• Villemoa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    *susar in*

    Ninnis: HÄRLIGT att pendlandet är över!

    Fru Sy: så bra att det kändes bra med läkaren!

    Blommis: jädra glada gubbar, hoppas på en imorgon!

    Har försökt läsa ikapp och jag har redan glömt bort det mesta! :-O Massor med och kramar till alla!

    Själv har jag haft det stressigt värre på jobbet eftersom betygen ska vara klara senast söndag så jag har rättat och rättat och rättat och ........
    Magen växer så sakteliga och jag är i v.18 idag. RUL den 14:e som vi ser fram emot med skräckblandad förtjusning. Jag tror att jag har kännt fladder i magen men det är ju så himla diffust i början. Man tycker ju att man borde komma ihåg känslan från förra gången....men men
    Har en vecka kvar på jobbet sen SOMMARLOV!!!

  • Villemoa

    Håller mina tummar allt jag kan för det lilla embryot Blommis!! Daa: vad surt när det blir så där och man måste göra om hela tiden!! Kram Imorgon fyller älsklingen år så jag har ikväll bakat dumlemuffins som jag ska servera med vispad grädde och jordgubbar längtar tills imorgon när man får äta dem två dagar kvar på jobbet, sommarlov på fredag vid lunch Somriga kramar till alla!!

  • Villemoa

    Recept på dumlemuffins kommer senare idag när jag är hemma vid laptopen Kan meddela att de är ljuvligt goda! Bakade vita chokladmuffins i förrgår om någon är intresserad av det receptet också. De är också ljuvligt goda!

  • Villemoa

    Här kommer det utlovade receptet på dumlemuffins:

    ca 15 st

    5 dl vetemjöl/vetemjöl special
    2½ dl strösocker
    4 msk kakao
    2 tsk vaniljsocker
    1½ tsk bakpulver
    ½ tsk salt
    2½ dl mjölk
    1 ägg, lätt vispat
    150 g smält smör
    1 påse dumle

    Blanda alla torra ingredienser i en skål. Hacka varje dumlekola i fyra bitar. Blanda smält smör, mjölk, kolorna och ägget i det torra. Fördela smeten i muffinsformar. Gräddas i ca 20 min, 200 grader.

    Jag använder stora muffinsformar. Jag fyller dem till lite mindre än hälften, trycker ner en hel dumlekola och så fyller jag på en matsked smet till ungefär. 

  • Villemoa

    Blommis: fy för att behöva gå och vänta en hel vecka innan du får testa! Håller alla tummar och tår jag kan. *skickar kramar också*

  • Villemoa

    Idag var vi på RUL och allt såg jättefint ut! Bebisen är en vecka yngre än vi trott så nu är BF den 18 november; samma dag som Moas namnsdag och en av mina bästa kompisars födelsedag Får se om bebisen håller tidtabellen eller om den, precis som Moa, bestämmer sig för att komma tidigare.

    Är så himla glad för att allt såg bra ut, en stor lättnad!

  • Villemoa

    Ja just det, stjärnan lanovia är ju född då

    Min bror fyller 40 den 13 november så det skulle ju va en hejdundrande födelsedagspresent! Nåja, det viktigaste är att det kommer en bebbe i november så får den komma vilket datum den vill! Moa kom ju 11 dagar före BF så vi får hoppas att den här lilla parveln också vill komma lite tidigare


    lanovia 08 skrev 2010-06-15 08:26:30 följande:
    Villemoa skönt att allt så bra ut. 18 nov... jag tror bestämt på 15 nov. Då födds alla stjärnor.

     

  • Villemoa

    Käraste Daa, så UNDERBART med två krumelurer, grattis!!! *torkar glädjetårar* Ja, det är verkligen en spännande sommar och höst vi går till mötes!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...