Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

     


    Ninnnis skrev 2010-08-27 11:59:35 följande:
    Nu har vi både Batman och Demolition man i tråden



    *mumien (varför skrev jag muminen?)

    Jag vet inte, men Sonja var fan så mycket bättre på att stava. Hon skulle aldrig ha släppt igenom så många stavfel i inläggen som jag gör!

  • Norrskensflamman

    Nämen fy vad jobbigt att må så där illa Fru Sy

    Ja Daa, jag kanske tänkte på Muminpappan då eller nåt av de andra trollen

    Kan ni tänka er att maken avböjde vin?!    Jag är chockad...
    Han sa att han kan inte dricka alkohol nu. "Men du har ju slutat med penicillinet" tyckte jag. "Nä, man jag kan inte riskera läkningen av skada genom att dricka alkohol"
    Va?!?! Vart kom det där ansvarstänkandet ifrån, helt plötsligt

    Heloise, du måste berätta vad chefen sa...ha-ha-ha...

    FK ringde min man igår och frågade hur läget är. Om han fortfarande har gips eller vad. Fasen, det står ju på sjukintygen att han ska gå med Aircast i sex veckor, kan de inte läsa eller?

  • Norrskensflamman

    Förlåt att jag svär så mycket  ... Jag gör det när jag blir ivrig. Tror också att det är en motreaktion på min stränga uppfostran i ett halvleastadianskt hem där svordomar var strängeligen förbjudet.

    Ska försöka skärpa mig! Ibland...

    Jag tror jag ska sympatisera med maken när han nu känner så här och bestämt sig för att vara vit. Jag menar om jag köper hem vin så blir han ju sugen.
    Men å andra sidan så har vi lite goda vodkasorter där hemma, så nån liten hutt tror jag nog det blir i teet för min förkylnings skull För att rensa upp eventuella slem och snorrester i bihålorna menar jag

    Vet ni, jag har nu gjort tre kvällsblasketest på vilka partier jag står närmast. Två gånger blev det Piratpartiet (jag vet inte ens vilka de är och vad de står för) och en gång (håll i er) Sverigedemokraterna!! Jag är då sannerligen ingen Sverigedemokrat :-/

  • Norrskensflamman

     


    Ninnnis skrev 2010-08-27 13:40:28 följande:
      Fast jag menade det mer som en komplimang  Flamman är Sonjas vilda alter ego

    Exat så är det . Huvet på spiken Ninnis!

  • Norrskensflamman

    Fru bygg: *nynnar... "ta mig till havet"* Så underbart! Ta mig med... snääälla *viftar med ögonfransarna* Jag kan vara nanny och ta hand om dottern

  • Norrskensflamman

     


    Hvidbrud skrev 2010-08-27 13:52:03 följande:
     Jäklar anamma vilka orgasmer jag fick under graviditeten. Det saknar jag lite....

    Ja men gud, jag med !

  • Norrskensflamman

    *kramar också om Heloise*

    Skitkul med kören Ingis!

    De ringde mig från kören och frågad om jag kunde ställa upp på begravningen av den åttaåriga flickan som omkom i bilolyckan...Ni vet, T:s kör- och danskompis. Pappan önskade körsång nämligen. Han är ju vår körkompis sen massor med år tillbaka, så självklart vill man ställa upp i ett sånt här läge. Men samtidigt så är jag rädd att det brister för mig. Det känns så nära på nåt vis när man har barn i samma ålder.
    T funderar fortfarande på det där och hon blåvägrar nu att gå på dansen i höst. Vet inte om det är pga detta eller något annat.
    Ja, så jag vet inte hur jag ska göra. Kanske jag ringer och kollar med körledaren om hon fått tag på tillräckligt många så det blir en liten kör. Om inte så måste jag nog ställa upp. Det är en veckodag så man måste ta ledigt från jobbet, och det är inte alla som kan det.

    T ville följa med på begravning om jag ska sjunga, men jag förklarade att det går inte, hon går ju i skolan då. Hon blev så ledsen Men jag lovade att ta reda på var graven är och att vi skulle gå dit hon och jag sen och lägga en blomma till kompisen där. Då blev hon lugnare. Verkar som att hon vill "ta farväl" eller komma till ett avslut på nåt vis, så liten som hon är, skruttungen! ♥

    Sorry, det var inte meningen att dra ner stämningen.

  • Norrskensflamman

    Jo, Heloise att gå på begravningen är en sak, men jag är ombedd att sjunga i kören. Och jag är rädd att jag inte klarar av sången. ATt jag börjar gråta mitt i sången, det kommer ju säkert vara några vackra sånger med barntema, typ Himlen är oskyldigt blå eller nåt sånt. Jag kommer ju börja storBÖLA då !

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans