• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • Ninnnis

    Bra, spämmat, Daa!

    Skönt att du fick ett bra bemötande och att det verkar vara normala känningar. Blev det några jordgubbar?

    Lanovia, här är receptet:

    http://www.tasteline.com/recept/Dumlekladdkaka

    Jättegott och jätteenkelt!

    Tack för grattis igår. Jag hade en underbar eftermiddag och kväll med picknick på stranden. Det var dock bara vovven som badade

    Imorse tog jag och vovven sovmorgon följt av långpromenad. Sen lämnade jag honom hos maken på väg till jobbet. Det är så skönt att vi kan göra så nu när de är hemma

  • Ninnnis

     


    passionsblomman skrev 2010-07-20 11:58:02 följande:
    Jag vill också vara Ninnis arbetskamrat! *räcker upp handen*Mest för att då finge man ju träffa fina tjejen varenda dag!

  • Ninnnis

    I kväll ska jag försöka komma iväg och träna skivstång/kondition. Det känns som evigheter sedan jag tränade sist. Nu när killarna är hemma känns det lite avigt att gå och träna om vovven är ensam hemma/med maken och behöver aktiveras. Normalt sett kan jag ersätta träningen med långa snabba hundpromenader, men i den här värmen orkar inte vovven med så mycket. Så summa summarum har jag rört mig på tok för lite och ätit på tok för mycket sista tiden Vi har faktiskt fått gym på jobbet nu också, så det tänkte jag utnyttja när det blir lite svalare.

    *dagens egoinlägg* 

  • passionsblomman

    Jag hävdar bestämt att det ärFARLIGT att röra sig vidare mycket alls i den värme som rått, alltså har alla som ätit alls ätit för mycket. Och eftersom det är sommar och man ska njuta av livet så kan man SKITA i det-och ta ett glas rosé till eller en kaka eller både och.

    Jag har förresten varit på ett konditori i Kristianstad som var alldeles gudomligt och där valde sonen  deras specialare, vilket ledde till att vi ju blev tvungna att köpa hem en hel tårta sedan. Den vet Aleta hur den smakar. Det var chokladkakebotten-mööörk och så en kolatryffelsmet ovanpå-också möööörk- Herregud i himlen vilken god tårta!
    Det är nog tur att det är 25 mil till det kondiset för annars hade jag gått dit jämt.

  • Ninnnis

    Så varmt som det var förra veckan kan jag hålla med om att man bör ta det så lugnt som möjligt. Min kropp säger till direkt i form av huvudvärk och allmän trötthet om jag inte tar det lugnt i värmen. Men nu har det faktiskt blivit lite svalare hos oss. Det är typ 24 grader, så nu känner jag att jag kan och vill röra lite på mig. Jag mår bättre både fysiskt och psykiskt om jag rör på mig.  

  • passionsblomman

    Det är ungefär samma hos oss Ninnis, och ja NU kan man göra något igen-som att veda eller rensa lite ogräs. Det har varit helt otänkbart under 30-35böljan som vällde in.

  • Daa

    Ninnis: åh, så roligt att din födelsedag blev så bra. Picknick på stranden låter riktigt mysigt.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...