Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Men Gud, vad ÄR detta! Både Ninnnis och Villemoa finns i min adressbok, med bilder och allt. Jag lovar HEDERSORD!!! Jösses, nu måste jag gå och kolla om jag klantat mig med inställningarna nånstans!

  • Norrskensflamman

    VAd skumt, jag kommer inte heller in på din presentation eller bilder Villemoa!


     


    Jag har kollat och jag har ställt in att mina öppna sidor ska vara tillgängliga för alla i min adressbok. Vad ÄR detta??

  • Norrskensflamman

    Hörrni, det verkar som det är knas med adressboken och inställningarna.


    Hur som helst Villemoa, Jättesöt bild på sockersöta Moa ♥ Så skönt att hon haft en bra dag.


    Vad elakt att inte få äta Mellis.


    Jag minns att jag brukade hämta kvart i två, bara för att hinna plocka hem T innan Mellis kl 14.


    Ibland om jag inte hann så hade de dukat för henne och då väntade jag medan hon åt mellis. Men det är ju inte alltid man kan göra det.


     

  • Norrskensflamman
    Villemoa skrev 2010-08-24 19:11:27 följande:
    Nu loggade jag ut och gjorde om inställningarna till endast de i adressboken. Funkar det nu att se galleriet?
    Inte för mig heller.

    Fy vad irriterande. Jag vill verkligen inte att andra än de som finns i adressboken kan se min presentation och galleri.


     

  • Norrskensflamman

    Jag har så skallebank idag också, så nu ska jag ta och gå och softa lite.


    Var tvungen att hoppa över Pilates, IGEN, men det gick bara inte med denna huvudvärk. Och inte hjälper det med Treo, Ipren eller Panodil.


    Bihålorna kanske?

  • Norrskensflamman

    Heloise; Vilka fina namn ni valt Det finns onekligen många fina E-namn.


    Blomman: Bra agerat där, och snabbt. Skönt att föräldrarna backade upp dig och höll på din linje. Tänk om det hade varit såna där: "Nämen MIN Kalle gör inget sånt" eller "Men herregud, låt ungarna LEKA, det är väl inte så farligt".


    Jag hade nyss besök av en kompis vars flicka är 10 och går på samma skola som T. Hon ser T o K nästan som sina småsyskon och gillar att vara med dem, cyklar med T till skolan osv. Men de kommer alltid till oss vid 20-rycket när det är dags för mina knoddar att gå och sova.


    Men idag så lät jag dem leka till 20:30 o sen marsch i säng. Styvpappan började säga att "ja men vi ska gå hem så ni får lägga ungarna", men jag såg och vet att han och maken hade en del kvar att diskutera. Så jag sa att ni kan stanna, det spelar ingen roll. Jag slänger ungarna i säng ändå.


    Klart ungarna protesterade lite. Typ 5 min. Äldre flickan som är 10 hittade ett tv-program som hon ville se, så hon fick mysa i soffan en stund och kolla och mina gick och sova. det tog inte ens 10 min. Sen var det tyst. Den andra pappan såg helt chockad ut. Tycker nog att jag är en Hitler-mamma.


     


     

  • Norrskensflamman

    Aleta; Dublin?! Oj, så intressant det låter. Har du varit där förut?


    Hoppas det blir en bra resa


    Daa: Info imorgon, tack! Kommer vänta och vara spänd tills jag hör något från dig!


    Fru Sy; det växer ett foster i din mage. Det är mycket som pågår där inne. Ibland känns magen svullen och "gasig", sen går det tillbaka, sen bullar magen upp igen, du kommer ha ont ibland, ibland känns det som ingenting osv.


     


    3 tim/dag på dagis, hur är det möjligt? Vi hade 5 tim 3 dgr i veckan, tack o lov. Ska man stiga upp, slita upp bebben, klä två små, sig själv, baxa sig iväg med båda barnen, kanske köra flera mil, lämna äldsta på dagis, köra tillbaka hem (eller gå/åka buss för all del) komma hem, klä av bebben, mata, byta blöja och... börja klä på igen för att åka och hämta äldsta på dagis igen??


     


     

  • Norrskensflamman

    Hörni, det här med osynlig presentation o galleri, kan det vara så att man måste vara plusmedlem för att kunna välja att det ska vara synligt för dem man har i adressboken?


    Jag är inte plusmedlem i alla fall.


     

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans