• Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången
  • Fjällbruttan

     


    passionsblomman skrev 2010-01-15 15:16:06 följande:
    Ja jag skulle JUST skriva det, att ni ju är på samma ställe och ni har väl för tusan ett lager eller så på den däringa affär´n.

    Kan man göra det i en lift-kur kan man göra det på personaltoa

  • Fjällbruttan

    Inte vin Blomman, då kan han skylla på huvudvärk, ge en whisky i mut-bota syfte,
    sen kan han köra vedkap så det sjunger om det

    Hoppas han får ett nytt jobb som DU önskar, det låter vettigt

  • Fjällbruttan

     


    Soldemor skrev 2010-01-15 14:20:19 följande:
    Så rara och timida vi tanter är!

    Hrmmm... kan du skicka över en syndernas förlåtelse...
    har just haft ett mindre vackert utbrott på ärkeaset IRL ochsen skrivit om det i andra tråden...

  • passionsblomman

    Ja visst gör det?

    Det går inte att han jobbar så jag blir missnöjd. Och han har mycket svårt att se sina egna begränsningar i saken.

    Jag sa nu tex att
    "Du kan du inte tacka ja om det är så att de vill ha in dig ALLA helger"

    -Jo, det kan jag i ett halvår eller så.

    -Jaha, så du menar att alla du bjudit in till att hälsa på oss i vårt nya hus inte ska få komma på ett halvår då eller?

    -Nä. klart de ska komma! Jag kommer ju hem på lördagkvällen!

    -Ja och då passar det dig utmärkt att jag har underhållit gästerna i två dagar, fixat all mat och sedan serverar herrn lite vin till middagen när han kommer hem trött och sliten. Är det då du ska säga "skål och välkommen till vårt hus" också, så du får känna dig som en god värd?

    -*flin*

    Det går inte att boka upp sig hundraprocentigt överallt och även den tid som familjen behöver TILLSAMMANS måste prioriteras in. Annars blir det noll av den. I den här familjen är det jag som vakar över den. Sambon tror att det bästa för oss ALLTID är att säga ja till jobb.


    Fjällbruttan skrev 2010-01-15 15:51:04 följande:
    Inte vin Blomman, då kan han skylla på huvudvärk, ge en whisky i mut-bota syfte,sen kan han köra vedkap så det sjunger om det Hoppas han får ett nytt jobb som DU önskar, det låter vettigt
  • Soldemor
    Fjällbruttan skrev 2010-01-15 15:52:02 följande:
     

    Hrmmm... kan du skicka över en syndernas förlåtelse...har just haft ett mindre vackert utbrott på ärkeaset IRL ochsen skrivit om det i andra tråden...
    Det behöver du ingen förlåtelse för! Stå på dig bara istället!
  • Fjällbruttan

     


    Soldemor skrev 2010-01-15 16:10:05 följande:
    Det behöver du ingen förlåtelse för! Stå på dig bara istället!

    Tack
    Lejonhonan i mig är klarvaken och tänker jag värna mina barn, de ska inte få utsättas för hans svek hela tiden!

  • Bobou
    Cantaton skrev 2010-01-14 23:54:58 följande:
    Självklart, jag kan lägga upp den på min hemsida sedan! Men det är inte så mkt som ska ändras - mer att två ord blivit fel när det blev layout och att nån rad ska flyttas ner osv. Dvs inga större ändringar. Så om du är väldigt nyfiken (o kan ta emot relativt stora mail) kan jag maila för beskådan redan nu
    Jag kan hålla mig och kolla hemsidan sedan, vet inte om jag kommer att ha datortid innan jag åker i vilket fall.

    Cantaton, så här är det:

    3...
    2...
    1...
    NU!!!!

    Nu vände det för dig! Det är nu det börjar gå uppåt igen!!

    Visst, är man på botten har man en bit upp och det är jobbigt ett tag till, men från och med nu kommer det att gå åt rätt håll hela tiden! Din pappa kommer långsamt att bli bättre, din ekonomi har en svår månad men sedan blir det bättre, förkylningen går över och bröllopsmässan kommer att innebära mycket jobb men framför allt stora möjligheter.

    Varje dag blir just nu bara ett par minuter längre än den förra, och det är fotfarande ganska mörkt, men i februari tar det fart på riktigt! Då riktigt märks det hur blir ljusare för var dag! När man tränar har man platåer då man inte märker så stor skillnad, men helt plötsligt en dag om några veckor, då kommer du att titta ner på din kropp och tänka WOW! När hände det där?! Och vet du vad, det är just som det händer, när du kämpar på genom dina motgångar! Och exakt samma sak gäller ditt företag.

    Visst är det bra?!?!
  • lillabruden

    känner att jag inte riktigt hinner med alla inlägg....sist jag skrev var vi på sidorna runt 9......

    Jag var o såg Disney On Ice igår kväll. Det är så roligt!!! Om man behöver bli på gott humör är det verkligen ett bra sätt, det kostar inte jättemycket och väl där, man gråter nästan av barnens glädje!! Satt omringad av småtöser runt 6år o varje gång dem vinkade till Musse ville ju jag oxå hoppa upp och ner i stolen o vinka!!!! Det är så mysigt

    läste något om männen som håller på o bli sjuka....här hemma blir det inte ens akuten för han hinner väl dö på vägen

    Måste fråga er en sak..... när era respektive råkar ut för något (alltså mer än en förkylning nu) och är riktigt knäckt eller har skadat sig och har riktigt ont....får ni också ont då?
    Mannen råkade ut för världens sämsta dag igår, och idag trodde vi att han tappat sin pappas bilnyckel i en gatubrunn...han var rent knäckt! Och jag mår fysiskt dåligt när han mår så....när han förra året tappade en tung glasburk på stortån mådde jag också dåligt och hade alltså ont i kroppen för att han hade så himla ont!!!
    Kan man älska någon för mycket? Är det bra eller dåligt menar jag...?

  • Aleta

    Idag ringde lillans favoritdoktor. Han vet inte heller vad det kan vara. Eftersom hon har blivit bättre efter att ha fått alvedon så ska vi avvakta och om hon får ont igen får vi komma in för en ny undersökning. Fast då får de leta i blindo, för de har verkligen kollat allt möjligt. Suck.

    Lillabruden, min man blir alltid sjuk när jag är sjuk känns det som. Det tycker jag är mest irriterande faktiskt eftersom han (precis som flera andra redan har konstaterat) då blir sämre än jag och inte kan pyssla om mig utan det blir snarare tvärt om.

    Passionsblomman, jag vet hur ni har det. Jag har jobbat som behovare. Man hoppas ju på att komma först i fråga när det blir en fast tjänst ledig och dessutom vill man försöka få ihop timmar. Jobbigt om man har familj hemma. Jag var åtminstone singel på den tiden. Jättejobbigt de månader som man inte fick jobb så att det räckte till hyran heller. Jag håller alla tummar och tår för att han ska få en fast tjänst.

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången