• Niini

    2011 brudar del 6

    Åter dags för en ny fräsh tråd tjejer (o killar) :D

    Den tidigare tråden finnes här: brollopstorget.se/Forum-1-22/m3636996.html

    Datumen för våra vigslar finns här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3689918.html Nya brudar får gärna fylla i sitt datum :)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-06-14 13:35
    Den gamla vigseltråden är stängd, här finns den nya! www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3766514.html

  • Svar på tråden 2011 brudar del 6
  • Etain

    Halloj!


    Vi håller som bäst på att bestämma oss för vilken lokal vi ska välja. Ska gifta oss i Stockholmstrakten på herrgård/slott. Nedanstående lokaler har varit på tapeten:


    * Södertuna slott


    * Görvälns slott


    * Häringe slott


    * Smådalarö gård


    * Säby säteri


    * Krägga Herrgård


    Någon som har varit på bröllop på något av ställena eller kanske t.o.m. någon som ska gifta sig där? Tankar, omdömen, tips, ideér och reflektioner mottages tacksamt!


    Kram på er i solen!

  • Fårävvör

    Jaaaa!!! Nu har vi nog äntligen hittat en vigsellokal!!  Var och kollade på en idag, som kändes jättebra och kommer funka prefekt! Den kostade i och för sig lika mycket att hyra för bara vigsel som för både vigsel och fest, men vi har ju redan hittat en festlokal som vi tycker om (som dessutom inte har någon lokalhyra, och maten kostade lika på båda ställena så det gör ingen skillnad egentligen...). Men ändå.


    Så nu har vi både vigsellokal och festlokal preliminärbokade, lutar åt den 28 maj nästa år!! =)

  • Liiisan

    ojoj.... va fort allt går haha... :) har hittat ett band vi funderar över.. HON känns jätte bra.. Hur mycket pengar tänker ni lägga ner på band/dj ?

  • Greeneyes

    Fårävvör: Åh, grattis vad kul! (förresten, så har du typ världens mest svårstavade nick )

    Liiisan: Vi kommer bara att koppla in en dator eller ipod till högtalare som finns i lokalen eftersom det är svårt att hitta ett bra band utomlands känns det som..

    Etain: har tyvärr ingen koll på ställena...

    Therese: Ja, jag är också kluven! Tror jag kommer att prova mig fram när jag väl köpt klänningen, tror att det påverkar valet ganska mycket. Jag har funderat på halvuppsatt med lockar, men om jag har en för krimskramsig klänning så kanske jag behöver en stelare frisyr.. Svårt det där! Finns massa bilder på projectwedding.com som du kan kika på

    Zia: Ja, jag får väl invänta dina o se vad du tycker om dem Kanske kan köpa en av dig om du får för många så jag får se den live innan jag bestämmer mig

  • kapellösa

    Hurra, nu har vi bokat lokalen! Eftersom det fortfarande är mer än ett år kvar (1 år och 2 dagar) känns det lite overkligt. Dessutom lurade ett par av mina vänner ut mig förra veckan för att prova brudklänningar (jag tyckte inte det behövdes, det är ju låååångt kvar) och fick mig att inse att klänningen jag har i garderoben (och som jag hela tiden varit övertygad om att jag ska ha som brudklänning) kanske inte riktigt var optimal för mig att ha som brudklänning. Vilket gör att budgeten behöver ökas med ett antal tusenlappar för att köpa brudklänning. Det känns lite surt att bara vara i startgroparna och redan inse att den ursprungliga budgeten förmodligen inte räcker...


     


    Etain: Har inte koll på ställena du radar upp, men Rockelstad slott ligger också hyffsat nära sthlm och det finns ganska många trådar här på BT om det stället.

  • Minstoradag

    Hejsan.

    Vi har bestämt lokal och bokat den. Kuvert priset är 920/pers och vi kommer vara ca 80 pers så det blir ju lite dyrt kanske. Hur som helst så får vi inte boka kyrkan förns i Oktober men då är det ju bara att ringa direkt =)

  • Greeneyes

    kapellösa: kul att ni bokat lokal Du kan ju göra som många av oss och beställa en klänning från kina, då kan man få en specialuppsydd efter ens egna mått för nån tusenlapp

  • Minstoradag

    Ni som beställer klänningar från kina företag, vart finns dem?

  • Greeneyes

    Minstoradag:
    Det finns en hel tråd om det, under brudklänningar, heter typ kinaklänningstråden Där står alllllllt du behöver veta!

  • ALLIMA

    Oj oj...bara 7 mån. kvar snart. Tiden går fort! Vi har massor kvar att göra men jag inbillar mig att det mesta ändå är planerat och hyfsat klart på papper och i tanken. Gäller att hitta tid att sätta igång med inköpen!
    Vi filar på en gästlista. Svårt veta vilka och hur många man ska bjuda. Självklart de närmsta men sen har vi mer ytliga bekanta, hur gör ni med dom? Kollegor? Känns som jag måste bjuda alla i gänget om jag bjuder några - fast jag vill inte bjuda alla.
    Har gjort förfrågningar om solist och barnvakt men får inte ebsked förrän till hösten pga. deras privata anledningar såsom ev. flytt. Mycket att tänka på men kul är det!

Svar på tråden 2011 brudar del 6