• Niini

    2011 brudar del 6

    Åter dags för en ny fräsh tråd tjejer (o killar) :D

    Den tidigare tråden finnes här: brollopstorget.se/Forum-1-22/m3636996.html

    Datumen för våra vigslar finns här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3689918.html Nya brudar får gärna fylla i sitt datum :)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-06-14 13:35
    Den gamla vigseltråden är stängd, här finns den nya! www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3766514.html

  • Svar på tråden 2011 brudar del 6
  • NiVi

    Niini: kan inte du lägga in den nya tråden för datum i trådstarten?

  • Greeneyes

    Ligger hemma med bihåleinflammation sedan en vecka, börjar bli så less

    Enda fördelen är att jag har mycket tid att hänga här o kolla in massa klänningar etc - börjar bli såååå sugen på att gå ut och prova. Men är lite velig, ska jag vekrligen ge mig ut och prova nu när jag är en storlek större än jag kommer att vara vid bröllopet? JAg har ungefär fyra kilo som jag brukar pendla upp och ner av mig själv, och jag vet att de rasar av mig när jag är nervös - vilket jag lär vara inför bröllopet... Visst, jag skulle kunna gå ner dem nu ganska lätt inför provningen, men jag trivs med att se ut så här.. Knepigt.. 

    Hur gör ni som ska gå ner lite - provar ni klänning och köper en mindre storlek eller väntar ni? 
    Jag har iofs mina mått nedskrivna från den mindre storleken, och jag ska ju beställa från kina, så jag skulle väl kunna använda dem antar jag...

  • NiVi

    Jag väntar lite till med att köpa klänning men sen kommer jag köpa med snörning i ryggen så man har lite marginal åt båda hållen! Jag skulle helst vilja ha med knappar men det känns viktigare att klänningen sitter bra Men som sagt så väntar jag till jag gått ner lite till!

  • Niini
    NiVi skrev 2010-06-14 10:38:11 följande:
    Niini: kan inte du lägga in den nya tråden för datum i trådstarten?
    Visst kan jag det :)
  • Rosen2011

     


    Greeneyes skrev 2010-06-14 11:14:45 följande:
    Ligger hemma med bihåleinflammation sedan en vecka, börjar bli så less Enda fördelen är att jag har mycket tid att hänga här o kolla in massa klänningar etc - börjar bli såååå sugen på att gå ut och prova. Men är lite velig, ska jag vekrligen ge mig ut och prova nu när jag är en storlek större än jag kommer att vara vid bröllopet? JAg har ungefär fyra kilo som jag brukar pendla upp och ner av mig själv, och jag vet att de rasar av mig när jag är nervös - vilket jag lär vara inför bröllopet... Visst, jag skulle kunna gå ner dem nu ganska lätt inför provningen, men jag trivs med att se ut så här.. Knepigt..  Hur gör ni som ska gå ner lite - provar ni klänning och köper en mindre storlek eller väntar ni?  Jag har iofs mina mått nedskrivna från den mindre storleken, och jag ska ju beställa från kina, så jag skulle väl kunna använda dem antar jag...
    Jag ska ner en del innan bröllopet, och jag kommer vänta så länge som möjligt med att prova tror jag.
    Vill gärna prova redan nu, men vet med mig att jag kommer se ut som en flodhäst med ett tält på kroppen så jag struntar i det tills några kilon till är borta
    Dock så ska jag iväg och kika på klänningar i morgon för att få ett hum om hur utbudet ser ut och vad jag gillar o inte gillar.
  • Fårävvör

    Har ni funderat på vart ni vill åka på bröllopsresa? Vi är lite inne på att bila i Kalifornien i ett par veckor och sen avsluta med några dagar i New York på vägen hem! =)

  • Zia 20090618

    Fårävvör, vad roligt! Vi ska också bila i USA :) Börjar med Washington, tåg till New York, bila över till Kanada och ett par städer där, ner via Niagarafallen, flyg till Las Vegas, bila till Los Angeles och så hem igen ;)


    Haha ja vi ska förstås stanna ett par dagar på varje ort ;)


  • Greeneyes

    NiVi o Rosen: ja, snörning kommer jag också att välja. Sen får jag väl göra som det sas i filmen Bridal wars: "You do not alter a Vera to fit you, you alter yourself to fit Vera" - att man får anpassa sig själv efter klänningen om man hittar den perfekta

    Vi har nog ganska klart för oss hur vår bröllopsresa ska vara. Men eftersom vädret passar bättre på senhösten så kommer vi att åka i november -11 istället. Vi har nämligen tänkt gå Inka-leden först och sedan avsluta med en veckai  Mexico om det går att samordna på ett smidigt sätt.
    Men bila i USA låter superkul! Har flera kompisar som gjort det, och vi är också lite sugna! Kommer nog att bli kanon för er!

  • Zia 20090618

    Ja jag tror också att det blir toppen med USA :) Vi gifter oss i augusti och kommer åka i början/mitten av oktober, vi måste ju visst vänta in att hockeysäsongen sätter igång ;)


  • Niini
    Fårävvör skrev 2010-06-14 14:20:34 följande:
    Har ni funderat på vart ni vill åka på bröllopsresa? Vi är lite inne på att bila i Kalifornien i ett par veckor och sen avsluta med några dagar i New York på vägen hem! =)
    Vi funderar på Maldiverna, eller nåt annat varmt, soligt o svindyrt ställe ;)

    Dock skulle vi vilja åka direkt efter bröllopet o att sticka till solen då sommarn börjar komma här känns lite udda. Så då är ett annat alternativ att sticka i November då vi firar 7 år tillsammans o slå ihop det o i maj åka nån kortare resa, typ London eller så...

Svar på tråden 2011 brudar del 6