• Villemoa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

     


    lanovia 08 skrev 2010-07-28 09:49:58 följande:
    Just nu sover både hund och lilltjej. så skönt!! Om man får säga så, men det får man nog, för då får jag en kort stund att sitta här. Har märkt att jag bara har ro till att skriva här på förmiddagen resten av dagen läser jag ofta här men kommer inte mig för att skriva något.

    Det är skönt när de sover får då får man lite egentid så passa på att njuta du

  • Villemoa

    Imorgon ska vi till BM, har inte varit där sen i påskas. Hoppas såå att vi får lyssna till hjärtljuden, det blir första gången i sånt fall. Har för mig att man får göra det första besöket efter RUL. Min ordinarie BM är på semester så då blir det en annan, hoppas hon är lika bra som min!

  • Villemoa

    Blommis: jag brukar läsa lite i den andra tråden då och då och jag har tänkt på det som hänt mest hela tiden. Det gör så ont i hjärtat på mig och att 350 par per år råkar ut för detta är så skrämmande! Varje dag jag känner pyret i magen blir jag överlycklig och lugn.

    Läste också om fosterbarnet som kom förbi, så häftigt! Läskigare var det med getingarna :-0 tur att du "bara" fick två stick!!

  • Villemoa

    Hej Kikki!

    Jättetråkigt med dottern. Vet av egen erfarenhet hur jobbigt det är att försöka nå någon som mår dåligt psykiskt och som vräker ur sig både det ena och det andra. Kram på dig!

  • Villemoa

     


    kikki kikki skrev 2010-07-28 20:47:57 följande:
      Grattis......jag är i vecka 30.

    Grattis till dig också Kikki!! Då ligger du ungefär 5 veckor före mig

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...