• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Tiden går fort när man har kul. Dax för ny tråd!!

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!
  • Nibla

    Linum, läskigt! Vi var ute och åt på EAT i bottenvåningen på kvällen. Fick dock åka hem i panik då N började må illa. När vi kom hem kräktes han som fan, sen kl 7 imorse var det min tur. Mår såååå jäkla kass. L är hos farmor och farfar och hon hade också kräkts. Vi har åkt på nån elak bakterie. N har dessutom feber och värk i kroppen så det är ju inte för inte man misstänker svinis. Men vi få avvakta.
    L är fortfarande nere i stan, tack och lov! Hade varit kämpigt att ta hand som sig själv och en ettåring i detta tillståndet........

  • Carma07

    Nibla: Usch och fy. Hoppas verkligen att det bara är magsjuka och inget annat. Skönt ändå att kunna ha barnvakt i detta läget när hela familjen är utslagen. Krya på er!!

    Här hemma har det varit en riktigt slö helg. Nellie är snorig och lite förkyld (så vi ska inte klaga) och varit lite hängig. Själv har jag inte fått mycket gjort alls. Har varit alldeles för slö. Nu hoppas jag på att få lite egentid ikväll så jag kan få pilla lite med julkorten.

  • Frujj

    Hur står det till med familjen Nibla idag?
    Hoppas ni mår bättre!

    Nu har vi varit och vaccinerat oss. Känns skönt att ha det gjort även om jag var så nervös att jag mådde illa innan (pga det som hände W)

    Ha en bra eftermiddag!

  • Nibla

    Jag och lillan mår bättre, men N är lite slö fortfarande. Ingen feber och inget kräk i alla fall.
    Hur länge ska man vara isolerad innan man kan gå ut och träffa folk? Är det 48 timmar?

  • Linum

    Tror att det är en vecka som gäller

    48 timmar låter väl som en bra idé. Tror nog snarare att ni har åkt på vinterkräksjuka. Svininfluensa ter sig inte riktigt på det sättet.

    Idag vid lunchtid flyttade jag mitt pick och packelipack till Göteborg! Numera installerad på kontoret i Almedal. Hurra för mig!

  • Bauti

    Nibla, lider med er. Krya på er.

    Och hurra, hurra, hurra, för Götet har fått tillbaka sin Linum.

    Börjar känna mig konstig, då menar jag mer än vanligt. Mår illa. Hoppas inte Nibla har smittat mig över nätet.

  • Frujj

    Urk ska vinterkräksjukan börja härja redan??

    Nibla, det brukar sägas 48-72 timmar som man ska stanna hemma efter senaste kräkningen/diarréen för att inte sprida vidare.
    Hur är det med lilla L?

    Krya på er!

  • Nibla

    L är pigg som en mört och har varit hela tiden. Jag mår också bra, har kunnat äta normalt sen igår kväll. Och febern är ju borta.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!