Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Blomman: !!! Jag baxnar... Vilken f***a till chef. Nej, förlåt, jag tar tillbaka, vill inte skända det fina ordet; Vilket j-a ASSHOLE till chef!!! Värre än min repa här på jobbet ju!

    Leksi: Kul att höra av dig! Hur mår lille A? Stor kram.

    Fry Sy; Visst var det skönt att berätta, så säg? Lycka till på VUL (antar att det är nåt ultraljud av nåt slag. har hunnit glömma alla dessa förkortningar och begrepp).

    Hvidis: Vad var det för dokumentär? Jag missade... Om det var nåt bra ska jag se på SVT Play.

    Daa: Har svårt att tänka mig dig stå och peka långfinger och härja på det där sättet  Men man får de mest konstiga drömmar när man är gravid.

    Pricken var minsann en rediger Prick! En riktigt stor eskimå Så härligt!

  • Norrskensflamman

    Heloise; Hoppas ni får en riktigt trevlig kräftskiva hos svärisarna. Tur att du har Panzarvärnet med dig som håller upp sin skyddande sköld om de börjar attackera dig med obehagliga frågor.

  • Norrskensflamman

    Heloise: Attackerad av en... köttpaj???!!!

    Annars så låter den där förklaringen ang drömmarna när man är gravid, ganska vettig tycker jag.
    För när man blir mamma så rasar verkligen skyddsbarriären och alla känslor ligger precis utanpå kroppen. Jag har tidigare haft svårt att tro att jag skulle kunna älska ett barn så fruktansvärt intesivt och känna sådana känslor och vara beredd att offra allt, både liv och lem för ett barn (jag var inte speciellt barnkär innan), så visst flög tankarna genom huvudet, "tänk om jag inte kommer kunna ta till mig ett barn". Men så starka känslor som jag kände när jag fick hålla det lilla knytet i famnen, har jag aldrig känt någonsin!! Man är beredd att döda för att skydda det lilla livet, allt annat runtomkring suddas ut och blir oviktigt. Man upplever känslor som man inte kan styra över. Det är en jättemärklig känsla, men häftigt

  • Norrskensflamman

    Jag sitter här och vet varken ut eller in. Vi har massor på jobbet (jag har ju vabbat av och till hela veckan, så det har samlats på hög), augusti skall avslutas 2 september och 30 o 31 augusti har vi utbildning på nya affärssystemet.
    Då sitter vi inlåsta hela dagen. Inget jobb blir gjort.
    Igår e.m. fick jag tillsänt mig en bibba papper, handledning i de avsnitt vi ska gå igenom på utbildningen och vi måste läsa igenom detta innan måndag. Eeeeeeh?! Idag är det fredag och jag har MASSOR att göra. När f-n ska jag hinna läsa. Jag sa det åt hon som tror hon är min chef och hon sa "ja vi kan ju inte göra mer än vi hinner". Men det känns ju rätt så slöseri med tid att ta hit konsulter som kostare multum och de ska köra utbildning och vi har inte ens läst igenom materialet så vi vet vad vi ska fråga om, vad vi ska kolla extra mycket på osv.

    Jag skulle kunna, eventuellt, försöka skumma igenom detta under helgen, hemma. Men jag vill ju f-n ha betalt för det då. Övertid tycker jag det borde gå som. Så det så.
    Men ska jag förseslå det för "chefen" eller...? Men helgen blir ju förstörd såklart.

  • Norrskensflamman

    Ingis: Så skönt då att ni fått sova Sömn är underskattat. Fan, hela livet blir ju kaos och skit om man inte får sova ordentligt.  Och vilken mysmiddag, wow! Det var du värd, du som fixat blommor och jobbat och allt

  • Norrskensflamman

    Vad ska BT-flickorna göra för trevligt i helgen då?

    Själv så ska jag städa nedervåningen lite tror jag. Gästerna dyker väl upp nästa helg istället.
    Borde ta fram joggingskorna och springa min runda lör o sönmorgon, blev inget förra helgen då jag var sjuk, och jaghar inte kunnnat träna på hela veckan.

    Jag tror jag ska ta och läsa de där handledningarna. Chefen har ju själv sagt att vi måste skriva upp och själva hålla reda på om vi jobbar över. Så då gör jag väl det då. Men jag tycker att helgjobb borde ge mer än bara timme mot timme. Fan, det är ju inte mitt fel att jag fick pappren igår em, det är ju dålig planering från deras sida. Man har ju dagliga uppgifter som ska skötas också.

    *loggar ut och jobbar vidare*

  • Norrskensflamman

    Alltså, vi har ju haft tre vita veckor jag och maken. Skönt faktiskt. Men nu blev jag ju sugen på lite vin och kex och ost och myspys i soffan.
    Lön har man ju fått också...
    Ska slå en pling till maken och höra vad han tycker

  • Norrskensflamman

     


    Ninnnis skrev 2010-08-27 11:50:18 följande:
      Det kan han väl inte gärna tacka nej till?

    Eller hur?
    Och nu så har han börjat kunna ta av sig rymdspacestöveln på natten så nu känns det inte längre som att man ligger med en blandning av Robocop och Muminen. Bara det är ju värt att fira med lite MYYYYYS

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans