• Sonja68

    Tantvarning del 8

    Villemoa! Roligt att se dig titta in. Kör inte slut på dig bara så här vid terminsslut. Snart sommarlov Då kan du ta hand om dig och magen. Hur mår Moa?

    CAntaton: Skönt att höra att du hittat glädjen igen, men kör inte slut på dig du heller.

    Liz: Finns det kvar nå tårta *liten försynt fråga* För visst har det varit födelsekalas i dagarna

    Ikväll är det den årliga lekparksfesten i kvarteret. Tyvärr stormar det och är grått. Vindarna är isande kalla, brrrrrr *hackar tänder* Min asociala make har bestämt sig för att det blir dåligt väder ikväll, medan jag bestämt mig för att vinden mojnar, himlen spricker upp och Solen visar sig lagom till kvällen. Där ser ni skillnaden i våra naturer. Jag ser positivt på det mesta och han målar allt i svart. Jä**a neggomänniska !!
    Jag tycker vi kan gå med flickorna och grilla några korvar och sen gå hem om det är för kallt. Han säger att han går ingenstans om det är blåsigt.

    Kram till ALLA!

  • Sonja68

    Blomman; vi inkluderar numera Eskimåer i vår aftonbön, flickorna och jag

  • Sonja68

    Såg att våra syrener skiftar i lila, snart börjar de blomma! Det måste vara rekordtidigt hos oss!

  • Sonja68

    VAr på Ica på lunchen. Plötsligt säger en äldre herre som står framför mig i kassan till kassörskan: "Vad du är fin i håret idag" . Kassörskan lös upp och blev så glad.
    Tänkte på dig Heloise och dina dråpliga berättelser om ditt jobb
    Fått några komplimanger på sistone

  • Sonja68

    Vet ni, går det att ändra sitt Nick och ändå ha kvar profilen med foton och allt annat? Eller är det bara avregisterar och registrera på nytt som gäller här på BT?
    Jag får nämligen för mig att åsynen av mitt födelseår får unga bridezillas som vill, vill, VILL gå in med sin pappa till altaret blir extra triggade/provocerade när de ser mitt födelseår. Att de känner att de blir tillsagda av "mamma" liksom. Kanske bättre om de tror att jag är i deras egen ålder. Men jag kanske inbillar mig.

  • Sonja68

    I o f s vet jag ju inte hur gamla DE är alla gånger heller! De kanske också är 40+??? Men av någon anledning så tror jag inte det...

  • Sonja68

    *fortsätter min monolog*
    Vet inte om jag berättat vad min sjuåriga T sa i förrgår morse.
    Plötsligt började lilla K tjura ang kläder och ville minsann bestämma vad HON skulle ha på sig. Lite skämtsamt sa jag åt henne att "nu beter du dig som T brukar göra. Ska du också bli trotsig nu. Hur ska mamma orka med TVÅ trotsungar?"
    Då säger T: "Men det behöver du inte, du kommer bara ha EN"
    "Vad menar du" undrar jag.
    "Jag har slutat vara så'n där nu"

    Det lät ju lovande... vi får se!

  • Sonja68

    Dfk: precis så där är det för mig också! Känner så igen mig i det du skriver. Försöker äta nyttigt, lägga in lite motion här och där. Men så förstör jag allt genom att trycka i mig några kakor på kvällen, nån smörgås osv.
    Blä!

Svar på tråden Tantvarning del 8