• Sonja68

    Tantvarning del 8

    Bobou, det finns massor med mysiga ställen i Reykjavik, men du borde ju ha varit där med honom juh!! Vet inte faktiskt, går det båtar från Island till Skandinavien nu för tiden? Det borde det väl göra, men kanske mest godsfartyg? Eller??

  • Sonja68
    Soldemor skrev 2010-04-16 14:09:08 följande:
    Tipsa honom om att man kan bada i varma källor vid Reykjavik någonstans!
    Ja visst kan man det! Jag har gjort det
  • Sonja68

    Soldemor, nu _måste_ du säga; NÄR är det vi får se dig och Richard??? Visst är det nu i april?!

    Helt rätt att skicka maken på husvisning. Spännande!

  • Sonja68

    Alltså vad är det som händer. I förra veckan började jag helt plötsligt få så svullna ben och fötter att jag inte fick på mig skorna när jag skulle hem.
    Och i helgen har det bränt och pulserat i ben och fötter redan från morgonen. På kvällen såg tårna ut som prinskorvar !!! Och fingrarna svullnar också en hel del.
    VAr hos min massör och gjorde ansiktsbehandling och hon gjorde genast en balansering (hon kan kinesologi också). Hormonellt mest troligt, och visst, indianerna dök upp för tidigt i onsdags, men det verkar ju aldrig ge med sig den här vätskeansamlingen. Får ju fan knappt på mig jeansen!!!
    I alla fall så visade balanseringen att jag behvöer Omega 3, Jättenattljusolja, vitamin D, E, och B12 tror jag det var.
    Jag var så deppig igår kväll att jag i vreden gick ut och promenerade i rasande takt, för att "gå bort" skiten. Men problemet var att fötterna var så svullna att jag knappt fick ner dem i träningsdojjorna! Så de smet åt och var så osköna att den promenaden var inge trevlig alls

    Någon som har nåt tips, hur slipper man svullna ben och fötter och astt kroppen samlar vätska?

  • Sonja68

    Få se om jag ids gå till läkare. Det tar ju hundra år att få en tid hos dem... och då kanske besvären har gått över. Äh, vi får se. Går det inte tillbaka snart eller om det blir värre så ringer jag.
    Jag har sällan fått hjälp via vårdcentralen, det är först när man får remiss till nån specialist som man kan få hjälp. Och remiss verkar svårt att få från vår vårdcentral. Ursäkta, men det är min erfarenhet. Jag är så trött på att alltid bråka med dem om precis allt för att få hjälp.
    Min massös är ingen kvacksalvare. Hon gav bara tips på vad jag kan försöka få i mig för vitaminer via maten i första hand, för att se om det blir bättre. Hon tar inte betalt för sin balansering, för hon är massör och zonterapeut i första hand men har även utbildat sig inom kinesiologi och är intresserad av det. Om man inte lyckas via mat eller leverne komma tillrätta med sina problem, och hennes metoder inte har effekt så råder hon en alltid att gå till läkare.
    Hon är jävligt bra på att massera!

    Bruttan: GRATTIS-GRATTIS-GRATTIS
    En grodtjej
    Underbart, underbart *sjunger*

  • Sonja68

    Ikväll ska jag på 25-årskalas. Min bästis dotter fyller år.
    Vad köper man åt en cool 25-åring?! Känner mig som värsta tanten...

    Igår cyklade jag och min 7-åring till hennes dansklass. Medan hon dansade 45 min så cyklade jag som en galning. Man hinner nästan två varv runt vår centralort på 45 min kan jag meddela...
    Sen när vi cyklar hemåt så får jag punka !
    Däcket var iofs helt slut, torrt och sprucket, och är svagt 8-format med nån ekra som är av, så jag visste att jag måste köpa nytt hjul snart, men ändå! Innan det är gjort så har jag kommit av mig i min nya livsstil med vardagsmotion...

  • Sonja68

    Jaha, hur har ni det i tråden i dag då? Skiner solen på er eller ramlar det vulkanaska i håret på er?
    Här skiner solen och flygplanen flyger

  • Sonja68

    Dfk:*antecknar Curite på inköpslistan*
    Om jag kan få bukt med svullnaden på ett enkelt sätt så är det bra, vätskedrivande t.ex.
    Är dock inne på att det är hormoner som spökar i grund och botten, eftersom det händer i samband med mens och min mens har börjat hoppa hit och dit helt plötsligt. Klimakteriet ?! Kan vara, men tror nog snarare på en obalans i hormonsystemet, som ju massören/zonterapeuten flaggat för redan tidigare.
    Går det att hjälpa med kost/vitamintillskott/ - fine, annars så blir det läkare.
    Maken får börja köpa med sig fetlax från fabriken han jobbar på Förut åt vi lax minst en gång i veckan, men eftersom han är NÅGOT så less på lax, med tanke på att han jobbar med den hela dagarna, så har fisken det senaste året mest bestått av vit fisk.

  • Sonja68

    Soldemor; var maken på husvisning i helgen? Had du inte nåt hus på G?

  • Sonja68

    Springer in och kramar om Cantaton *kraaaaaaaaaam*
    Prova laktosfri kost, det låter ju som att du är laktosintolerant, eller känslig åtminstone.
    Och små, små steg framåt Jättebra Cantaton, jag håller på dig!
    Nu rusar jag på pensionsinfo med Unionen! So lon.

Svar på tråden Tantvarning del 8