• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Tiden går fort när man har kul. Dax för ny tråd!!

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!
  • Frujj

    På fredag är det fredag den 13:e. Men jag tror vi hade vår fredag den 13:e i måndags, först en vaccination som gick åt skogen och sen en spya i bassängen... fy!!
    Var ju och vaccinerade W i måndags och när ssk torkade hans ben med sprit så blev han knallröd där, ssk blev lite orolig och ville vi skulle sitta kvar utanför en stund för att kolla att han inte reagerade även på sprutan. Gick och satte oss i lekrummet en stund och efter bara nån minut där så började W gnälla, blev likblek i ansiktet och mådde illa, som tur var kom ssk då som oxå såg att han såg konstig ut, hon ropade på läkaren som kom springandes och ryckte med sig W in i akutrummet, fram med stetoskop och blodrycksmanschett och kolla i halsen osv... W bara låg där som en liten grå hög, så hemskt att se sitt barn sådär!! Efter en stund blev han piggare men läkaren hade sett att han var röd i halsen och han hade legat och "slickat" sig på insidan av läpparna, så läk var lite orolig att det var en allergisk reaktion och inte bara ett blodtrycksfall pga att han spänt sig. Jag tyckte inte att han spände sig särskilt mycket heller men man vet ju inte. Stackarn.. Så spruta nummer två (som barn ska ha) får han ta på Östra, ifall ifall som läkaren sa, där har det ju "allt" om det skulle hända nåt. Gissa om jag kommer vara en nervös mamma den dan.
    Så 10 minuter på vårdcentralen blev 2 timmar, men sen var han pigg som en lärka igen.

    (Ni som är äckelmagade kan sluta läsa här...)

    Och sen var det dags för kvällens minisim, vi åkte dit trots eftermiddagens händelser eftersom han verkade så pigg, så det var inga problem. Vad händer där då...? Jo just när gruppen före var klar, de är på väg upp och vi är på väg ner i vattnet, jag var sist i och det var fortfarande en pappa kvar från gruppen före i vattnet, hör att hans son hostar till och tittar ju liksom dit (man gör ju det instinktivt) ser att ungen kräks rakt ut i vattnet!!! Tänkte att fy f-n nu vill inte jag bada här i men jag var ju redan i vattnet och kunde inte med att börja gapa "uä han krääääääääääks" utan tyckte att det var pappans business att göra det, och så kunde ju fröken avgöra om vi skulle bada vidare eller inte. Men vet ni vad den meskarln gjorde?? Han tittade lite förskräckt åt simfrökens håll sen "sopade" han bort vattnet mot kanten och sen gick han upp med sonen och sa ingenting!! Fy sjutton vilket äckel!!!! Alltså, hade det varit mitt barn som råkade kräkas i vattnet så
    hade jag sagt till!!
    URKK!!!!

    Trodde garanterat att vi skulle bli magsjuka efter det men än så länge mår vi bra.... :-S

  • Linum

    Fy fasiken vilken äckelbowlingpappa! Så kan man ju inte göra.

    Nibla: Hoppas att det dyker upp något passande snart till dig. Skönt att få börja jobba igen och vara lite "vuxen" kan jag tänka mig

  • Nibla

    Idag längtar jag att få börja jobba igen.
    Först spydde L två ggr så det blev att bädda rent och tvätta lakan. Sen är hon full av energi och är överallt och ingenstans. Sen när hon sover blir jag lat och sitter och surfar istället för att fixa och dona med de som behövs och då får jag dåligt samvete.....

  • Frujj
    Nibla skrev 2009-11-11 17:58:22 följande:
    Idag längtar jag att få börja jobba igen. Först spydde L två ggr så det blev att bädda rent och tvätta lakan. Sen är hon full av energi och är överallt och ingenstans. Sen när hon sover blir jag lat och sitter och surfar istället för att fixa och dona med de som behövs och då får jag dåligt samvete.....
    Hmm mmm det där känner jag igen, att man sätter sig och surfar istället för o göra "måsten"...
  • Carma07

    Nibla: Känner också igen det där. Men tycker inte att man måste göra en massa måsten hela tiden. Det är en så kort stund man får för sig själv och tycker gott och väl att man kan få göra andra saker ibland också. Man behöver det. Iaf jag.

    Idag är det städ och mammafika för vår del. Just nu har jag äntligen fått henne och sova och måste fixa till mig lite.

  • Carma07

    Frujj: Vilken läbbig pappa. Hoppas att han kräktes av andra orsaker än att han var magsjuk. Det vill man absolut inte ha med sig hem.

  • Frujj
    Carma07 skrev 2009-11-12 10:58:51 följande:
    Frujj: Vilken läbbig pappa. Hoppas att han kräktes av andra orsaker än att han var magsjuk. Det vill man absolut inte ha med sig hem.
    Ja fy så vidrigt. Ångrar lite att jag inte sa nåt högt och ljudligt. Det "tjatas" ju mycket om att alla måste duscha utan badkläder osv för att det inte ska spridas bakterier osv....
    Urk.
    Förhoppningsvis var det pga att han fick en kallsup men ändå. *blääääääääääääääärk*

    Nog om det... (uh känner mig mer o mer äcklad ju mer jag tänker/pratar om det)
  • Frujj

    Nu till nåt annat!
    Kommer ni att vaccinera era små (Lillnibla och Lillcarma) om vaccinet tillåts för små 6 mån - 3 år?

  • Nibla

    Frujj,
    Det är ingen tvekan om att jag och N ska vaccineras, men vet inte hur jag ska göra med Lillan. Dock resonerar jag lite så att man blir sämre av att få svinis än av vad man gör av vaccinet.
    Men som sagt, jag är dåligt på läst.

    Nu ligger lillan och sover. Hon kräktes ner hela sin säng igår så hon fick sova mellan oss, sen kräktes hon i vår säng, så jag tror jag bäddade vår säng med fyra olika underlakan igår. Puh!

    Funderade på en annan sak: Varför känns det så mycket bättre att klä på sig, bädda sängen och lägga sig på överkastet med en filt än att INTE klä på sig och ligga kvar under täcket. Hehe!

  • Frujj

    Nibla: Trist med magsjuka, hoppas det snart går över och att ni klarar er.

    Nån som har gjort ansiktsbehandling på Hagabadet här? Jag har ett presentkort där jag måste utnyttja innan mitten på dec.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!