• Sonja68

    Tantvarning del 8

    Haha Blommis, det har du rätt i Jag ville ju göra en sån här eller {#lang_emotions_yell} . Så fel det blev! Inte nog med att jag behöver stödstrumpor, dags att ta fram glasögonen igen *funderar vars jag lade dom för sisådär 1½ år sedan*

    Mittiprickan: Så härligt att du hittat inspirationen igen, du skapar så underbar musik

    Cantaton: Promenad med kompis {#lang_emotions_sunny} det låter skönt!

    Själv har jag varit på ett Power Pilates-pass på lunchen och jag höll på att svimma! Där fick magmusklerna  sig en rejäl omgång {#lang_emotions_tongue_out} HELT slut är jag.

    Heloise; Vad tror du ICA-Stig säger om ditt välsignade tillstånd?! Hihihih... jag tänker mig honom hålla upp dörrarna för dig, bana väg genom pallar och kartonger för dig. Du går med ett gyllene skimmer omkring dig och han är iklädd sina rosa benvärmare, svettband och pantalonger  

  • Sonja68

    Nämen Vickan !! Nu blev jag verkligen besviken. Jag som trodde hon var en modern princessa av sin tid... Valet av make tydde ju på det liksom.
    Men kanske även sessor ser på amerikansk film?
    Nä, upp till kamp tanter!

  • Sonja68

    *prinsessa  (Gud jag som hatar när andra skriver ord med engelsk stavning och så gör jag det själv !!)

  • Sonja68

    Jag säger bara: Tanter rules!!!

    Dfk: Bra rutet där, snyggt detektivarbet också! Du måste berätta om killen verkligen kom in och bad om ursäkt.

    Aleta: Suveränt att du mejlat ärkebiskopen! Skriv till hovet också. Funderar själv på att göra det. Är de möjligen bara dåligt informerade om kyrkans traditioner och inställning i frågan och bakgrunden till detta?? Kanske de ändrar sig om de blir upplysta. Hovet brukar väl vara noga med att hålla sig väl med Svenska kyrkan, eller?
    Lågt är vad det är i alla fall, lägre än Glocalnet!!

    Blomman: Klockren formulering

    Fjällis: och {#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart} och {#lang_emotions_cheers} till hela familjen för den lilla {#lang_emotions_baby}-grodan. Fjällgrodan Massor med kärlek och lyckönskningar till er!

  • Sonja68

    Ju mer jag tänker på Vickans brudöverlämning desto mer irriterad blir jag!!
    Har hittills tyckt att kungahuset gjort ett ganska bra jobb när de representerat Sverige.
    Om jag ska vara med och betala deras bröllop så vill jag att de fortsätter vara bra förebilder och att de följer svensk tradition och även den ordning som Svenska kyrkan har vid vigslar. Annars så kan de gifta sig borerligt och bekosta kalaset själva. De får väl göra som Laila Bagge, skaffa sig andra sponsorer som pröjsar för allt.

    Just nu håller jag på att skriva olika protestbrev till skolan och kommunen ang indragningar i hemspråksundervisningen för ryska barn (obs, endast för ryska barn) och den diskriminering som råder, särskilt i förskolan. Så jag orkar inte skriva till hovet just nu.
    Men om någon av er skulle få nys om någon protestlista eller dylik insamling ang V:s "överlämning" som innehåller seriösa argument och som kommer att komma hovet tillhanda, får ni gärna informera mig. Jag skriver under!!

  • Sonja68

    Aleta, har du nån länk till P1-programmet där ditt mejl lästes upp

  • Sonja68

    Hej Tanter!
    Hoppas ni mår bra ♥
    I lördags var vi på fest hos kompisar. Utan barnen. De sov över hos min bästa väninna, vars yngsta dotter är min dotters bästis. De hade hur lattjo lajban som helst där. Hade inte saknat mamma o pappa en sekund och ville inte komma hem igen !

    Vi hade jättekul på festen. _Våra närmaste vänner hade 25-årig bröllopsdag (silverbröllop va'?) och vi var 15 glada gratulanter som åt go'middag, drack, dansade och spelade biljard hela natten. Igår var det m a o en ganska tung dag...

    Jag har i alla fall totat ihop ett brev till Barn o Grundskolenämnden om att vi som har ryska barn i förskolan protesterar mot de nerdragningar som gjorts på modersmålsstödet i ryska (har fått indikationer att de vill dra ner ännu mer alt. dra in det helt för de ryska barnen, trots att de uppfyller kravet på minst 5 barn i kommunen). Jagar rätt på föräldrarna nu för underskrifter.
    Tyvärr så är det mycket turbulent inom skolan i vår kommun och BoG har precis fått sparken. Allihop!
    Men jag fick tipset att adressera brevet till kommunen (överst), och gå in med det personligen till receptionen, se till att få det ankomststämplat och ett diarienummer. Då måste de lämna det till ansvarig i frågan och så kan man själv följa ärendets gång på nätet.
    Inte för att jag tror det hjälper, men då har jag som förälder i alla fall gjort vad jag kunnat, för att mitt barn ska få det hon har rätt till.

    Cantaton; härligt med mys på landet med älsklingssambon!
    Aleta: BArnkalas med {#lang_emotions_death}-tema, låter kul Min lilla K fyller 5 den 26/5 och hon har sagt att hon vill ha ett "läskigt" kalas... Vad innebär det?! Typ Halloweentema i maj eller? Någon som har tips och ideér? Jag menar, hon har inte själv en någon "läskig" kostym. Åh, vad jag tycker sånt här med kalas är jobbigt

  • Sonja68

    Kanske ska försöka styra in det på spökkalas. Då kan man ju ta ett gammalt lakan och förvandla till kostym på ett relativt enkelt sätt.

  • Sonja68

    Heloise *stryker gravidmagen* mys på du och sy bebislapptäcken. Bra att ingefärste hjälper!
    Vad är en shn kille? *fattar ingenting*

    Dfk; Så BRA att killen kom in och bad om ursäkt. Menade eller inte menade det, han gjorde det i alla fall!

    Liz, jag blir så inspirerad och upprymd när jag läser om dig och dina lägenhetsförändringar! Jag vill också byta möblemang!!! Men tyvärr... inte just nu.

    Kram till alla!

Svar på tråden Tantvarning del 8