Inlägg från: kapellösa |Visa alla inlägg
  • kapellösa

    2011 brudar del 6

    Hembygdsgården vi vill ha (får bokas tidigast ett år i förväg) kostar 3800kr att hyra från fredag till söndag. 

  • kapellösa

    Hurra, nu har vi bokat lokalen! Eftersom det fortfarande är mer än ett år kvar (1 år och 2 dagar) känns det lite overkligt. Dessutom lurade ett par av mina vänner ut mig förra veckan för att prova brudklänningar (jag tyckte inte det behövdes, det är ju låååångt kvar) och fick mig att inse att klänningen jag har i garderoben (och som jag hela tiden varit övertygad om att jag ska ha som brudklänning) kanske inte riktigt var optimal för mig att ha som brudklänning. Vilket gör att budgeten behöver ökas med ett antal tusenlappar för att köpa brudklänning. Det känns lite surt att bara vara i startgroparna och redan inse att den ursprungliga budgeten förmodligen inte räcker...


     


    Etain: Har inte koll på ställena du radar upp, men Rockelstad slott ligger också hyffsat nära sthlm och det finns ganska många trådar här på BT om det stället.

  • kapellösa

    NiVi:


    Danmarksbygdegård var ju helt klart den finaste lokalen invändigt, men köket är vidervärdigt ur arbetssynpunkt. Nu vet jag ju inte hur många gäster ni ska ha eller om ni ska ha buffé eller sittande bord, men köket verkar ju inte ha de utrymmena man önskar för att laga och lägga upp mat till ett större sällskap.


    Jag röstar på tensta bygdegård med den lite tråkigare lokalen men med ett maffigt kök. Det går ju alltid att pynta! Kanske kan man sponsra bussen med att alla gäster som använder den betalar 50-100kr/person i skjutsavgift, det kanske man kan säga till om redan i inbjudningarna. Personligen skulle jag lätt betala en liten slant för att slippa behöva ta bilen!

Svar på tråden 2011 brudar del 6