• Niini

    2011 brudar del 6

    Åter dags för en ny fräsh tråd tjejer (o killar) :D

    Den tidigare tråden finnes här: brollopstorget.se/Forum-1-22/m3636996.html

    Datumen för våra vigslar finns här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3689918.html Nya brudar får gärna fylla i sitt datum :)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-06-14 13:35
    Den gamla vigseltråden är stängd, här finns den nya! www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3766514.html

  • Svar på tråden 2011 brudar del 6
  • Puttekulan
    MaddeåMats skrev 2010-06-03 16:21:45 följande:
    Idag har jag för första gången satt på mig mina bröllops-skor för att börja gå in dem....tur att det är ett år kvar så jag har tid att göra dem sköna Synd i turen att de är så sköna att de knappt behöver gås in!
    Härligt att redan ha funnit skorna, det kan ju vara bra att gå in dem ordentligt för hur kul är det att halta runt med skoskav ; )
  • NiVi

    Halloj alla brudar! Här har planeringen legat på is lite senaste månaden. Jag sa upp mig från ett jobb som jag vantrivdes väldigt mycket på och vi stötte på ganska kostsamma problem i vår husrenovering så vi blev lite nervösa att det inte skulle finnas några pengar till bröllopet...det har fortfarande inte löst sig men vi har tagit upp planeringen igen och istället dragit ner lite på (läs mycket) på budgeten! Sen har vi nog bestämt oss för att flytta fram bröllopet till hösten 2011, vilket är vad jag velat hela tiden Höstbröllop är mysigt! Vi har ännu inte hittat någon lämplig lokal men har bygdegården nära kyrkan som reservlösning ifall inget annat dyker upp!


    Har ni bokat lokal och kyrka allihop?

  • Fårävvör

    NiVi: Vilken tur att ni ändå känner er ha råd med ett bröllop! Höstbröllop låter underbart och lika skönt låter det att slippa ett jobb man vantrivs med! Hoppas pengaproblemen löser sig!


    Vi har preliminärbokat festlokal och vigsellokal (borgerligt) och bestämde oss igår att köra på det (sambon är lite velig och obestämbar ibland...) så nu försöker jag för fullt att boka "på riktigt"! 28 maj 2011 blir det för oss!

  • NiVi

    Ja det brukar alltid lösa sig, det är en prioriteringsfråga mest! 28 Maj är min sambos födelsedag  


    Fårävvör skrev 2010-06-07 22:33:49 följande:8
    NiVi: Vilken tur att ni ändå känner er ha råd med ett bröllop! Höstbröllop låter underbart och lika skönt låter det att slippa ett jobb man vantrivs med! Hoppas pengaproblemen löser sig! Vi har preliminärbokat festlokal och vigsellokal (borgerligt) och bestämde oss igår att köra på det (sambon är lite velig och obestämbar ibland...) så nu försöker jag för fullt att boka "på riktigt"! 28 maj 2011 blir det för oss!
  • Tobex87

    Hej allihopa!

    Tänkte hoppa in på denna tråden nu när vi bestänt datum och bokat lokal!
    11 Juni 2011 blir det :D

    /Alexandra och Tobias

  • planeringsdax

    Hej hej


     


    Tänkte också hoppa in på denna tråden nu när vi bestänt datum


    den 24 sep 2011 hoppas bara att kyrka och lokal är ledig då

  • MaddeåMats

    NiVi: Jag har bokat lokal och nu i slutet av juni ska vi ut och titta på lämpliga kyrkor, vill ha en liten mysig en då vi beräknas bli ca 60 pers i kyrkan.

    Jag ska beställa klänning nu i sommar, nästan ett år innan. Vill ha min klänning i god tid innan så att det inte blir som för många andra som går runt och mår dåligt för att deras klänning inte är färdig till bröllopet.

    Och när jag väl har klänningen kan jag leta fina smycken

  • Pyttsan
    Puttekulan skrev 2010-06-03 16:12:57 följande:
    Det händer en del i tråden, kul! Själv har jag hittat världens sötaste muffin/cupcakesformar på Åhlens.
    Jättefina ju! =D

    Åh, jag blir lite avis då ni tittar på klänningar redan. Vågar inte än..men min inspirationstalva börjar bli full.

  • MaddeåMats

    Tobex87: Jag och min blivande ska också gifta oss 20110611!

  • Thulan85

    Hej!

    Vi ska också gifta oss 2011-06-11=) Jag har varit inne i en riktig planeringsperiod nu sista månaden, bara att hoppas att den håller i sig. Vi har bokat festlokal (Julita gård) och håller på att boka kyrkan men inte fått tag i dem. Har också preliminärbokat en fotograf men vi ska kolla upp ett altarnativ till innnan vi bestämmer oss.
    Har skcikat iväg några mail till en cateringfirma och transportförtag (häst och vagn) men ännu inte fått något svar.

    Igår hittade jag sötaste näbbklänningen till vår dotter som är 1 år, hade hittat en jätte fin på internet för 1200kr men nu hittade jag en liknande på Kappahl för 180kr.

    Nästa vecka bär det av till Stockholm för att prova klänningar, ska bli riktigt spännande. Har hittat några favoriter så jag hoppas att de är lika fina i verkligheten=)

Svar på tråden 2011 brudar del 6