Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    Hvidis: Jag blir också så trött på att höra att jag borde dammsuga och städa. Sen när jag gör det så är det inte bra eller så distraherar min familj mig HELA tiden: "KOm hit med det, gör det, jag är hungrig, jag är törstig, jag har bajsat, har du tvättat det,  VAR är det..., Maaaaaamaaaa, kan vi inte gå till badhuset, snääääälla, Maaaaaammaaaa, K slår mig, Maaaaammaaaa T städar inte upp i vårt rum" och så vidare i all jävla oändlighet. Ovanpå det så ringer det på dörren så fort jag grabbar tag i dammsugaren (helvetesmaskinen). Jaha, på med kaffepannan, sitta vara trevlig (det ÄR trevligt med gäster, men ibland så har vi folk hos oss från morgon till kväll och då blir det inte mycket gjort). "Blir det ingen mat snart???" klämmer maken till med sen. Och när jag helt slut landar i soffan på söndagkväll säger han: "Skulle inte du städa i helgen?"

  • Norrskensflamman

    Heloise: Nä, förmodligen inte ett godtagbart skäl till skilsmässa I mitt fall blev det skilsmässa när känslorna gick över till syskonkärlek :-s

  • Norrskensflamman

    Blomman: huvet på spiken som vanligt. Visst är det så, du har helt rätt. Och tanken har slagit mig mer än en gång. Synd att det är så svårt att muta folk i det här landet, annars hade jag gjort det och sett till att få mig ett fejkgips. Jag skämtar inte.

  • Norrskensflamman

    Blommis igen: Tänk att det gått ett  år i Blomslottet! Som du grät bland flyttkartongerna min kära vän
    Och se så bra det blev, när tumultet lagt sig lite grann och dimmorna skingras Och bättre blir det, det är jag övertygad om. ♥ ♥ ♥

  • Norrskensflamman

    Heloise: Visst är det störande!! Jag har retat mig på det där sen jag blev gravid med första och tog klivet in i föräldravärlden. Alla aktiviteter, alla träffar, allt är mitt på dagen eller kl 16. Jag jobbar till 16:30, jag hinner inte!!!
    Babysim första svängen var på kvällar, då gick vi båda två. Med lilla K var det på dagtid och maken kunde aldrig vara med.

    Det känns som att det är bara jag av alla föräldrar i kommunen som jobbar heltid.
    När det är jag som hämtar på dagis så är lilla K ofta sist eller näst sist av 95 barn. Jag hämtar 16:45...

    T brukar också vara sist eller näst sist på fritids från hela skolan.

    Men som tur är trivs ungarna jätte super duper bra på Fritte o Dagge men ändå...

    Tänk om personalen tänker; "Ja,ja, det gäller att utnyttja maxtaxan till MAX" eller "Varför skaffar man barn om man ändå aldrig är tillsammans med dem"

    Men de säger ju inget förstås, tvärtom; "Någon måste vara sist också" "Vi har haft det så mysigt" eller "Vi har faktiskt öppet till kl. 18" som för att lugna mig.

  • Norrskensflamman

     


    Norrskensflamman skrev 2010-08-24 08:32:51 följande:
    Blomman: Du fick rätt. Flamman it is.Tyckte nicket passade bra. Ett klart ljussken i norr som sprakar över natthimlen och flammar upp ibland 

    Glömde säga en sak: Är det inte liiiite humoristiskt att Norrskensflamman eg är namnet på en gammal kommunistblaska

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans