det går ju att pynta väldigt fint Enklast så då vi tänkte ordna maten själva.

  • Gefjyn
    Äldre 15 Sep 15:40
    #20

    Den är ju ursprungligen väldigt gammal, har aldrig sett insidan, men vi var utanför den och fotograderade en av våra söner i våras. Väldigt vackert där nere=)


    Vad har ni tänkt äta då?

Svar på tråden Umebrud 2011?