• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Tiden går fort när man har kul. Dax för ny tråd!!

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!
  • FruTez

    Nibla skrev 2009-11-19 16:08:31 följande:


    Fast Tez, men om det var fullbokat så frågar man väl inte om tid eftersom det just är fullbokat? Eller?
    Då kan man väl säga att det är fullbokat hela kvällen? Beror på hur man svara kunden och han var kort och tyken. Det var ju hockey den dagen och jag tänkte att det kanske blev mindre full när hockeyn börjat, men "nä, det är fullt. Som att slå huvet i väggen. Totalt ointresserad av service. Det måste gå väldigt bra för dom, fullbokat en hel kväll, en regning, blåsig hösttorsdag!? Har även fått höra efteråt att jag inte är ensam om att få ta del av deras otrevligheter...

    Över till nått trevligare! För mig iaf. Hemkommen från 30 årsfirandet i Stockholm. Vilken härlig stad, fast invånarna var mer stressade än här i götet. Vi tog det lugnt och promenerade mest. Stödstrumpor och gördel på, så gick det bra. Vi fikade gigantisk kärleksmums i Gamla stan och shoppade bh på Gustaf Mellbin. Vilken uuunderbar affär!!! Har letat land och rike runt, tom. åkt till andra städer, beställt obekväma modeller från england, men tillslut.... fann jag bh och ammingsbh för xtra xtra big boobies hos Gustaf's! De ska öppna näthandel inom några månader, gissa vem som kommer bli kund där! Kändes lite som att vinna på lotto, när jag gick därifrån. Dessutom var de billigare än Chia här i götet! *bingo*

    Helgen var kanon, det enda trista var hemresan. Skulle tagit 5 timmar, men tog 7. Stort signalfel gjorde att vi fick åka buss en sträcka, men man ska väl vara glad över det lilla, hem kom vi ju tillslut! Annars funkade det ju jättebra att åka tåg.

    Hoppas ni haft en trevlig helg allesammans. Ska vi försöka få ihop en fika snart?
  • Ab fab

    Välkommen Tezz- så bra att det var en rolig helg i det stora hela

    Fika? ja gärna. vad sägs om lite adventsfika den 6/12?

  • Nibla

    Ab, jag har ju helt glömt bort stolsöverdraget. Kan jag kommer över ikväll och hämta/pröjsa?

    Jag får hoppa fika om det blir den 6/12. Är bjudna på glöggmingel.

  • Ab fab

    Nibla - yoga ikväll men borde vara hemma vid 20.00. Om inte annat kan jag komma förbi i helgen

    jag mejlar runt o ser när vi kan fika

  • Carma07

    Hej svejs

    Tez: Kul med helgen. Alltid skönt att komma bort lite granna. Funkade det bra med din halte man?

    I lördags var jag i Halmstad på scrapträff. Jättekul, men det kändes lite splittrat att scrappa till album nu när man är mitt i julkorten. Bestämde mig för att köra hem på kvällen så i söndags var jag rejält trött.

    Jag kan inte heller fika 6/12 som det ser ut nu.

  • FruTez

    Carma: Det gick bra med den halte! *hihi* Vilken syn, en med ankgång och en halt! *skratt* Nä, det var inte så farligt...

    Tillbaka från lunchen. Har ätit på tok för mycket! *note to me* MÅSTE komma ihåg att bebisen erövrat större delen av min kropp nu och magsäcken är gömd nånstans där innklämd mellan revben och bebis!

  • Frujj

    Tezz: bra att ni haft trevligt i hufvudstan men trist med förseningar på hemresan. Men hem kom ni, gött det!
    hihi

    Carma och Nibla: Vad har ni för vagn till era döttrar nu?

  • Nibla

    Frujj: Samma som hon alltid haft, BabyTravel Jogger. Tycker den funkar bra än så länge. Vi ska nog köpa en paraplysulky lite längre fram i vår.

    Vad har ni?

  • Carma07

    Frujj: Vi använder också samma fortfarande. Var på väg att skaffa en annan, men väntade med det eftersom vi måste skaffa syskonvagn istället. Tänkte ge mig ut på Blocket och Tradera och se vad de har att erbjuda.

  • Frujj

    Om sanningen ska fram så har vi en hel vagnpark här... hihi
    Vi köpte en dubbelvagn när O föddes, men den får W nästan inte plats i längre, så den kommer vi nog att göra oss av med snart, typ till våren. Sen har vi ju kvar Ws vagn han hade när han var bebis, en Brio Combi, den åker O i som sittvagn numera och W står på ståbräda om det är kortare sträckor. Sen har vi även en paraplysulky av modell Carena som vi köpte för att ha i typ båten på somrarna. Den har fullt liggläge och är liten och lätt men det är ju inte den vagnen man tar och kör iväg på långpromenad med precis. Idag var jag inne på babyaffären och fick för mig att slänga ett öga på vagnarna och började fundera på om man kanske skulle byta den stora tunga brion mot en sittvagnsmodell istället, en som har fullt liggläge o suflett och allt det där men som man ändå kan köra långpromenader med... Hehe dagens i-landsfundering! Fast det får väl bli till våren som vi gör nåt åt det hela.

    Men man kan ju fundera och spana lite

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!