• fru AM

    Summan av kardemumman - livets väsentligheter

    Efter tre år är det i alla fall ett som är säkert ? virtuell vänskap är givande! I den här tråden har vi gråtit och skrattat med varandra sedan 2006.

    Ursprungsämnet är BARN ? att få och inte få barn, att vänta barn och att vänta på ett plus som inte kommer, att ha barn och att inte ha barn. Fast ofta är det helt andra ämnen som avhandlas: mat (bakverk), bostäder, inredning, shoppingtips ? Samt givetvis Boris Beckers intimfrisyr.

    Vi har fredagsparty, irl-trådbruncher och spontana trådluncher ? och framför allt väldigt hemtrevligt om man kan säga så om ett internetforum.

    Legendariska uttryck har även myntats här: såsom t ex ?knulltrumpeter ?(eller var det ?krull-??), ?pappersmuffning? och ?svårmor? ? Och fler lär det bli.

    Även om många av oss har varit i tråden länge är vi alltid nyfikna på nya deltagare. När ni känner er redo är det bara att kliva ut smygläsargarderoben och presentera er med: skonummer, favoritchoklad, vart ni bor i landet ungefär. Är ni aktiva i barnalstringskarusellen så lär ni även få frågan hur länge ni hållit på.

    Nu kör vi vidare!

    Förra tråden är här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3497660.html

  • Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter
  • Fru E

    Snorkis-vi skulle höras vid årsskiftet om inget hänt till dess men jag vet inte hur mycket mer pengar jag vill lägga på det om jag ska vara ärlig........

  • muggles

    Lappis: det är ju lite konstigt att ingen lagt ens ett skambud...? Om man är intresserad av själva lgh och ser att ingen budar. Det hade nog jag gjort. Men det kan hända att det är en lgh som stör vår försäljning - den har samma utg-pris men ngt lägre avgift och ligger i Johanneberg vilket alltid är attraktivt. De ska ha visningar nästa vecka och går den upp snabbt i budgivning (vilket jag tror) så kanske folk kommer tillbaka till vår och inser att den faktiskt är rätt bra. Ung som vi gjorde med det första huset som vi först tyckte var för dyrt men sedan insåg att det var ju ett bra köp. Det huset hade ju legat ute i över ett år och ingen ville ha det och när det plötsligt blev rusch på marknaden så försvann det fort - så eg tror jag inte att det är fel på vår lgh men det har väl kommit fel personer och det har varit fel omständigheter.

  • Telis

    Jag tycker också att det är jättekonstigt att säga att man är intresserad och sen inte lägga något bud alls. Att dom inte ens tar en rövare och drar till med ett skambud under utgångspriset?

  • muggles

    Vi ska träffa mäklaren idag, ska bli spännande att höra hans analys av läget. Jobbigt om vi inte har samma syn på det här för vi vill ändra marknadsföringen av lgh till att lägga upp fler bilder på det mysiga området runt omkring så att folk inte bara hänger upp sig på leden och trafiken.

  • Telis

    Jag hoppas iallafall att en söndagsvisning gör susen. Så här års är det kanske extra viktigt att få se lägenheten i dagsljus (och gärna lite solsken).

  • gosnosen

    Nenne - jag har inboxat dig, bättre sent än aldrig .

    Tack för alla tankar, lycka till och tumhållningar! Det blev iallafall inget av det andra ägget som de odlade vidare på, så nu står vårt hopp till det som förhoppningsvis fortsatt att dela sig inne i min mage. Förstår inte hur jag ska stå ut tills testdagen. Tack och lov är det mycket på jobbet i nästa vecka så då kanske man kan hålla tankarna borta några timmar om dagen.

    Muggles och Telis - trist med seg budgivning. Hoppas att det vänder snart!

    Sweet - kram till dig! Förstår precis din känsla. Allt är ju egentligen bra, men man känner sig ändå inte riktigt glad. Hoppas att du får vila upp dig i helgen lite och ha det skönt och slappa med familjen! Ibland behöver man ju bara göra ingenting.

    Härligt med fredag! Hoppas på lite solsken så att vi kan ägna lite tid åt att höststäda trädgården. Det har ju varit så regnigt och trist senaste helgerna så då har man inte velat vara ute. I helgen funderar vi också på att laga till burken med confiterade anklår som svärfar hade med sig från Frankrike i somras. Har ingen aning alls hur och vad man ska göra med det och vilka tillbehör man ska ha. Någon som vet?

  • Lapinette

    gosnosen - trist att det inte blev något i frysen men jag håller tummarna så det knakar att det lilla pyret i magen vill stanna.

  • nennesjuttioåtta

    Gosnosen,


    Vad tråkigt att det inte blev någon eskimå men hoppas att det inte skulle behövas ändå. Jag tror att nästa ruvning ska jag göra som Lappis, bunkra upp med DVDer och låsa in oss i huset, alt köpa nya pussel (minst 2000 bitar) och börja med himlen.

Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter