Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Aleta: Härlig sexåring du har *ler igenkännande*
    Har en sjuåring som nyss var så där. Liiiiite bättre nu tycker jag mig märka, men visst kommer utbrotten. Och jag, precis som du, bävar  inför tonåren...
    Så gulligt meddelande till fröken *hjärtar Aletas trollunge*
    Såna gånger måste det vara kul att vara fröken!

    *vinkar till Aleta som drar iväg till Dublin*


    Aleta skrev 2010-08-24 20:22:05 följande:
    Arga 6-åringen stampade precis förbi efter att ha varit tvungen att plocka undan efter sig innan jag läser saga. (Hur ska det gå när hon blir tonåring? )Vad kul att de redan har fått läxor Flamman, det är bara bra att de får lite att bita i.Min unge skrev ett brev till sin fröken idag: "JAG TYKER ATT DEN HAR SKOLAN ÄR JETE KUL"
     
  • Norrskensflamman

    Ninnnis: Godermorgon Allt väl?

    Vill inte vara gnällig, men jag tycker det är skitjobbigt att jag har ont i skallen fjärde dagen i rad. Man gick och la sig med huvudvärk och tänkte "imorgon är en ny dag, då är huvudvärken borta och jag kommer vara fylld med energi igen"
    Och så slår man upp ögonen och konstaterar att man har lika j-a ont idag också. Suck.
    Det kommer bli en lång och jobbig dag det här...

    Lilla K har fått gå på dagis idag. Däremot fick T vackert stanna hemma. Hade lite högre temperatur imorse än hon brukar ha, glansiga ögon, snorig och hostig. Nä, hon fick bädda ner sig igen och kolla Bolibompa med pappa.

  • Norrskensflamman

    Jo, förutom huvudvärken så är det väl okej. Häcken full på jobbet.
    Fick panik imorse när maken säger att han bjudit en familj till oss, hans kompis hemifrån med fru och barn, som just nu semestrar i norra Finland.
    Jag ORKAR inte städa och laga mat och fixa för några gäster just nu.
    Eftersom T nu också blivit förkyld, och jag vet att de har en 2 månaders bebis, så bad jag honom prata med dem, så det kan ta ställning till om det är så vettigt att komma hit redan på torsdag om T är sjuk idag. Kanske de kommer fredagkväll eller lördag till söndag i stället. Eller inte alls... *hoppas*
    Jag gillar att ha folk ibland i huset, men inte när jag har så här ont i skallen och ungarna är krassliga.

    Btw: kommer ni ihåg mellanchefen som jag berättat om. Hon den nya, som jag är på kollisionskurs med lite titt som tätt.
    Vi hade ju lönesamtal och utvecklingsamtal och hon frågade vad jag ville ha i lön. Först sa hon att de skulle bara ge exakt de procent som står i avtalet. Så jag hade räknat ut det i förväg, och rundat av uppåt till närmsta hundratal. Men när hon ställde frågan så där, så lade jag på två hundralappar. Lite prutmån tänkte jag.
    Sista dagen på semestern så ringde hon och sa att hon tycker jag gör ett bra jobb och ville ge mig x antal kronor  i löneförhöjning. Hon föreslog ytterligare tvåhundra kronor med än jag själv drog till med!!
    Trodde hon dillade, för hon är rätt så virrig, men igår när jag fick lönebeskedet så ser jag att jag fått den lönen hon sa ! Jag som trodde hon hatade mig... Men det satt ändå fint med lite retroaktiva pengar, det behövs ska gudarna veta. Samtidigt är jag lite nojjig att hon ska komma och säga; "Du det blev visst lite fel..." och så får jag betala tillbaka :-/

  • Norrskensflamman

    *rodnar* Njae... jag vet inte det. Hade väntat mig ingen höjning alls eftersom jag varit så "bråkig" mot henne. Eller egentligen inte bråkig, men jag har direkt sagt rent ut vad jag tycker. Så vi har ju haft våra duster, och har än idag. Men hon ska ju ha all heder av att hon ändå SER vad jag gör och VÄRDESÄTTER mitt slit. Hon kunde ju lika gärna låta sitt personliga "agg" gå ut över mig när det kommer till lönesättning.
    Hon har sagt också att hon gillar att jag är rak med henne.
    Förvånad blev jag i alla fall. Nästan lite misstänksam, "vad vill hon nu ha av mig?", typ så. Pessimistkonsulten, det är jag det

  • Norrskensflamman

    Nu har jag faktiskt så jäkla ont i skallen så jag ska gå hem!
    Tar en sväng förbi Apoteket och köper Sinova och lite annat.
    Blä vad skit jag mår

    Kram till alla!

  • Norrskensflamman

    *tassar in, med pannan i djupa veck och höger ögonlock hängandes*


    Har legat hela em och kvällen. Fixade så brorsans fru hämtade Lillan från dagis. Maken har utfodrat barnen. Pulvermos och grillad kyckling som jag svängde förbi och köpte på ICA, direkt ur grillen. På vägen hem från jobbet köpte jag även Sinova, men jag vet inte om det hjälper. Har sovit och vaknar och det är lika olidligt ont i skallen. Tog två tabletter för 40 min sedan. Gör fortfarande ont, men smärtan blir lite mindre "spetsig" liksom.
    Om jag har lika ont imorgon funderar jag på att ringa VC. Jag står inte ut. Då är det femte dygnet med huvudvärk. Eller är det normalt??? Tänk om de skrattar ut mig.


    Kunde inte hålla mig från att kika in här nu, för jag är ju så nyfiken på hur det gick för dig Daa och busungarna. Åhhh, så underbart, härligt och fantastiskt roligt, här kommer två hjärtan till Axel och Fälga eller B1 och B2, vilket som: ♥ ♥. Och här är en puss till dig Daa:


    Heloise: Toppen att du fick HP, guuuud så skönt! Inte ska du behöva hålla på och lyfta på det där viset!


    Ingis: Hoppas maken fattat galoppen nu!


    Blomman, käraste, bästa Blomman: Jäkla skit Måste säga att din cykel är ju helt otrolig, 25 eller 41 dar ! Så där hade jag i början när jag var sexton år, men sen när jag började äta p-piller så "lokade" det till sig, med hjälp av dem. Sen när jag slutade med pillren så var jag rädd att det skulle bli samma "rackel" igen. För det var jättejobbigt att aldrig veta när tanten skulle komma. Och då hade jag inte ens en tanke på att försöka bli gravid! Så i din sits är det ju än mer frustrerande, enerverande och skit-jävla-jobbigt!!  Jaha. Så då blir det fram med sprejburken snart då, eller har jag fattat fel? Skickar massor, massor med kramar och hoppas du kan finna styrka inför kommande procedurer. Och så önskar jag att du får största möjliga support från din sambo denna gång


     


     


     

  • Norrskensflamman

    Jag ser massor med vackra blommor i Blommans galleri, men ingen Aleta. Om det inte är hon som syns på en bild där i slutet tillsammans med Johnny Depp (tror jag det är)?


    Support har bara frågat om jag är säker på att jag har vännerna inlagda i adressboken. Det är jag säker på.

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans