• Martinaa

    JUNI 2010 nr 4

    Då var det dags för en ny tråd för alla oss som ska stå brud i juni 2010. Vi är på rätt sida nyåret och nedräkningen har börjat på allvar! Häng med, gamla som nya juni-brudar och diskutera, tipsa, peppa och älta tillsammans!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/juni.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Okej, då kör vi!

  • Svar på tråden JUNI 2010 nr 4
  • Mrs spades

    Skall ni ha buffé eller trerätters? Vi skall ha trerätters som restuarangen/hotellet lagar, men vad skall man ha? Har totalt hjärnsläpp när det gäller maten, ingen fisk eller skaldjur iaf. Någon som har något tips?

    Sen håller vi på att vela om vi skall ha dessert eller tårta. Tycker det är godare med dessert men det känns som om det ska va tårta på ens bröllop.

  • Fremar

    Vi gifter oss 5 juni och våra inbjudningar kom fram igår,, härligt att kunna glädja sina nära & kära :)

    Vi ska ha buffe som de som äger stället vi ska vara på fixar!

    Nu är det klänning jag är på jakt efter :) :)

    Hur ligger ni andra till med er planering?

  • Martinaa

    Mrs Spades:
    Vi har skippat efterrätten och har tårta istället. Känns onödigt med både efterrätt och tårta tycker jag, och tårta är ju ett "måste"

    Fremar:
    Det känns som om vi har läget under kontroll. Det som ska fixas är mannens kläder, transport kyrka-festlokal och sen är det alla blommor kvar.
    Dock ska jag nog faktiskt börja lite med småpill till festen, som placeringskorthållare och sånt, så man inte sitter med det i sista sekund och stressar när det är en massa annat man har o fixa med.

  • Fremar

    Dukningen och bordsplacering har jag koll på, ska som sagt leta brudklänning och näbbkläder till våra tre söner :) Bröllop är det enda som kretsar i mitt huvude just nu ;)

  • Martinaa
    Fremar skrev 2010-02-10 21:18:19 följande:
    Bröllop är det enda som kretsar i mitt huvude just nu ;)
    That makes two of us!
  • miaik

    Här kommer jag med ett annorlunda vigseldatum, vi gifter oss fredagen den 18 juni :)

    Kommer att gifta oss på Koh Lanta, Thailand. Beställde min brudklänning på ebay och den kom i måndags, är sjuuuuukt nöjd.
    Vigselringen är klar och min hubbys kläder. Resten är kvar att fixa, det känns superkul att det inte är så jättelång tid kvar nu!

  • Martinaa
    miaik skrev 2010-02-10 21:23:29 följande:
    Här kommer jag med ett annorlunda vigseldatum, vi gifter oss fredagen den 18 juni :)Kommer att gifta oss på Koh Lanta, Thailand. Beställde min brudklänning på ebay och den kom i måndags, är sjuuuuukt nöjd.Vigselringen är klar och min hubbys kläder. Resten är kvar att fixa, det känns superkul att det inte är så jättelång tid kvar nu!
    Åh vad härligt!
    Ska er släkt och vänner ner dit också, eller gifte ni er "ensamma"?
    Du är upplagd på listan nu med.
  • Fremar

    Grattis Miaik! Spännande!!!

    Hade du provat klänning i affär innan så du visste din stl och så?

  • miaik

    Martinaa:
    Vi har vänner (ett par med tre barn) som bor i Thailand så de kommer att vara med, sen kommer föräldrar, syskon och syskonbarn med också. Och så är mina två styvbarn med också.. så vi blir 18 personer totalt om alla kommer med.. Det känns lagom stort för oss :)

    Fremar:

    Ja, det ska bli så himla mysigt! Jag hade inte provat den klänningen, men liknande modeller. Beställde en som är måttsydd efter mig som jag tyckte var fin (bild finns i mitt galleri). Jag var rätt kass på att mäta så den får sys in lite över bysten, men det är inga problem. Och den var GALET billig så jag tyckte att det var värt att chansa!

Svar på tråden JUNI 2010 nr 4