Inlägg från: ALLIMA |Visa alla inlägg
  • ALLIMA

    2011 brudar del 6

    För oss blir det vinterbröllop 8/1. Har planerat en hel del men inte köpt så mycket ännu. Gud så svårt det är att välja klänning. Kankse beror på att jag inte hittat "the one" ännu...

  • ALLIMA

    Vi har väldigt många bekanta men inte så många nära vänner som vi äter middag med , reser ihop med osv.
    Var går gränsen vilka man ska bjuda? Arbetskompisar då måste väl respektive med? Blir dyyyrt. Tror vi landar på ca. 40 om alla kommer, hoppas alla kommer!

  • ALLIMA

    Fårrävör: Precis samma situation för oss! Min M2b blev riktigt ledsen när vi satte oss ner för att på allvar prata bröllop för ca. 1 år sen. Om vi gift oss innan barnen kom skulle vi haft fler gäster men av olika skäl har vi tappat kontakten och liksom är på olika plan i livet. Flera av våra gamla vänner känner vi oss dessutom så besvikna på att dom inte kommer på fråga att bjuda. Framförallt hans killkompisar som varit taskiga, Synd...

  • ALLIMA

    Nån som kan tipsa mig ang. psalmer och solosånger? Vänder och vrider på vilka jag tycker bäst om. M2b föredrar hårdrock...så det får bli på festen. Vi ska ha ett vinterbröllop så jag söker såna som passar...

  • ALLIMA

    Ska besöka 2 olika brudaffärer i 2 olika städer kommande dagarna och hoppas hitta "the one". Lite krångligt med 2 olika affärer men det känns bra ha att jämföra. Priserna skiljer en hel del upptäcker jag här på nätet...Finns nog pengar att spara.
    Wish me luck!

  • ALLIMA

    410103 Forever yours bestämde jag mig för igår! Light ivory eller äggskals vit! Känns kanonbra! Dock inte alls den typ av klänning eller stil jag tänkt men den enda utav alla jag provade som kändes wow!
    Snälla kan ni tipsa mig om vilken slöja som kan passa? Tiara? Ryggen är så snygg på denna klänning men jag älskar långa slöjor!
     Är lycklig!!!!

  • ALLIMA

    Vi betalar för maten och drycken och det blir ca. 700 per gäst. gulp...dyyyrt men sen ingår resten.

  • ALLIMA

    Oj oj...bara 7 mån. kvar snart. Tiden går fort! Vi har massor kvar att göra men jag inbillar mig att det mesta ändå är planerat och hyfsat klart på papper och i tanken. Gäller att hitta tid att sätta igång med inköpen!
    Vi filar på en gästlista. Svårt veta vilka och hur många man ska bjuda. Självklart de närmsta men sen har vi mer ytliga bekanta, hur gör ni med dom? Kollegor? Känns som jag måste bjuda alla i gänget om jag bjuder några - fast jag vill inte bjuda alla.
    Har gjort förfrågningar om solist och barnvakt men får inte ebsked förrän till hösten pga. deras privata anledningar såsom ev. flytt. Mycket att tänka på men kul är det!

  • ALLIMA

    greeneyes : du har rätt. vi tänker lite så oxå men har ånga som har långt att åka o vi kan inte räkna med att alla dom kommer. är ju lite rädd för att det kommer få gäster om vi bara bjuder in de närmsta...

  • ALLIMA

    Hur långt efter inbjudningarna skickats bör man ha OSA? Vissa säger ca. 2 mån. innan bröllopet och andra har ganska kort efteråt för att hinna planera allt och ev. bjuda fler. Tydligen vanligt att många väntar till sista dan att anmäla sig...?  Tips tack!

  • ALLIMA

    Man kan ju ha kostym eller mörk kostym som klädkod. Ett sommarbröllop tycker jag man kan ha ljusa kläder på. Tror etiketten är sådan oxå.

Svar på tråden 2011 brudar del 6