• Villemoa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    GRATTIS Andbeyond!

    Moa blev också till på första försöket och det tyckte vi också var ett mirakel Oavsett vilket försök bebisar blir till på så är de små mirakel!

  • Villemoa

    Ja varmt är bara förnamnet! Jag gillar solen och värmen i vanliga fall men just nu suger den musten ur mig! Jag börjar känna mig lite tung och värmen gör mig otroligt trött och dåsig. Det går inte att sitta på altanen idag, vi håller till på vår lilla uteplats på framsidan som är helt i skuggan. Önskar att det kunde regna lite så det rensar luften.

    Blommis: vad mysigt att få träffa Daa!

    Kramar till alla!

  • Villemoa

     


    Fjällbruttan skrev 2010-07-12 18:17:37 följande:
    EGO!!!Titta inte om i inte vill se en ego-tripp...Det är från vårt bröllop, solosångerna,Alex som sjunger är samma tjej som sjöng på svärmors begravning och nu på Signes dop.... kunde inte låta bli att lägga upp dem när jag satt och meckade vid datorn www.youtube.com/watchwww.youtube.com/watchwww.youtube.com/watchHoppas bara att allt funkar Ska läsa ikapp sen...Kram

    Jättefint! Vi hade också "Du är allt" som en av sångerna på vårt bröllop

  • Villemoa

    Ninnis: min man var där för en massa år sedan och han tyckte att det var jättefint! Han och dåvarande flickvännen hyrde en bil, tror jag det var, och åkte runt ön. Den är inte så stor men som sagt fint. Hoppas bara att ni inte hamnar på något skabbigt hotell, fast ni kanske inte är så kinkiga? Har för mig att man kan boka sista-minuten som specificerat också.
    Hursomhelst så låter det jätteskönt att få komma iväg till Grekland!

  • Villemoa

     


    Ninnnis skrev 2010-07-13 12:43:43 följande:
    Det ser jättemysigt ut, Blommis!Tack Villemoa! Jag är inte så kräsen (inom rimliga gränser iaf...) och lillasyster är lite bortskämd så hon mår bara bra av lite lägre standard Skulle det vara riktigt illa kan man kanske betala för att byta upp sig på plats.

    Jag antar att ni ändå inte kommer spendera så mycket tid på rummet ändå. Money talks så det går säkert att byta upp sig.

  • Villemoa

    Fru Sy: Usch vad jobbigt! Kraaaaaaaam!

    Ninnis: duktiga lilla vovve!

    Andbeyond: usch för blod!! Hoppas att allt är som det ska! Kraaaaaam

  • Villemoa

     


    Fru sy skrev 2010-07-15 09:12:41 följande:
    Indianerna kom igår kväll, så kan räkna dag 1 idag, då blir det att börja med pergotime på lördag och det känns ju bra. Skönt att de hittade hit

    Vad skönt Fru sy!

  • Villemoa

     


    Fru sy skrev 2010-07-15 11:10:57 följande:
      Härligt att du mår bra Villemoa. Det är bättre med tröttheten och illamåendet nu då? Vilken vecka är det du är i nu?

    Illamåendet har släppt helt och hållet tack och lov! Tröttheten är det bättre med även om värmen gör mig väldigt trött. Imorgon går jag in i v.23

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...