Inlägg från: miaik |Visa alla inlägg
  • miaik

    JUNI 2010 nr 4

    Här kommer jag med ett annorlunda vigseldatum, vi gifter oss fredagen den 18 juni :)

    Kommer att gifta oss på Koh Lanta, Thailand. Beställde min brudklänning på ebay och den kom i måndags, är sjuuuuukt nöjd.
    Vigselringen är klar och min hubbys kläder. Resten är kvar att fixa, det känns superkul att det inte är så jättelång tid kvar nu!

  • miaik

    Martinaa:
    Vi har vänner (ett par med tre barn) som bor i Thailand så de kommer att vara med, sen kommer föräldrar, syskon och syskonbarn med också. Och så är mina två styvbarn med också.. så vi blir 18 personer totalt om alla kommer med.. Det känns lagom stort för oss :)

    Fremar:

    Ja, det ska bli så himla mysigt! Jag hade inte provat den klänningen, men liknande modeller. Beställde en som är måttsydd efter mig som jag tyckte var fin (bild finns i mitt galleri). Jag var rätt kass på att mäta så den får sys in lite över bysten, men det är inga problem. Och den var GALET billig så jag tyckte att det var värt att chansa!

  • miaik

    Smilla82:

    Jag kommer ta min hubbys namn, inte jättespännande namn direkt men hans barn heter det i efternamn så då är det lättast så.. :)
    Nu när det inte är så lång tid kvar så börjar jag ha lite separationsångest med mitt namn, man har ju ändå hetat det hela livet.

    Men min personlighet sitter inte i mitt namn, och för mig är det viktigt att vi heter samma så det är inget jätteproblem för egentligen.

    Hoppas det löser sig!

  • miaik

    GrodanoJag2010:

    Jag kommer att ha en rund bukett, har nån slags aggression mot droppformade... Haha. Nä, men jag vet inte vet, jag har aldrig gillat nån droppformad jag sett.

    Vet inte om det var så bra svar men.. :)

  • miaik

    Igår fyllde vi i äktenskapscertifikatet och min namnändring, men vi behöver referensbrev på att vi inte är gifta sen innan och min hubbys lönespec för att bevisa att han kan försörja mig...! Enligt thailändsk lag så måste han kunna göra det, och det är inget vi kan kringå för att vi är svenskar :D

    Spännande att fylla i allt iaf!

  • miaik

    HK8:

    Haha, min hubby har gömt undan min vigselring för att jag inte ska nöta på den för mycket. Har lyckats tjata mig till att få använda den typ 3 gånger á 10 min.. :)
    Jag vet ju att han har rätt men jag gillar den så mycket och den passar så bra på mig.. haha.

    Har ständigt mardrömmar om att han tappar bort den/ glömmer den hemma och inser det när vi landar i Thailand (där vi ska gifta oss)

  • miaik

    scarborough81:
    Varför skulle man inte nämna för flygpersonalen att man är nygift? Det finns ju hur många som helst som behåller sina namn och ändå är gifta...

  • miaik

    Martinaa:

    Jag känner likadant, byter också bort mitt -ssonnamn men börjar få lite separationsångest. Men samtidigt ska det bli superkul att ha samma namn som min hubby, det längtar jag efter! Har idrottat rätt mycket när jag var yngre och typ alla min träningskläder står mitt nuvarande efternamn på, får ge bort dem till mamma :)

  • miaik

    Martinaa:

    Ja, eller när man ska hälsa på någon.. Hej jag heter Mia eeeeh, vad var det nu? :)

  • miaik

    Vi fick våra äktenskapscertifikat idag! Woohoo! Nu ska de bara skickas all världens väg..

    Jag köpte underkläder på twilfit. Hittade ett jättefint strumpeband på halva reapriset så det blev 12 kr för det! Haha.
    Sen har jag köpte en fin axelbandslös bh och så tänkte jag köpa ett par hankypankytrosor. Tycker att de är så fina men skulle aldrig unna mig så dyra trosor i vanliga fall.

  • miaik

    Converse: Den jag köpte på twilfit sitter som berget och då har jag Dkupa som inte brukar sitta så bra...

  • miaik

    Nu börjar både jag och min hubby känna av bröllopsnerverna... Tänk, nu är det inte så lång tid kvar brudar!

  • miaik

    yatsy86:
    Vad kul!

    Nu börjar det närma sig, om två månader är vi på plats i Thailand och gifter oss snart, det känns helt GALET vad fort tiden har gått! Ikväll tänkte vi börja trycka våra festprogram, spännande. Har en känsla av att jag kommer slita mitt hår (min hubby har inget, haha) över något, för inte kan det väl gå som det ska?

  • miaik

    Martinaa:

    Haha, jag känner igen mig om ringen! Min hubby har gömt den och vill att jag ska slutat tjata..! Ibland får jag dock prova den, i lördags hade jag på mig den i fem minuter och var lika kär i den som när jag hämtade ut den. Men nu sa han att det var sista gången innan bröllopet... Vi får se hur det blir med det...

  • miaik

    Vi kommer inte att träffa vår VF förän dagen innan (eftersom vi gifter oss i Thailand..) Det känns faktiskt rätt nervöst, vi har iofs bara en grej som känns "viktig" och det är att han säger "till era hjärtan slutar slå" istället för "till döden skiljer er åt".
    Men det skulle ju vara skönt att veta hur människan ser ut eller är så att man har en bild. Tänk om han är superstiff och konstig??!!

  • miaik

    Smilla82:

    Jag har också sneglat på den boken, tycker dock att den är lite väl dyr (eller egentligen inte, men just nu när vi sparar som tokar till bröllopet är den det). Tycker att den är helt fantastisk och rolig istället för alldeles för romantisk och puttinuttig..

    Kanske blir att köpa den efter bröllopet så man kan sätta in bilder och fixa. Har gjort ett eget bröllopsinspirationsalbum där jag har temasidor om olika saker.

  • miaik

    Gaaah, började skriva ut vårt bröllopsfestprogram lite smått nu ikväll. Det gick åt skogen! Gör det i word och har en "vattenstämpel" med vårt monogram i bakgrunden men när jag ska skriva ut så blir högersidans vattenstämpels övre del dubbel, dvs att en del av den blir tryckt lite ovanför själva vattenstämpeln. (konstig förklaring...) iaf fattar jag inte alls vad det kan bero på! Blir GALEN!!

    Lina och Peter:
    Kul att se dig här, det är jag som har muminmiabloggen

Svar på tråden JUNI 2010 nr 4