• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • Villemoa

    Mysigt att åka iväg lite lanovia och få lite tid.

    Vi åker till Tällberg imorgon, lite hipp som happ, vi bokade imorse. Vi har båda varit där på konferens med jobbet förut och så är det ju så vackert. Vi ska bara strosa runt, bada, ta det lugnt och rå om varandra. Det är ju sista sommaren innan familjemedlem nr. 4 kommer så det ska bli jätteskönt och mysigt!

  • Ninnnis

    Stor kram, Fru Sy! Hoppas makens kramar och vila får dig piggare och gladare. Men detta med att (försöka) göra barn är en jäkla karusell, så det är inte ett dugg konstigt att man upplever en känslomässig bergochdalbana ibland. Kram igen!

    Lanovia, ha så trevligt i stugan! Vi var ju i trakten för ganska exakt ett år sedan  

    Villemoa, kul med spontantripp!

  • Ninnnis

    Återigen tog jag och vovven sovmorgon och långpromenad innan jag lämnade honom hos maken på väg till jobbet. Mysigt! I kväll ska vi på hundträning med djur (get, kanin och höns), det blir spännande. Det gick bra sist, men jag tror upplägget är lite svårare idag.

  • Ninnnis

    Träningspasset igår var SVETTIGT, men jag är nöjd med att jag pallrade mig iväg och genomförde det. Har bara lite träningsvärk idag

  • Fjällbruttan

    Tittar bara tvärt in från ett hett och soligt Furuvik!
    Igår var en fantastisk dag... Grodan skrek som besatt från Sundsvall och hit för hon ska f-n inte sitta i nån bilbarnstol! Stoppade av polisen, men tack och lov så behövde maken bara blåsa, de iddes inte väga oss vilken var en jädra tur (övervikt JA!!) och sen irrade vi in på campingen, fick upp förtältet och började mecka middag och DÅ!
    Då fick vi celebert besök
    Heloise, Panzer och Julle i magen, så himla trevligt!!
    Så skön avslutning på en jobbig dag, det gör jag gärna om!!

    Idag har vi varit i parken och kollat slöa apor och nu blir det straxt middag...

    Kram till alla, ska se om jag hinner läsa i kapp senare

  • Daa

    Ojojoj, vad det regnar här!
    Maken har ägnat en stor del av dagen åt att riva upp halva garagetaket för att tilläggsisolera. För en stund sedan dök svärfar upp och var stressad över att presenningen inte skulle klara att skydda isoleringen från regnet. Så de fick klättra upp på taket i ösregnet för att förstärka regnskyddet.
    Så här hårt har det inte regnat hos oss på hela sommaren. Ironiskt att det ska komma just den kvällen då vårt garage inte har något riktigt tak.

  • Panzerfaust

    Det var skoj att träffa Fjällis med familj, har Paradisasken smält i värmen?

  • Daa

    Nu kommer maken och spänner sig i sina nya hörselkåpor, dem som han fick i födelsedagspresent av mina föräldrar. Han kommer att bli odräglig när han lyssnar på hårdrock och samtidigt inte kan höra ett ord av vad jag säger.

  • Daa

    Fin, Panzer.


     


    Ja, jag tycker också att det var riktigt skoj att träffa Fjällfamiljen.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...